Lizzieonline ..

Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Lizzie - 6 februari 2009 16:19


för nu har resultaten kommit ut, och vi hamnade  på  2:a plats i tävlingen om  Årets Lydnadsspringer, trots att vi bara hade resultat med från fyra tävlingar !!!



Jag var ju länge tveksam till huruvida vi alls skulle skicka in våra resultat, eftersom vi inte fått till 5 resultat som kunde räknas ( från vårt första år i Elitklass lydnad ) dels pga av att ca två månader av både träningstid och tävlingsmöjligheter försvann i somras, ( då när jag var så sjuk att jag fick gå med slang och dränage .. ) men även för att min matte under den perioden var som " mest enarmad " om man säger så, och den medvetet nollade " provstarten " ( i tropisk värme på Nationaldagen .. ) inte heller kunde räknas !


För att alls försöka få till fem " godkända " tävlingar anmälde " vi " oss alltså till just fem tävlingar i höstas, och vi genomförde fyra tävlingar inom loppet av tre veckor ..  Oops !


Näe, jag vet ! Vi skulle inte heller ha gjort så i normala fall, men eftersom det fanns ett nyuppsatt VP till just Årets Lydnadsspringer, där ens  fem bästa resultat skulle räknas , så ville vi så klart iaf försöka vara med och fajtas om det !!


De tre första starterna gick faktiskt skapligt, även om vi inte riktigt hade " poängen på vår sida " , om man säger såå .. ;) men placeringarna blev iaf två klassvinster och en andraplats,  medan den fjärde tävlingen gav just en fjärdeplats !


Samtidigt fick vi då reda på att vi kommit med på en ordinarie plats på ett fältprov för Spaniel, och det skulle äga rum 4 dar efter vår  sista tävling,  ( som alltså skulle ha varit den 26 oktober i Tierp, och till den lämnade vi då WO för att träna inför fältprovet .. ) men med FACIT i hand skulle vi nog hellre ha chansat på att få till ett femte resultat, för på sönda´n var matte fortfarande frisk, men på onsdan, alltså dan  före fältprovet " däckade matte och drog  täcket över öronen  samt  kastade in den berömda handduken  " .. Suck !!!





Vi  är iaf faktiskt  väldigt stolta och glada över fyra saker !!!! 


 1   Att vi trots allt lyckades genomföra fyra  Elittävlingar inom loppet av tre veckor,  och att det enda moment som inte vid nåt tillfälle gett  betyg åtta ( eller däröver .. ) är vårt trasselmoment rutan, som vi alltså ska ägna vintern åt att försöka laga = Läs " kitt oxå " ..  *s* ! (  Förutom gruppmomenten så lyckades vi för övrigt även få tior på både fjärrdirigering och vittringsapportering !!! )


 2   Att vi erövrade KM - titeln i lydnad på Uppsala BK i stora klassen !

    ( Klass Tre och Elitklassen  )


3   Sist men inte minst : Att vi faktiskt två gånger stått som segrare överst på  pallen i Elitlydnad, ( med både duktiga BC,rottisar och kelpies bakom oss ) för om jag förstått saken rätt, så är det inte sååå himla vanligt att vi ESS tronar överst på pallen i den klassen !


4  Vi har även lyckats, vsserligen med bara en poäng tillgodo , att passera den tidigare högsta lydnadspoängen hos kennel Rowntree !!!



Men, som " lite smolk " ( eller snarare rätt så mycket smolk ) i bägaren har det trasslat med både uträkning av resultaten ( För SK:s del ) och inrapportering från sista tävlingen ( som alltså ägde rum den 19 oktober i fjol .. ) och så sent som i dag, finns det fortfarande inga  inrapporterade resultat från den tävlingen,  och från SBK centralt svarar man,  att man just i dag ta ska ställning till om " listorna " återigen  ska skickas tillbaka till lokalklubben eller skickas vidare till SKK , och trots att jag har både kopior på vårt tävlingsresultat och kan få " intyg " från klubben, så känns det så lagom kul att bli ifrågasatt, för att det saknas ett officiellt resultat på mej !!!


Det är ju faktiskt varken mattes eller mitt fel att inte resultaten är inskickade i vederbörlig ordning ... 


Jaja, äntligen fredag, eller hur var det nu igen ...   Jo, naturligtvis bryter vi ihop, åsså kommer vi igen .. *s* !!





Nu hoppas iaf matte och jag att Alla Ni därute i rymden

ska få en helt (h)underbar helg ! 



 // Lizzie 


 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards