Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Inga spår av vår ...

Av Lizzie - 5 mars 2009 08:48



än iaf, men jag jobbar med frågan .. fast när vi skulle åka hem från Björnidet gjorde jag som vanligt min egen modell av " syns jag inte så finns jag inte " och gömde mej den här gången i sovrummet .. :-( fast till slut var jag iaf tvungen att likt nyfiken i en strut titta ut .. ( för att se om kusten var fri alltså .. ) och givetvis stod matte Papparazzi beredd med mobilen .. så om ni kikar noga ser ni antagligen en liten skymt av mej, men skam den som ger sig = Nästa gång ska jag nog lyckas med att gömma mej kvar i stugan !!





Spåren i Grönklitt var det iaf inga fel på, för de var kanonbra, men på ett ställe kommer det nog så småningom att  växa upp en liten rova, som min matte satte med min benägna " hjälp " .. för visserligen har jag aldrig sett min matte varken stå på öronen alternativt använda textilbromsen när hon sas haft fart under  brädlapparna, men i förrgår kom jag på knepet, som gjorde att matte likt den där Kalla snabbt lyckades falla ... Ooops !!! 


   var väl ungefär vad matte  sa, när jag hade passat på att göra jätterycket framåt, medan hon själv ( fortfarande fastspänd i min tolklina .. ) ägnade sig åt att göra en helomvändning medelst sk lappkast ( tror det kallas så när man vänder sig konstigt helt om med brädlapparna kvar på tassarna .. ) 


Ja, ni kanske förstår att berömmet uteblev för min del, och jag som bara ville " hjälpa till " så att matte  fortare skulle kunna vända runt .. ;) och tanken var väl god, sa matte ... men det blev visst åter en av mina rätt så vanliga " fort men fel " tänk !!!




Sen påstår matte att hon har ont i svansen, och jag vet ju hur det är att ha ont i en vattensvans, men snösvans har jag då rakt inte hört talas om ... och förresten trodde jag att Homo Sapiens likt grodorna kunde sjunga ej svansar, ej svansar hava de ... osv .. fast jag tänker iaf likt grodan fortsätta att leva på hoppet och tro att matte snart glömt den lilla kullkastningsfadäsen, men jag måste ju säga att det var ett himla snabbt läggande hon utförde .. * fniss * !   ( Fast för guds skull ! Skvallra inte att jag sagt så !!! )



Hej hopp !!


// Lizziebackintown




PS Så här såg det iaf ut innan lappkastet, och ni ser inte dubbelt, utan det är bara matte och jag som tror att vi snart är just våren på spåren ..  ;-))) DS


 
 
Gizmo

Gizmo

5 mars 2009 10:54

Oj vad med snö det är i "norrland" :-))
Va, du var ju bara snäll och skulle hjälpa matten runt och så låter hon illa för det??
Har din matte svans, det visste jag inte ?? Måste kolla på min om hon har en också ;-)
Kram brollan

http://sinna.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

5 mars 2009 12:55

haha..jasså du har lärt matte snabbt läggande nu hihihi:)vilken coool bild på dig när du kikar fram bakom husknuten:)woooow vad snö ni har:)haha, inga vidare vårtecken där..hihi..apportören har inte vi fått än...kanske idag, vår post e sååå seeen:(14.00 brukar den komma.

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

5 mars 2009 13:38

Vilket underbart vinterland ni lämnat för detta slask. Härlig bild på Lizzie bakom knuten, förstår så väl att hon inte ville åka hem.
Ha det gott
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
Jessica

Jessica

5 mars 2009 16:09

Mja här är vi väl inte våren på spåren trots att tranorna börjat passera oss på väg mot Hornborgasjön.
Jag hade gärna haft några riktigt kalla dagar till med lite snö och sol;)
Vilken söt bild där fröken kikar fram:)
KRAM:)

http://www.yrlabus.se

 
Ingen bild

Nessie

5 mars 2009 17:12

Jasså!! Du har justerat matten, oklokt, det börjat gå utförs med dom..har nåt med dom 1:sta siffrorna i personnumret att göra om du nu vet vad det är..för övrigt är riktigt snygg bakom (husknuten) puzz på dej BlondinLizzie

 
Lena

Lena

5 mars 2009 17:41

Försöker hitta våren här också, men det går inge bra ; (

Ha en skön kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

5 mars 2009 18:28

Attans otur att de fångade dig, men vi tycker det är skönt att ha dig här nere i stan igen. Väkommen tebaks.

http://collieflickan.blogspot.com

 
Basse

Basse

5 mars 2009 19:07

Ibland vore det lite kul med en kamera för oss 4 benta också ;)
Att slå i svanskotan gör attans ont instämmer min matte i, och vi hoppas din matte inte kommer att dras med värk nu!!
Nosgnugg tillbaka från mig, och kram från matten här :)

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

ESSingarna

5 mars 2009 19:11

Det högsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall. Kinesiskt ordspråk

Tröstekramar till din matte från
Almi och Erk

 
Gromit

Gromit

5 mars 2009 20:09

Voffeli-Bjäbb!

Va synd att du inte hade kameran beredd, när din matte gjorde sitt "lappkast-supersnabbtläggande". Jag skulle jätte-gärna ha sett det! Var det en 10-poängare, tro?

Dom andra säger att det nog är lite synd om din matte, som har ont i svansen. Själv vet jag inte vad smärta är för något. Matte säger att jag har gnytt av smärta EN (1) gång i mitt liv - själv kommer jag inte ihåg nått... För jag är "Super-doggen"!!!

Vaff, kusin!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

5 mars 2009 20:35

Ha ha ha ... :) Nu ser jag den lilla nosen kika fram :)
Var lite svårt att se på mobilen.
Vilken liten "Go-gumma"...hon påminner mig så mycket om "någon"...inga namn....

Kram kram till er från Xit o mig

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

5 mars 2009 21:06

Bra gjort med supersnabbt l'ggande av din matte......s[[ ni har 'ntligen f[tt apport;ren nu.....va konstigt det blev med massa konstiga tecken ist'llet f;r [';..... kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Marie L

Marie L

5 mars 2009 21:48

Välkomna hem till "våren"!?

http://www.123minsida.se/Minos

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

6 mars 2009 06:33

:-D Var har man kameran när man behöver den? Det där snabba läggandet hade varit värt att dokumentera. Kan tänka mig att det blev lite plock-i-pinn innan matte kom upp igen :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

6 mars 2009 07:38

Gjorde och gjorde....det bara blev helt plötsligt och hur jag gjorde för att få tillbaks åäö.....stängde av och startade om!!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Terese & Gus

Terese & Gus

6 mars 2009 07:52

Hej!

Nu är vi tillbaka i verkligheten igen! (Eller var det "våren"...???) Sorgligt men sant:D Skulle gärna kommentera men jag har letat och letat utan resultat, var är youtube länken???

Haha nädu, det dröjer nog längre än så innan vi ska prova våra vingar i elitklass! Ni har det där championatet låååångt innan oss!:)

Kan tänka mig det där fallet, jag gjorde också en del vurpor i fjällen, men tyvärr kan jag inte beskylla Gus för dom;D

Ha en riktigt härlig helg! kram från oss

http://brandwold.se

 
Malin & Co

Malin & Co

6 mars 2009 09:13

Hej hopp! Ååh vad härligt med SÅ mycket snö! Förstår att du lekte kurragömma och ville INTE åka hem ;o).... nu har jag greppat var, när och hur =) mötet med Luddeliten tog plats! Vilket sammanträffande!! Ha det gå gott! Kramar från oss.

http://www.mayamore.com

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva..igeeen;)

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva..igeeen;)

6 mars 2009 10:34

haha jamen då måste bloggen bli berömd först...eller så får han lägga på ett krut med träningen med juni o bli värdsmästare eller nåt...ja, så husse blir en sådandär kändis..haha, man får väl inte vara med där på lets dance annars;)men det ska jag säga....han skulle LÄTT ställa upp:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sydney med flock

Sydney med flock

6 mars 2009 10:42

Tassar in för att önska en trevlig helg! Blir nästan lite avis när jag ser snömängderna och hör att du åkt skidor, nåja dragit då. Jag skulle också vilja dra omkull matte *fniss* Det tråkiga är att jag vet faktiskt inte vad det är för något dvs att åka skidor. Har aldrig fått vara med på nåt sånt. Måste försöka dra iväg flocken på en riktig vintersemester nästa år så jag får testa på lite olika vintersporter. I år blev det ju bara en hastig nosmarkering.
Hälsar vi som är modemlösa och offline

http://www.pomberlys.se

 
Ingen bild

Marie med flock

6 mars 2009 13:47

Oj vad mycket snö!! Ha en bra helg..Kram från oss

 
Ingen bild

Marie med flock

6 mars 2009 17:04

Kan berätta att jag fortfarande sitter o väntar på att veterinären ska ringa..Är faktiskt lite småsur om jag ska vara ärlig!!!
Kram igen...

 
Lena

Lena

6 mars 2009 19:20

Ha en underbar fredagskväll ; )))

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

6 mars 2009 19:27

haha såg att du ville bilda pakt med eva;) haha, jag tror att vi skippar tävlandet, för jag e ganska säker på att "någon"alltså vinnaren skulle bli ganska så rejält besviken när den blå trasan anlände i brevlådan..haha, vilken jäkla skit liksom;)haha, vi får komma på något annat att tävla om;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

6 mars 2009 19:33

självklart håller jag tummen för att det skall funka:)..haha, bra försök iallafall;) hihi..men det var ju ganska lätt att göra dem iallafall;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lena,Atlaz,Ginger

Lena,Atlaz,Ginger

7 mars 2009 00:15

OJ jösses.. vad snö!! :)Ser fantastiskt härligt ut, och charmig bild på en fångad Lizzie gumma :)Men förstår henne till fullo att hon inte ville åka hem när det är så fint uppe vid er stuga.
Ops om en liten odågas snabba vändning.. TUR att inte matte skadade sig ännu mer, kan räcka gott och väl med en "svans i kläm".
Måste ju säga att jag saknar er sida :( Har lite dåligt med dator tid nu för tiden.. och länken har inte av någon anledning blivit ändrad på vår sida så tusan också när man vill försöka hitta hit bara till just bloggisen... du vet "ånk" gör sig gärna påmind varje gång jag försöker göra det via just... sidan som inte finna :(
Sköt om er massor, önskar er en härlig helg.. möjligen i vårens tecken!
//Kraaamiz Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

7 mars 2009 09:02

hahaha..men gud vad du e smart!!!att juni hade fjäril i sig hade jag inte tänkt på..ATTANS, det hade ju blivit en fin rubrik..haha, fjärilen flyger..eller nåt;) ha en härlig helg ni med:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Kärran m jyckar 4

Kärran m jyckar 4

7 mars 2009 10:29

Morrn!

Näh! Crufts funkar inte hos min dator.... tydligen... Suck!

Du får väl göra ett sånt där tjusigt referat som fanns om ett visst Vasalopp på nån hemsida nånstans i cyber-rymden... ;)) Tackar på förhand *ler-i-mjugg* Hehe! ;)

Ha en utmärkt skön o trevlig helg!

//Hon som är oförmögen att fatta sig kort, (i skriv-form iaf). Eh.. "Skriv-form" ? "Skrift-form" borde det väl ändå heta iaf..? eller? Va´ mkt "iaf" det blev... :) Sluta nu!!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

7 mars 2009 17:44

Tack för de vänliga orden i min blogg. När man tränar så mycket är det faktiskt riktigt kul och göra en bild på det för då tänker man om träningen igen och kommer på nya övningar till nästa gång. Ska kolla märket på vår apport-kastare. vet inte det. Trevlig helg!
Ps. har ni startat på jaktprov?)

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

7 mars 2009 19:00

Ja jag förstår att du är nyfiken *ler* Nosduttandet är ju framförallt för att hunden skall tränas i att komma in med leksaken (eller apporten) och verkligen trycka den i handen! Ser fram emot att få en sunkig trut eller kanin intryckt i handen :-) Kram och gokväll!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

8 mars 2009 00:19

Den lilla fadäsen skulle jag vilja ha sett....

http://gaztons.wordpress.com

 
Ingen bild

Maria & Prince mfl

8 mars 2009 07:32

Hej på er!!
Ni ser ut att ha det toppen!!Underbara bilder!!!Njut vidare ,snart hoppas vi på våren!!
Kram till er båda!!
Ps!Åhh vad vi saknar er sida!!

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

8 mars 2009 07:37

Håller med, de där HTM-uppvisningarna var ju så tråkiga så man somnade. Jag såg några feta Golden som fick stå still medans mattarna/hussarna promenerade runt i olika formateringar. Hundarna såg helt lobotomerade ut. ZZzzz

Men det var en Freestyle-tjej som körde något cowboy-tema som var riktigt bra.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards