Lizzieonline ..

Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Lizzie - 11 juni 2011 19:38

kan man väl säga att det var att se sig själv på  bild i Krysset i senaste numret av Hundsport ..   !!!

  

Bakgrunden till den bilden är följande: För några år var det en "springer-kompis" som tyckte att den här bilden på mej jobbandes som fördäcksgast på S/Y Splash, ( som kartongen heter på riktigt .. ) var så fin att vi skulle skicka in den till fototävlingen som Hundsport hade för några år sedan ..

Sagt och gjort, men när matte ändå var i farten och fixade med den här bilden, som dessutom var den först tagna med fölsepresenten EOS 350 då på sommaren 2006, så slängde hon även med en bild på mej och husse när vi lixom tog det med ro en fin kväll ute i skärgårn ...   !!

Jag gillar verkligen att sitta som den prinsessa jag är på aktertoften ...   !

  

Resultatet av fototävlingen blev i af roddbilden genererade ett hp i form av den fina boken All världens hundraser och ett presentkort för framkallning av den i Hundsport publicerade bilden ..   !

Näe, det blev dumt nog aldrig av att använda det presentkortet ..   !!

Antagligen måste det ha stått i reglerna till fototävlingen att inskickade bilder därefter fick lov att användas av Hundsport ( hoppas det iaf ... ) men som sagt himla snopet att bläddra igenom tidningen och hitta sig själv på kryss nästan till rors ...   !

Lite syrak blir man ju ändå över att det inte står vid respektive bild vem som fotat ...   

Namnen står nämligen uppe i kanten, och mattes efternamn har dessutom tappat sin accent, så det står bara Anden ...   , fast iofs stod det visst väldigt ofta Andenas kennel  utan accent oxå , men det var ju som  sagt före min tid ...   !!

Skulle ni mot förmodan behöva hjälp med att lösa krysset får jag väl ställa upp, men jag tycker så klart att det blev en himla knasig bildtext till min bild ...   !


Hej hopp !!

// Lizzie


PS Förresten så har matte "gastbilden" på sitt bankkort, så när hon ska betala med det kortet så säger hon att det är jag som pröjsar kalaset ..     och det är klart att en eller annnan "hundpryl" och / eller godis inhandlas det väl efter mina önskemål ...    DS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards