Lizzieonline ..

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Lizzie - 7 maj 2010 08:30

för att vädergudarna betämt sig för att INTE hålla sig till utlovad helgprognos    , vilket alltså skulle innebära  regn, bara nån plusgrad och mycket rusk ...  , för just nu skiner soooolen   nu när det är exakt 24 timmar kvar tills det är samling på den plats där Kung Bore fixade så att tävlingen blev inställd för två veckor sen  ! ( Se tidigare inlägg ..  )



JAG hade ju iaf fel beträffande mina möjligheter att träna platsliggning som majblomma på vitsippsbädd i Grönklitt första maj ..   eller njae, det var ju inte på långa vägar så mycket vitsippor som tidigare år, men det räckte åtminstone till att  "sitta på vänt i en egen liten grupp" ..   !


  


Inte har jag fått nån som helst hjälp av matte med att berätta om "Niinadagarna" heller, för hon skyller bara på att hon ska hålla sig borta  från det mesta beträffande att använda högertassen i närmare 10 dar .. och det beror inte på att jag " hjälpte till " för att få henne att uppdatera sitt stelkrampsskydd .. *harkl* utan nu gällde det ytterligare ett "stick" för att den rackarns frusna axeln förhoppningsvis ska ge med sig och tina upp helt ...   !!!!

Hon kan iaf inte lämna WO till tävlingen i morgon och skylla på att hon inte ens är enkelaxlad, för i morgon är nämligen den "karensen" över ...   !


Alltså återstår "bara" ...    att sätta igång med att dansa soldansen ..   , om det alls ska bli nån start för oss, och vill ni hjälpa oss med det och kanske tom hålla en liten tumme i morgon så skulle vi bli jätteglada    !!! 


Hoppas att ni får en sköööön, sooooligoch helt (h)underbar helg !!!

// Lizzie

PS Det spelar mindre roll om det regnar när det är dax för "enskilda övningar" på planen, men det är platsliggningen som inte matte tycker är nån höjdare, eftersom min mage är om man så säger rätt " rensad " på värmande vinterpäls bara för att jag ska ranta runt i en fyrkanting ring om en vecka  och man kan väl lugnt säga att "tajmingen " var så där, när jag hela vintern fått se ut som ett virvelmarsvin just för att ha nåt varmt att sitta och / eller ligga på ...   !!! DS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards