Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Mission completed ..

Av Lizzie - 3 februari 2009 19:49



Iaf den utmaningen som kom från både Axl, Zeffe och Zooto samt webban och gällde att man skulle leta i sjätte mappen och fjärde lådan, eller om det var tvärtom, ( men det har jag ju sagt förut att matte inte är mitt bästa ämne, utan det brukar jag överlåta åt matte ! ) och så skulle man ta den bilden och skriva några rader om den oxå !!



Fixa själv, påstod hon att jag skulle göra och då blundade jag och pekade med nosen istället för att räkna , och vips så hade jag en bild från ett besök hos Brollan Gizmo  och Sinna,  när vi fick träna lite på agilityhindren :-) !


Efter avslutad " vanlig "  träning fick det för min del bli sk externbelöning att " leka " agility , eftersom min " karriär " bland agilityhindren avslutades i ett tidigt skede, då jag visst ( enligt matte alltså .. ) hade farit fram som en bulldozer enligt modell forcera hindren ..  !!! 


 

So what tyckte antagligen jag, ( Alltså då när jag gick agilitykursen nåt år innan besöket hos Brollan  ) huvudsaken var väl att man kom fort fram .. men jag tycker nog så här i efterhand när jag kikar på just de här bilderna, att det visst ser ut som om jag kan hoppa också ..  !


Plocka pinnar hade jag så klart hört att man skulle göra, och jag kan väl inte hjälpa om jag blandade ihop det med spelet " plockepinn " för det såg visst ut som ett slagfält när jag fällt bom efter bom ..



Förresten så  passade jag på att plocka med två bilder till, när jag ändå var och rotade i just den kartongen, och den ena visar att jag faktiskt kan hoppa inte bara i vattnet  ( som jag annars brukar .. ) utan tom igenom en sånt där konstigt däck, fast jag hade så klart vissa problem när Sinna försökte tala om att jag skulle hoppa genom ett däck, eftersom däck  för mej normalt  handlar om däcket på båten .. ;) !




På sista bilden försökte jag sjunga den där bröllopsvisan för Brollan .. ( = Håll dig på mattan karl, för här är det jag som bestämmer * ler * )  och HSB är ju förresten den benämning jag numera går under här hemma oxå  ..


Fast det brukar vi tala lite tyst om i flocken, för om det skulle bli sas offentligt, så tror jag nog att iaf matte skulle bli en aaaning generad .. *  fniss * , så jag säger inget, så har jag inget sagt ..  Bäst så, tror jag !



Hej hopp !!


// Lizzie


PS Jag ligger så långt efter med uppdraget, så jag inser att det inte är nån bra idé att utmana några till, utan jag lämnar " fältet " fritt och hoppas att det är flera som " rotar " i sina mappar !! Om det nu var sexan eller fyran .. !? DS

 
 
lotta

lotta

3 februari 2009 20:24

haha ja det var en kulig utmaning detta. .man fick ju se många bilder som annars inte visats:)...föressen spanade jag in den där bilden du hade satt in..jättefräsch matte du har;) betydligt fräschare än bilden på min i min blogg idag...men jag var iallafall lycklig;) för NU kommer jag kunna blogga varsomhelst, närsomhelst..och jaaa, hursomhelst:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Gizmo

Gizmo

3 februari 2009 21:09

ÅHH nu sitter jag med en tår i ögat och tänker på gamla minnen från den tiden min matte hade TID att åka på roliga saker!!
KUL hade vi! :-)))) Eller hur!! Saknade förresten bilden då du är en ostbåge ;-)
KRAM Brollan

http://gizmo.cybersite.se

 
Lena

Lena

3 februari 2009 21:25

Härliga bilder ; )

Ha en skön kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

3 februari 2009 22:14

Rev du verkligen hindren?! Du flyger ju högt över dem, du skulle nog bli en stjärna på agilitybanan.
Ha det bäst
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

3 februari 2009 22:38

Det kan man kalla skena.
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
Ingen bild

Marie o Xit

4 februari 2009 06:22

Åhhh vad man blev att längta till vår och sommarsäsongen... Vilke fina bilder på agilitybanan. Förstår inte varför ni lagt den karriären på hyllan? Det ser ju fantastiskt bra ut!!
Kraaaaam från oss

 
Ingen bild

ESSingarna

4 februari 2009 08:25

Härliga bilder

Kram ESSingarna

 
Ingela

Ingela

4 februari 2009 11:30

Vilka härliga bilder!!! Du ser urtjusig ut när du flyger över och genom agilityhindren;)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Jennie, Linus & Felix

Jennie, Linus & Felix

4 februari 2009 11:39

Vilka tjusiga agilitybilder! :) Tänkte kika in här och se vad ni har för er... alltid lika spännande! :)
Ha det bra och lycka till med vårens träning och tävlande! :)

http://springer.sidan.nu

 
Tjejerna

Tjejerna

4 februari 2009 17:41

GRATTIS TILL 2:a platsen som året lydnadsspringer bra jobbat tjejer ( Tummen upp) till er. OCh härliga bilder på en härlig hund.
Kramizzar!!!! från V-ås

http://www.springerspaniel.se

 
Basse

Basse

4 februari 2009 19:08

Åh, så stiligt du flyger över och igenom hindren ;)
Vi fick också denna utmaning, rätt kul och annorlunda :)
Ha en gosig vecka!
Nospuss!

http://www.rottisweb.se

 
Gromit

Gromit

5 februari 2009 00:49

Du hoppar ju jätte-högt o fint ju! Du e säkert lika duktig på agility som i lydnad - Odåga, där! Vad ser jag här ovan..?! 2:a årets lydnadsspringer. GRATTIS!! :))
Förresten tycker jag att du ska fortsätta m agility - för då skulle jag kunna komma till Uppsala BK å klå dig... Eh. Ska bara träna lite först.... ;)

Nospuss på dig å ett par svansviftningar

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
lotta

lotta

5 februari 2009 16:26

tack tack, jo det e ju alltid kul att höra..speciellt om cola. utomhus är hon inte lika "kontaktbar" det finns ju såå mycket lukter o sååå mycket att kolla på;)hehe..nee, inga mattor dras undan här..bara Klickerns "fel";)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

5 februari 2009 20:45

meeen jaghar tydligen missat att sända ett stoooort grattis för en mycket hedrande 2a plats!!!! coolt, tänk att vi "känner" 2an i lydnadsspringertävlingen. DET ÄR STORT:) skiitbra ju, vad du är duktig:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nessie

5 februari 2009 20:48

Vadå tvåa lydnadsspringer?! Det är ju du som är i Elit!!! Grattis iaf och puzz från Nessi(får se om jag lyckas posta det här då...)

 
Lena,Atlaz,Ginger

Lena,Atlaz,Ginger

5 februari 2009 22:49

Vad ser jag i inlägg här ovan....
GRATTIS i mängder till fint resultat vad gäller årets Lydnadsspringer 2:a plats!! Imponerande. Måste ju även hänga med i Maries kloka ord, VARFÖR har ni lagt agility åt sidan? Ni ser ju KANON duktiga ut!!
Ha det nu jätte bäst.. mängder av nospussar till Lizzie gumman och kramar till matte //Lena, Atlaz o Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
stin@

stin@

6 februari 2009 10:03

Stort GRATTIS till andra platsen på Årets Lydnadsspringer! FANFAR!!!

http://www.tansandtins.se

 
Zero & c:o

Zero & c:o

6 februari 2009 12:11

Spraussiegänget här igen! Vi har en teori om att ni spaniels har lite för tunga öron för att det ska gå riktigt bra att komma över hindrena. T.o.m systrarna Kallur har ju klippt sig kort! Kan man inte liksom ta av dom bara när ni är inne på banan? Eller när ni dricker vatten tillägger matte..... Vi får se till att spraussievalparna får aussiens öron:-)

http://lazyochzero.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards