Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 6 juni 2009

Svaret skyldig ...

Av Lizzie - 6 juni 2009 18:58


eller svarslös beträffande min pillerdosering får jag tyvärr meddela att jag fortfarande är, eftersom ännu ingen hört av sig från Ultuna,  ( Vet.högskolan ) men den här gången är varken matte eller jag speciellt oroliga, för att medicinen funkar kan man ju lugnt konstatera .. så snart kan jag nog på riktigt göra skäl för mitt odågenamn igen .. * Harkl * !!




Dagen som idag har ju efter vad jag förstått medfört att den svenska flaggan gått i topp på många ställen, men vi som ofta är " båtburna " flaggar ju ändå titt som tätt, fast i morgon håller nog många med oss tummarna för att den blågula fanan ska få vaja stolt i Paris, när Robin Söderling ska gå sitt livs match i tennisfinalen i Franska öppna  mot den femfaldige schweiziske Wimbledonmästaren Federer !!!


Lite lurigt förstås att hoppas på att hans planer inte ska grusas eftersom det är just på grusplaner man spelar .. ;)))  Ska bli gräsligt spännande att se finalen !


Hur som helst så har Robin S redan stått för en storskräll som  i kvarten slog ut gruskungen Rafael Nadal och i semi " klarade " av den tolfterankade Chilenaren Gonzales !!!


Förresten apropå ranking och det jag skrev häromdan om  att jag kände mej lite som katt bland hermeliner i det fina sällskapet på Kydingeholm, så måste jag ju berätta att nu har katten även smugit sig in på en rankinglista ... för igår när matte letade efter en annan länk ( som hon iofs INTE hittade då  .. ) så fann hon rankinglistan inför nästa års SM i lydnad, och just nu ser det ut så här på den listan ...  * fniss * !! Snacka om humor !!! 


Inofficiell kvallista till lydnads-SM 2010 per datum 090606



92 ROWNTREE ICE LOLLY  Engelsk springer spaniel

BIRGITTA ANDÉN  Uppsala BK 265.00  88.33

Så här lär ju inte listan se ut så många da´r till, så jag passade på att kopiera att en liten odåga nu anses rankad inför nästa års SM ..  ;))))



Hej hopp !!!


// Lizzie




PS Självklart håller vi även tummarna för att Sverige utan några kval ska kvala vidare i kväll mot Danmark !!! Skillnaden mellan tennis och fotboll är ju förstås den att tennis har matte själv " utövat " men att joxa med trasan  har hon mer än knappt prövat .. *s* !! Förutom min sk kamptrasa då .. ;))) DS

 
 
Siddan

Siddan

6 juni 2009 19:27

Nu blir kusin Vitamin stolt, rankad för SM minsann.
Även om vi inte har någon flagga, så känns det som om den är i topp av stolthet för Odågan. Kramiz

http://www.pomberlys.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

6 juni 2009 23:07

Va coolt...en liten odåga som är rankad för SM!!

Ja vi får hålla tummarna att det går bättre för Robin imorgon än det gjorde för Sverige i fotbollen idag!

Ska bli så himla spännande att min lilla bäbis skall få bli mamma!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
LOTTA

LOTTA

6 juni 2009 23:08

wooow, vad coolt:)nä, kom igen nu ut och tävla, hade ju vart supercoolt ju om ni kom med i SM :)heja, heja. ..coolt att ha vart där iallafall..:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Storolillnosarna m matte Kerstin

Storolillnosarna m matte Kerstin

7 juni 2009 00:50

Jag säger som Lotta: Det skulle ju vara coolt om ni kom med i SM. :) No pressure!! ;)

Hur som helst så kommer jag sitta bänkad framför TV:n i morgon kl. 15.00 Och inget får/kan störa mig.

G´natt!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Brollan

Brollan

7 juni 2009 07:26

Åhh vad cooolt :-)) Häng kvar där vetja!!!!Återigen. Vadå katten bland hermelinerna. DU är hermelin!!! Resten är katter!! Kom ihåg det ;-)
kram brollan

http://gizmo.cybersite.se

 
BUS

BUS

7 juni 2009 09:57

Den där rankingen tycker jag ser alldeles utmärkt ut :D Hur kul vore det inte med en liten odåga på SM-planen?! Go go!
Puzz puzz

http://www.boldness.se

 
Ingen bild

Nessie

7 juni 2009 10:18

VAd är väl SM-listan mot Nessie-listan!! Där är du ohotad på förstaplatsen!! Med maxpoäng 1miljon ungefär. Puzz Nessie

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

7 juni 2009 15:57

tycker ni passar utmärkt där på listan:)---synd bara att vi inte gjort er sällskap :(...o löpet har inte kommit igång ännu...så det dröjer nog ett bra tag med listplasering för oss...kasnke 2011 då:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

7 juni 2009 19:57

Det kanske är de där underpillrena som gör SM-susen. Coolt är det i alla fall. Tänk att ni är några av de bästa i HELA SVERIGE!

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

7 juni 2009 23:18

Häftigt att ha sitt namn på ranking listan till SM!!! Känn er stolta;-) Natti natti

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

8 juni 2009 10:18

Wow, jag känner en SM-tjej! Vad ni är duktiga. Själv har jag varit på läger hos ESSingarna och lärt mig ett och annat. Nospuss på dig smartvove

http://collieflickan.blogspot.com

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

8 juni 2009 11:27

Ah, så ni har boken... Asta bugar och tackar för komplimangen. Klart att listan inte kommer att se ut så - ni kommer att vara högre upp, ja :D Här måste vi ju kika in lite oftare - inte bara läsa de roliga inläggen ni gör...

Ha en härlig dag!

http://vitherde.wordpress.com

 
Lena,Atlaz,Ginger

Lena,Atlaz,Ginger

8 juni 2009 23:30

Hello..
Men OJ, fatta vad häftigt!! Världens bästa Birgitta och Lizzie rankad till SM... Kan inte säga HUR STOLT jag är över er två!! Vilka kämpar ni är, och såååå duktiga.
Värsta största GRATTIS KRAMEN till er båda... och häng kvar där vet ja, för ni är ju på den listan ni är värda att vara på!!

Skönt att Lizzie mår bra!! Vi håller tummarna för att det så också får fortsätta vara.
Sköt om er och kramiz i mängder
Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

8 juni 2009 23:59

Ja ni har också kört ryggsäcksavslappningen förut men den här gången skulle man ju försöka att inte påverka dem utan att de skulle inse själva att det inte blev roligare än aå liksom :-) Mmm nog är jag en krycka fortfarande eller snarare en kratta.....som inte kan gå ordentligt :-) Familjen får det jättejobbigt nu när familjens Dogwalker inte kan gå :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards