Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Gälar anamma ....

Av Lizzie - 30 juni 2009 16:53


Ja, då menar jag ju egentligen inte svordomen utan det faktum att nog både matte och jag kanske är försedda med gälar efter helgens " brygg- och badsegling " vid Bergskär, dit vi alltså drog tidigt lördag morgon efter Alundaövningen ...  ;)) för vi var antagligen mer i vattnet än på land !!!


Jag hade då så ini vassen kul med dummisletning långt ini vassen, ända tills vi fick höra att just i den vassviken brukar en riktig storgädda husera ... :-) !


Undrar vilket som skulle ha varit häftigast att se !? Att min fina orange dummis skulle försvinna i gapet på firren, eller att jag skulle få napp på mitt roder ( = Styrfenan; alltså den långa ludna svansen ... )


Nu är vi hemma några da´r för att matte ska fixa i " pappershögen " igen, men snart drar vi ut på böljan den blå igen !!!  


Förresten så hade husse tagit ett par bilder i Alunda, och med FACIT i hand, så tror jag nog att härdsmältan uppstod redan under gruppmomenten, för solen strålade fortfarande från en klarblå himmel fastän klockan var närmare halv sju på kvällen !



Mera tur hade dom som tävlade i trean på samma plan, för när dom startade var klockan närmare halv tio, och då var det faktiskt skugga på planen !


Ett stort GRATTIS till min klubbkompis Marie som vann klassen med sin boxer Alice och till Gugge, som kom tvåa med sin Puli Truls !!! Båda med varsin etta i bagaget !!!


Men kanske var det inte bara värmen som " störde " mej i fredags, för i dag har jag ( för vilken gång i ordningen .. suck ) fått besöka vetten, bara för att få bekräftat att jag har analsäcksinflammation IGEN :-(((((


Nu ska jag hur som helst se till att min rygga är packad och klar till i morgon, för efter lunch hoppas jag att mattes pappershög krympt till oigenkännlighet, för då vill nog Splash också kasta loss ...  ;))))


Skepp o´hoj !!!


// Lizzie


PS Tror nog att bilden nedan från fria följet i Alunda talar för sig själv, men jag kanske måste förtydliga mig och tala om att mitt " förnamn " ( som iofs kommer efter i stamtavlan .. ) är IceLolly = Isglass !!! DS


              

 
 
Brollan

Brollan

30 juni 2009 18:24

ÅNEJ inte stjärtamentet igen :-( Stackars dig.
Ut på böljan den blå och lek med dummiena så ska du se att baken blir bra snart igen :-)
kram brollan som är kvar på torra land :-(

http://gizmo.cyberiste.se

 
Ingen bild

Marie med flock

30 juni 2009 21:50

Åh aj vad ont, Hoppas det blir bra snabbt.. Simma lugnt

 
Lena,Atlaz, Ginger

Lena,Atlaz, Ginger

30 juni 2009 23:08

Hello i värmen!!
Ja du, rump-problem är inge roligt... tack o lov har vi sluppit besöka vet pga dyligt, men matte brukar ibland säga att det luktar "rumpa" om en prinsessa som Ginger ?? Fattar ingenting!!!
Låter underbart härligt att kasta loss splash.. vi gör vad vi kan och tar några simtag i den lilla-lilla poolen. Tyvärr med vattensvans som följd :( hur konstigt det än låter.
Vi sänder mängders med sommar kramar till er och hoppas på att vi ses snart!!
//Kraam Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Tjejerna

Tjejerna

1 juli 2009 10:29

Halloj!Ja du hade ju rätt i dina aningar om att det var rumpan igen som spökade på lilla fröken, nu hoppas vi att det rättar till sig ordentligt den här gången så att vi kan träffas för lite träning så småningom.
Ha det riktigt skönt nu i böljorna blå.
Kram Mervi och hela gänget tjejer.

http://www.springerspaniel.se

 
Axl

Axl

1 juli 2009 14:03

Vilken jädrans tur att inte den stora fisken gjorde sig till känna !!!! Utan roder kan man ju inte segla !

Skepp & Hoj från mig till dig !!!!

http://www.schnauzeraxl.se

 
Ingen bild

Anna J

1 juli 2009 18:24

Här finns ni på bild!!! http://ac.acmk.se/#home

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

1 juli 2009 19:33

"Attans elände med trasiga rumpor! Inge kul!", säger Wilbur, för han vet hur det känns. Hoppas rumpan snart blir som ny igen. :)

Smält nu inte bort i värmen! Vi vill ha vår isglass kvar. ;)

Svansviftningar o ett nosgnugg var från K, W, S o Kusin G, förstås

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Karin och wilma

Karin och wilma

1 juli 2009 23:03

Klart mycket bättre att vara på sjön än att skava runt på en smällhet appellplan. I morse fick jag apportera dummisar i vatten med en ilsken tärna som cirklade ilsket ovanför. Undrar vem som var dummie då som envisades med att kasta på samma ställe hela tiden. Vad kan vara värst? En gädda i rodret eller en tärna på stäven (i detta fallet nosen)?

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Marie L

Marie L

2 juli 2009 21:49

Ajdå var det analsäckarna som spökade!!? Ja såklart ljuger inte Minos om sådant......
Kramar

http://www.123minsida.se/Minos

 
Ingen bild

ESSingarna

3 juli 2009 08:57

Aj, aj, aj så ont du måste ha. Tack och lov tillhör vi dem som med jämna mellanrum luktar rutten fisk i aktern. Vi hoppas att du har en härlig semester och får simma dig i form.

Krya på dig kramar från Almi och Erk

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

4 juli 2009 21:43

Här badar vi också så mycket vi orkar. Wilma orkar HELA tiden. Ser hon vatten så drar hon ditåt. Badar någon i båten bredvid så vill Wilma också bada. Minsta lilla anledning...

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Lotta & Basse

Lotta & Basse

5 juli 2009 17:24

Hua, jag vet hur stora de där gammelgäddorna kan vara! Nere på seglarklubben här i stan har de spikat opp skallar på megagäddor på ett träd. Vilka skallar, och de har tänder stora som en mindre/mellan hund! Tänk att få tån eller rodret i ett sånt gap...
Shit men ändalykten då :( Krya på sig nu, ocgh han en skön resa med Splash :)
KRAAAM!

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

5 juli 2009 22:41

Hoppas allt är bra nu med "baken"
Kramar från Xit med matte :)

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

6 juli 2009 12:15

å jobbigt med värmen o med baken.ha det härligt på semester med splash:)

http://www.juniocola.bloggagartis.se

 
Ingen bild

Nessie

6 juli 2009 20:58

Min bak är helt OK, den baken alltså, löpbaken är ju igång och så hostar jag efter pensionatet, fick ju inte följa med till isbergen. Så nu är närmsta sommaren förstörd och matte är suuuur...men puzz från Nessie iaf

 
Karin och wilma

Karin och wilma

6 juli 2009 21:38

Jag har kört lite nostarget. Wilma ska hålla kvar nosen på mitt pekfinger. Se har jag gjort targetöverföring, hållt pekfingret mot något när hon sätter nosen där klickar jag. Sen får hon fortsätta att sätta nosen på det stället och jag klickar när hon är rätt. Sen kan jag byta ställe hon ska sätta nosen på. Lite aktvering på en trång båt samt öva att följa en nostarget.

Den där kursen i Sandviken i ilägg här på bloggen, vad är det?

http://karinochwilma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards