Lizzieonline ..

Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Lizzie - 21 januari 2009 21:08


bildbevis från dagens " packad och klar " .. *s* !



Om det nu skulle vara nån som undrar vart väskorna skulle med mej, så kan jag intyga att trots att det lite ser ut som när en 2 meter lång mansperson rider en islänning i flygande pass  ... ( Matte påstår att det ser rätt så kul ut, och att hon har sett det på ett SM för islänningar ! ) kan jag garantera att jag var inte det minsta störd av den nya packningen, men tyvärr hade husse fel kamera med sig idag, så ni får nöja er med  stillbilder  !


Alltså istället för att ta en serie på mej när jag fick ett fnattanfall och rejsade runt, runt som en riktig toka med en jättefin pinne .. :-)

Snacka om livet på en pinne med andra ord !


Nu ska jag ut på kvällskissning, och sen ska jag in och knapra på en morot .. likt en hare .. *s* !


Har´e gott förresten !


// Lizzie



Av Lizzie - 21 januari 2009 16:09


på min numera alldeles egna blogg, för det var ju motprestationen, för att jag skulle släppa ifrån mej gamla bloggen till matte, och som sagt : Vad hon tänker använda den till bryr jag mej katten i !!


Fast jag kanske måste hålla mej lite väl med henne iaf, för ibland kan det ju uppstå vissa problem när jag ska hantera bilder .. :-( !


Som bilden nedan, när jag skulle försöka visa både lilla klövjan ( som jag alltså har tränat med under hösten ) åsså den " nya " som jag fått ärva, så antagligen kom jag väl åt nån konstig knapp i Photoshop, men strunt samma !



Liite svårt att tro att det viktmässigt inte är nästan nån skillnad alls, men Svalanderklövjan väger nästan lika mycket tom, som Arrakväskan gjorde så gott som fullastad .. *s* !


Från att ha börjat med ca 5 % av min egen vikt i början på hösten, är jag nu uppe i ca 12 % och det känns väl rätt så lagom i kombination med en rejäl långpromenad cirkus 3 ggr / vecka !!


Sjukgymnasten Kjerstin Petterson slog ju verkligen ett slag för den rätt så undervärderade skritten, och då känns det här som en bra vinterträningsform av sk distansträning .. *s* !


Hej hopp !


// Lizzie


PS Återkommer ev senare i kväll ( kanske ... det var ju det där med Orsa kompani igen förstås .. ''s* ) med några bilder till från den klövjade promenaden , men den här snodde jag från husse ..  DS


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards