Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

Egentligen borde vi väl vara glada ....

Av Lizzie - 6 februari 2009 16:19


för nu har resultaten kommit ut, och vi hamnade  på  2:a plats i tävlingen om  Årets Lydnadsspringer, trots att vi bara hade resultat med från fyra tävlingar !!!



Jag var ju länge tveksam till huruvida vi alls skulle skicka in våra resultat, eftersom vi inte fått till 5 resultat som kunde räknas ( från vårt första år i Elitklass lydnad ) dels pga av att ca två månader av både träningstid och tävlingsmöjligheter försvann i somras, ( då när jag var så sjuk att jag fick gå med slang och dränage .. ) men även för att min matte under den perioden var som " mest enarmad " om man säger så, och den medvetet nollade " provstarten " ( i tropisk värme på Nationaldagen .. ) inte heller kunde räknas !


För att alls försöka få till fem " godkända " tävlingar anmälde " vi " oss alltså till just fem tävlingar i höstas, och vi genomförde fyra tävlingar inom loppet av tre veckor ..  Oops !


Näe, jag vet ! Vi skulle inte heller ha gjort så i normala fall, men eftersom det fanns ett nyuppsatt VP till just Årets Lydnadsspringer, där ens  fem bästa resultat skulle räknas , så ville vi så klart iaf försöka vara med och fajtas om det !!


De tre första starterna gick faktiskt skapligt, även om vi inte riktigt hade " poängen på vår sida " , om man säger såå .. ;) men placeringarna blev iaf två klassvinster och en andraplats,  medan den fjärde tävlingen gav just en fjärdeplats !


Samtidigt fick vi då reda på att vi kommit med på en ordinarie plats på ett fältprov för Spaniel, och det skulle äga rum 4 dar efter vår  sista tävling,  ( som alltså skulle ha varit den 26 oktober i Tierp, och till den lämnade vi då WO för att träna inför fältprovet .. ) men med FACIT i hand skulle vi nog hellre ha chansat på att få till ett femte resultat, för på sönda´n var matte fortfarande frisk, men på onsdan, alltså dan  före fältprovet " däckade matte och drog  täcket över öronen  samt  kastade in den berömda handduken  " .. Suck !!!





Vi  är iaf faktiskt  väldigt stolta och glada över fyra saker !!!! 


 1   Att vi trots allt lyckades genomföra fyra  Elittävlingar inom loppet av tre veckor,  och att det enda moment som inte vid nåt tillfälle gett  betyg åtta ( eller däröver .. ) är vårt trasselmoment rutan, som vi alltså ska ägna vintern åt att försöka laga = Läs " kitt oxå " ..  *s* ! (  Förutom gruppmomenten så lyckades vi för övrigt även få tior på både fjärrdirigering och vittringsapportering !!! )


 2   Att vi erövrade KM - titeln i lydnad på Uppsala BK i stora klassen !

    ( Klass Tre och Elitklassen  )


3   Sist men inte minst : Att vi faktiskt två gånger stått som segrare överst på  pallen i Elitlydnad, ( med både duktiga BC,rottisar och kelpies bakom oss ) för om jag förstått saken rätt, så är det inte sååå himla vanligt att vi ESS tronar överst på pallen i den klassen !


4  Vi har även lyckats, vsserligen med bara en poäng tillgodo , att passera den tidigare högsta lydnadspoängen hos kennel Rowntree !!!



Men, som " lite smolk " ( eller snarare rätt så mycket smolk ) i bägaren har det trasslat med både uträkning av resultaten ( För SK:s del ) och inrapportering från sista tävlingen ( som alltså ägde rum den 19 oktober i fjol .. ) och så sent som i dag, finns det fortfarande inga  inrapporterade resultat från den tävlingen,  och från SBK centralt svarar man,  att man just i dag ta ska ställning till om " listorna " återigen  ska skickas tillbaka till lokalklubben eller skickas vidare till SKK , och trots att jag har både kopior på vårt tävlingsresultat och kan få " intyg " från klubben, så känns det så lagom kul att bli ifrågasatt, för att det saknas ett officiellt resultat på mej !!!


Det är ju faktiskt varken mattes eller mitt fel att inte resultaten är inskickade i vederbörlig ordning ... 


Jaja, äntligen fredag, eller hur var det nu igen ...   Jo, naturligtvis bryter vi ihop, åsså kommer vi igen .. *s* !!





Nu hoppas iaf matte och jag att Alla Ni därute i rymden

ska få en helt (h)underbar helg ! 



 // Lizzie 


 


 
 
Lena

Lena

6 februari 2009 16:34

Grattis till många fina placeringar!

Ha en underbar helg!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nessie

6 februari 2009 16:37

Sorry syrran! Odågeimagen är sedan länge begravd för din del och övertagen av annan (inga namn!). Nu när rutan kommit på plats ser vi med tillförsikt fram mot kommande tävlingssäsong!! Puzz från syster höglöpande Nessie

 
lotta

lotta

6 februari 2009 17:20

klart ni ska vara glada o stolta!!! även om pappers görat krånglar så är ju resultaten iallafall sanna:) DU o matte e ju lika duktiga för det..å nästa år e ni med igen o fightas om priser o pokaler. Klubbmästare i uppsala är ju också någont att vara GRYMT stolt över:)Ni e superduktiga tycker vi här ifrån borlanche:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bus

6 februari 2009 19:32

GRATTIS-du är duktig du :D Inte sabbar du din image: det är ju DU som har tränat matten din och inte tvärtom, eller hur?! Oavsett vad listorna slutligen visar så ska du och matten upp med hakorna, sådetså!
Ha en go helg! Jag och Joyce får matte för oss själva hela lördagen då Figo och Lia snor med sig husse och åker till Skövde och klättrar i sten eller nåt ;)
Puzz

 
Marie med flock

Marie med flock

6 februari 2009 19:34

Hej! Här kommer en hälsning från oss, Ett snöigt Rättvik..Jag tycker ni är kanonduktiga,det är väl inte erat fel att pappers arbetet krånglar.Ett stort grattis från oss. KRAM

http://www.123minsida.se/marie-blomfeldt

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

6 februari 2009 21:31

Aha, Gizmos brolla....intressant! Grattis till alla fina resultat! Inte varje dag man ser en hund av din ras så högt uppe. RIKTIGT roligt. Här får jag ju kika in igen förstås! Ha en fortsatt trevlig helg!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Gizmo

Gizmo

7 februari 2009 08:35

Äh poäng dit och poäng hit. Vi vet ju att du är BÄST i alla fall :-)
AHA det verkar som om din matte ÄNTLIGEN fattar vilken superprestation ni gjort;-)
Kram Brollan

http://gizmo.cybersite.se

 
Jessica

Jessica

7 februari 2009 10:20

Klart ni ska vara stolta över det ni presterat, det är ju bra jobbat:)

Ha en härlig helg!KRAM:)

http://www.yrlabus.se

 
Åse & Axl

Åse & Axl

7 februari 2009 11:31

Visst är ni superduktiga, det ska ni vara SÅ glada och stolta över. Duktiga liten odåga och duktig matte.

Ha en fortsatt bra helg ! Kram från en grått och vått skåneland !

http://www.schnauzeraxl.se

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

7 februari 2009 12:38

Stort GRATTIS till er, ni är kanonduktiga båda två.
Hoppas ni får en härlig helg också.
Ps. Som du ser kom vi in nu,sidan har sett minst sagt konstig ut när jag försökt förut?.Ds

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
lotta

lotta

7 februari 2009 15:08

vad bra att ni brytit ihop klart snart nu då;);) ooo noo ingen buckla??!!Då blie alfred besviken..hoppas, hoppas juni får nån..bara en liiiten iallafall*ler* annars lär vi tröstäta mycket godis här ikväll;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

7 februari 2009 16:57

STORT grattis till alla fina placeringar och en andraplats i årets lydnadsspringer....är det den som springer fortast på lydnadstävlingarna.....eller? Hihi! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Tjejerna

Tjejerna

7 februari 2009 17:10

Vi sladdar också in till er och önskar er en(H)underbar helg!:-) och klart att ni ska vara nöjda med resultatet som ni har fått ( tummen upp)till er.
Kramizzar!! från V-ås

http://www.springerspaniel.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

7 februari 2009 17:59

Ja visst vore det kul att träna tillsammans, vi skulle nog kunna ha jättekul :-) Och va mycket ni skulle kunna lära oss om lydnad.....ni som kommit så mycket längre! Kramiz och ha en skön lördagskväll!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rose-Marie och ESSingarna

7 februari 2009 18:47

Stort grattis till era fantastiska prestationer. Starkt jobbat att få ihop dessa poäng på fyra tävlingar.

Vi är stumma av beundran.

Kram Rose-Marie, Almi och Erk

 
lotta

lotta

7 februari 2009 22:06

hmm, tänkte anmäla till 3an till 1a maj..typ?? tror jag det var i falun..så himla bökigt för oss o tävla innan, då ska man va i ridhus o barnen måste va tysta..osv...inte så lätt för våra kids, inte har vi lätt med barnvakt heller. vart ska du tävla i maj då?

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Lotta & Basse

Lotta & Basse

8 februari 2009 01:31

Själklart ska ni vara glada, och stolta :) Ni är jätte duktiga!!! Grattis :)!!!
Hoppas ni har en gosig helg, och att ni inte halkar omkull eller nåt. Vi har det halt värre, och slaskigt. Regnade på dagen, men nu snöar det igen. Väderleken kan visst aldrig bestämma sig...
Kraaaam och nosgnugg!

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

Marie L

8 februari 2009 02:56

GRATTIS till andra placeringen! "inte illa pissat" --om jag får uttrycka mig så??
Vi ses till veckan/Minos

 
lotta

lotta

8 februari 2009 16:51

tack tack för grattis o tummhållningar:) det var ju jättetrevligt där ..inte hade väl jag behövt att vara så nervöös innan , heller!!! dryg man e ibland;) NU får det vänta med utställandet till sommaren...så får vi se sedan. Visby e ju spikat..;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Terese & Gus

Terese & Gus

8 februari 2009 18:47

Ett hejdundrandes grattis till de fina titlarna!!! Ni är sååå duktiga och väl värda detta!!!:D (Som du märker funkade adressen nu:)

http://brandwold.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

8 februari 2009 19:27

Åh, vad duktiga ni är! Och jisses vad ni har legat i. Jag är i full beundran av alla som kommit så långt. Vi kämpar på med alla våra små egenheter.

Jag skulle såå gärna vilja ha en valp igen, så jag fick börja om, utifrån att inte ha kunnat någonting till att kunna betydligt mer om hundträning. Men så kommer man väl alltid att tänka...

hls Karin och Wilma

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

9 februari 2009 08:21

Wow! Tänk att jag känner en sån framgångsrik hund. Jag måste nog skärpa till mig och visa framtassarna snart om du ska vilja gå på stan med mig. Men jag har i alla fall ett BIR-valp, men allt är inte bara yta med mig, jag lovar. Grattis kompis!

http://collieflickan.blogspot.com

 
Malin & Co

Malin & Co

9 februari 2009 09:27

Ett rungande GRATTIS till er Birgitta och Lizzie!!! Vi är djupt imponerande av era bedrifter på lydnadsplanen. Jämfört med er har vi bara en lilltå inne på planen ;o)... men skam den som ger sig - nu har vi verkligen några att se upp till. Många kramar från oss!

http://www.mayamore.com

 
AnnSofie

AnnSofie

12 februari 2009 11:02

Pappsen m flock gratulerar till era fina prestationer på lydnadsplanen, och önskar VARMT (för här är jättekallt just nu!) lycka till inför kommande tävlingssäsong. Kramar i mängder

http://www.kennelhighscore.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards