Lizzieonline ..

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Lizzie - 6 juni 2011 21:45


Först var det faktiskt så att hela kameraväskan glömdes kvar i stugan efter påskhelgen, och jag menar glömma kan ju även den bästa göra ..  Äh vadå, kan väl hända att jag oxå glömt nån enstaka gång ...


Men förra helgen tillbringde vi ju faktiskt ytterligare en "långhelg" i Grönklitt varpå kameraväska medtogs hem, fast om vi ska ta det här med väder och vind allra först, så tror jag nog att "han däruppe" hade förväxlat datumen ...   !!


I påskas var det nämligen såååå varmt att baddräkt hade varit lämplig klädsel .. då när skidkläderna var medpackade .. men förra helgen när alltså "lättare klädsel" faktiskt fanns i bagaget, då vaknade vi ( inte bara en dag .. ) till fyra grader och ÖSREGN ...      så inte vet jag om Sankte Per eller nån annan däruppe rört ihop både Allhelgona med Flygarhelg och lite till ...


Flygarhelg har det visst varit nu i helgen, förutom pingst och nationaldag .... Ööööh säger jag då, men tycker iofs att vi har en himla bra och nationell dag ... och det är så klart midsommarafton !!!


Nog om väder och vind, men är det nu nån som tror att matte ( eller husse för den delen .. ) försökt sig på att ta några nya kort på MEJ nu då när kameran är hemma ... 

Undrar om dom glömt hur man startar upp en kamera eller en videokamera ( som oxå låg kvar i stugan ) eller om dom bara bägge två drabbats av nåt slags latmaskvirus ...   !??


Till råga på allt elände så har matte inte bara en gång utan flera ...    smygtagit "bilder" på mej med sin lilla "leksak" ( och sen lagt upp på den där förb .... de Fejan ... ) och jag får inte ens se vad hon lägger upp för tok ...   Ska nog införa censur tror jag !!!


Tränat inför nästkommande helg ( då SM:et i tävlingslydnad ska gå av stapeln ) har vi iaf gjort även om det då inte dokumenterats ...   !

Jo, förresten så fick matte med sig ett band från när vi körde igenom hela "nya" programmet hos Sanna, och nu börjar jag tycka att hon är bra virrig min matte, för hon kom inte ens ihåg att vi inte har band utan såna där skivor till vår videokamera ...   !!


Fast lika bra var väl det, för den kvällen var jag nog mer vild än tam, och tro sjutton det, för det enda jag gjort tidigare den dan var ju att vara passagerare i bilen på vägen hem från Grönklitt ...   !


Vi hade ju börjat träna efter det program som man kört på SM de senaste åren, och det hade vi ju inte behövt göra ... upptäckte vi när vi kikade i SM-handlingarna som landat under tiden vi var i Grönklitt .. där alltså årets upplägg presenterades ..


Jaja, shit happened eller nåt, men även det upplägg som kommer att gälla i år gillar min matte betydligt bättre än det som är på vanliga elittävlingar ...   !


I fredags så hade vi tom riktiga ringmarkeringar när Alice, Selma och jag tränade tillsammans !! Lydnaden är nämligen uppdelad i tre ringar på SM och varje "ring" bedöms av två domare ! Bara en sån sak ! Det vet jag att matte skulle önska att det var jämt, precis som det alltid är på brukset !!

Hej hopp !!

// Lizzie   

PS Förresten måste jag tala om att i vänstervarv har det oxå hänt grejer, för förra helgen visade bästa Marie min kusin Xit till sin championtitel när han tog sitt tredje CERT ,,   och nu i helgen så slog Marie även till med min kära mamma Selma ( som faktiskt fyller 10 om nån månad ) så att hon inte bara blev BIR- veteran på SSRKs utställning i Ö-vik i helgen .. utan BIS 1 Veteran , och det på samma utställning som min kompis Erk tog CERT   !!

Grattis snyggingar !!! DS


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards