Lizzieonline ..

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Lizzie - 30 maj 2010 22:15

Först av allt måste jag ju bara instämma i det ingen verkar fatta; nämligen varför är maj månad så kort ..   ??? Eller snarare vart tog den månaden vägen  ???? Det är ju bara en dag kvar innan det plötsligt blir juni ....   !?!?



Fast det förstås, om jag bara summerar senaste veckan, så har det varit nåt på G vareviga dag ...   för min del alltså :


I måndags kväll tränade åssisen Trolla och jag lite bland rutor och ränder, i tisdags hjälpte jag Pricken ( en pointer ) och Uno ( en Vorstehkille ) med att "rasta" deras duvor, för att senare på kvällen ta en prommis med schäfern Dimma på klubben ( efter att mattarna smort kråset med ytterligare "uppflyttningsfika" ; sist stod ju jag för det och nu var det Trollas tur, och nu på tisdag är det är det visst Hallons tur att bjuda på   eftersom hon fixade en etta i tvåan   ) och nu muttrar matte om att jag måste andas oxå, vilket är samma som nytt stycke har jag förstått ...     ! 


Äh, skulle bara kolla om ni som läser har nån bra lungkapacitet; alltså kan hålla andan ett tag *harkl* !? F´låt .. !


Veckan fortsatte iaf på samma sätt som den började, vilket bl a innebar fältmässig dummisträning med Erk på onsdan, en rejäl "bensträckare" i Lunsen med syrran på torsdan ( som följdes av  från matte sedvanligt morr över medsmugglad skog ...   fast på det örat brukar jag hur som helst inte lyssna ...  ) för att på freda´n ägna mej åt lite mera "momentlik" träning inför ev kommande start i elitlydnaden ...   !





  

Ja, just ja ! Jag hade ju sett fram mot att på lördagen både hinna till Österbybruk för att kika på snyggkusinerna Xit och Luva samt säga grattis till Mamma Selma inför Mors dag ...   för att därefter åka över till Olands BK för att kika på  på agilitytävlingar, som både Kärran och Jennie skulle starta i, men matte tyckte att det räckte med lerinpackningar för den här veckan ...    åsså skyllde hon på att hon inte hittade sina stövlar ...   och det hjälpte inte att jag försökte med det gamla vanliga : Det finns inget dåligt väder osv ...   !!

Veckan avslutades med att vi åkte ut och "såg till" ( = Läs   Bryggseglade ... ) Kartongen som nu ligger påmastad och klar ute i Östhammar, och i brist på bröd tog jag i vanlig ordning limpa, vilket i dag innebar att jag testade mer eller mindre annorlunda "stamp" på Kartongens olika kontaktfält ..   och jag lovar : Det är inte helt plättlätt att både få till snits, fart och stil på samma gång, utan att hamna i drickat alltså *fniss* !!


  


Får jag säga det själv är jag rätt nöjd med sista/senaste modellen av touch down på den något annorlunda targeten ( el kontaktfältet om man så vill )


Jag är ju inte så haj på det här med bedömning i agility, så jag vet inte hur det räknas om man stampar till med baktassarna på kontaktfältet ????? I fall man glömde sätta i de främre extremiteterna menar jag ...   ! Lätt hänt att hoppa över en sån bagatell ...   !   


Hej hopp !!!!!

// Lizzie

 


PS   till Xit, Selma och Luva som alla tre fick ck i går, och Luvan fick tom CERT , så jag skulle tro att både Camilla och Bettan fortfarande svävar på såna där rosa moln ! Grattis säger vi !   DS



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards