Lizzieonline ..

Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Lizzie - 20 mars 2009 13:16


Inför morgondagens kursdag med Frida Sundberg på ÖBK, så åkte matte och jag igår  iväg och " presenterade " oss för Frida, och bara att ta sig till henne  blev ett litet äventyr i sig .. :-) för även om många vägar bär till Rom ..  kan jag berätta att det finns hur många vägskyltar som helst som pekar mot Långtora, så att "Uppland runt" kan vi väl säga att vi lixom fick sas på köpet !!!  (Ska nog  kanske inte skvallra på matte och berätta varför vi var på en extra rundtur känns det som  ..    *s* ! )


Frida var iaf en himla trevlig bekantskap att få göra, och rätt så fritt kollade vi av en del av det som står närmast på vårt program, för jag upptäckte ju att matte iaf skickat iväg en anmälan till en tävling, och den är redan om en månad .. Oooops !!


Vi testade så klart av den geometriska figuren rutan, som jag för övrigt till mattes stora förvåning fixade riktigt bra, ( men det är ju plättlätt med röda koner mot vit snö, så det var väl ingen konst .. ) och den andra springdelen, alltså inkallningen med ställande och läggande, där jag fick tummen upp av både Frida och matte på just ställandet, medan läggandet var OK men inte mer .. :-( ( Jamen vadå, hur kul är det att leka Anja P och köra säldyket utan overall på snöööö !?!? )


Därefter var det dax för apporteringsdirigeringen, och även den funkade riktigt skapligt ( fast vi plockade så klart isär momentet lite grand, men så gör vi ju allt som oftast med de flesta momenten .. ) och sen var det lite " taktiksnack " tror jag, och som avslutning på " presentationen " av oss, så fick jag som " externbelöning " utföra en av mina favvoövningar, som alltså är budföring !!


Kan väl säga som sååå, att den där Fridan träffar  jag väldans gärna flera gånger, för det var en tjej som verkligen föll både matte och mej i smaken !!


Men nu är det iaf äntligen fredag !! Jippeee   , och i morgon ska vi åka ut till Östhammar !!


Ja visst ja ! Det är ju vårdagjämning idag oxå , så antagligen lurar väl den där våren om hörnet iaf, trots att vi igår inte hittade några som helst  spår av nån vår, men väl en massa rester som Kung Bore lämnat kvar .. *s* !



Hej hopp !!!  

 // Lizzie                    





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards