Lizzieonline ..

Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Lizzie - 7 januari 2009 08:54


eller kanske same precedure skulle man kunna säga .. *s* !


Dvs när vi kommer upp till stugan så är det om man säger lite High Chapparal över det hela, och viss liten odåga far fram som en tornado !! Hon nöjer sig inte ens med den egna tomten ( som alltså inte i år heller var naken .. som  Rydbergs tomte .. :-)  Eller om han endast var vaken, eller hur det nu var .. !?  ) utan även den lilla allmänningen mellan tomterna måste användas för diverse bus !



Men i går var det alltså dax att återvända från vårt vinterland, och då är det en aningen slokörad liten fröken, som försöker spela " jag syns inte " och tror att under soffbordet i storstugan skulle vi absolut inte märka att hon gömt sig !


Med lock och pock får man med madamen ut, som med en mycket förorättad min " upplyser " om att vi minnsan kan åka hem själva .. och att hon kan stanna kvar och " vakta stugan " !



Nytt försök att övertyga damen att om hon bara vill bli bilburen, så ska hon få nåt gott övertygar henne inte heller, men några steg närmare bilen kommer hon iaf, fast fortfarande med en min som om världens undergång är mycket, mycket  nära .. *s* !




Snacka om att sju sorger och åtta bedrövelser drabbat just liten odåga, som inte på något vis gör skäl för just det smeknamnet när återfärden till Uppsala ska anträdas .. :-)


Nåväl, nu är vi tillbaka i den sk vardan i stan igen, och vi kan väl säga som såå, att det är nog inte bara viss liten fröken som saknar vintern .. ;) för i Uppsala är han nästan naken han den där tomten .. 


Har´e gott och kram från oss !



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards