Lizzieonline ..

Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Lizzie - 28 mars 2009 16:26


Så kan man sammanfatta de senaste tre dagarna, eftersom torsda´n bjöd på strålande sol när Nizze ( = Nessi och jag alltså ) var på en långis i Hågadalen, medan fredagen serverade en nordanvind, som verkligen gjorde att man återigen kände sig mer blåst än vanligt ..  och när gårdagen dessutom avslutades med att han däruppe släppte ner ytterligare en omgång med snöööö ...  så var det väldigt nära " brytihopläge " !!


Ööööh nu räcker det och blir över, kändes det definitivt som ..  och under natten till i dag, så hade alltså snön övergått till mera blött igen !!!   = Läs regn :-((( = Leriga tassar och svårt att hitta nåt vettigt ställe att ens träna rutor på  !!


Hittade en som vi tyckte hyfsad plan häromdan, men det visade sig snart att även den planen snabbt " grusades " när jag likt Bambi höll på att stå på öronen, för det var is under snön på flera ställen ..


Men torsdagen bjöd alltså på strålande soooool, och jag trodde nog att mattarna skulle sätta sig på en " parkbänk " vid Hågaån för att mata änderna, men för det första så hade bänken antagligen gått upp i atomer .. och för det andra var det Nizze som skulle få leta brödsmulor för att träna upp närsöket ... Vad säger man ??? Inte undra på att vi lipade åt mattarna sen .. * ler * !



Annars håller vi mest på med att försöka få ihop det där randiga och rutiga tusenbitarspusslet, men jag måste erkänna att jag fick lite hicka i dag när jag upptäckte att det plötsligt bara är tre veckor kvar tills det är dax att " provstarta " och se vad som kommit till alternativt fallit bort under den alldeles på tok för långa vintervilan .. :-) !!!



Hej hopp !!


// Lizzie


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards