Lizzieonline ..

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Lizzie - 10 september 2009 17:39

  

som vi brottats med efter helgens " övningar " på Knivsta BK .. Skäms där den enda förmildrande omständigheten ju faktiskt var att vi inte var den enda " katten bland hermelinerna " eftersom hela fem av nio elitekipage tom bröt tävlingen .. Foten i munnen !


Men eftersom vi fortfarande alltså inte valt " gren " pga att vi inte är säkra på vilken av dom ( knypplingen eller makramén ) som passar oss bäst .. *s* ,  så har vi under tiden påbörjat lite reparationsarbete .. för den händelse vi trots allt skulle få nån slags " planenlig " abstinens ..  ( Ja, enligt Orsa kompanimodellen .. Skrattande ) och eftersom jag för första gången på mycket mycket länge inte satte sittandet ( som det skulle sitta .. ) så har " vi " börjat om med kexbalanserandet på nosen !


Efter en dryg veckas vila från all slags konditionsträning, så letade vi oss i går tom upp till klubbens första onsdagsträning för säsongen ( dit riktigt många hade kommit Kyss ! Kul ! ) och i dag har Alice och jag tränat lite i det vackra vädret medan  Marie och matte verkade tycka att det var helt OK med fikapaus trots att solen gassade från en klarblå himmel .. Cool !


Förresten är väl världen bra liten, för när vi var klara för " dagen " och precis skulle åka från Björklinge, så ser vi på långt håll två briarder ( en svart och en fawnfärgad ) på planen som vi just lämnat, och när matte " ställde in skärpan " så såg  hon till sin förvåning att det var våra kompisar Zaffran och Bozze ( med matte Eva ) som vi gick kurs tillsammans med i fjol i Kydingeholm, och i går hade Marie och Eva varit på samma brukshundklubb och tränat .. Flört utan att känna varandra alltså ! 




Hej hopp !!!


// Lizzie

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards