Lizzieonline ..

Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Lizzie - 17 mars 2011 16:30

kan man väl lugnt påstå att det var i Grönklitt, där soooolen visade sig från sin allra bästa sida ...   !


Att min bloggheader fortfarande gjorde skäl för namnet, visar kanske nedan-stående bild ..  när jag visar att HSB är ett ganska bra namn på mej, men varken matte eller husse vågade utmana mej i kampen  om herraväldet!!!

        


Strålande nog hade även matte kommit ihåg att packa rätt "utrustning" åt mej den här gången, för draghundsspåret var faktiskt i topptrim så gissa om det var drag under galoscherna på både matte och mej första dan ..   !


Dag två tyckte jag däremot att om matte ville hålla på med drag så kunde hon göra det själv ...    Dra alltså, för jag kände nog mera för en sk "promenadtur" i spåret, där det viktigaste var det medhavda "fikat" ...   !


Jaja, efter att matsäcken i vederbörligt ordning förtärts och vi vände kosan hemåt, så stötte vi ihop med samma settrar som dagen innan ...   och den här dagen skulle vi dessutom åt samma håll ...   !


Jag säger bara det : Milde Moses ( Den rödvite hette faktiskt så ) nu blev det fart på mej igen, för inte sjutton ville jag ju visa killarna att jag var TRÖTT efter gårdagens genomkörare ...   så jag hängde på ...   med matte som barlast om man säger sååå, för eftersom hon hade sk turskidor så ( fast det borde nog heta otursskidor tyckte ju jag då ... ) behagade hon alltså inte skejta, vilket då medförde att jag inte riktigt orkade ligga kvar på rulle i Moses tempo !!


Vi kanske ska vänta in husse föreslog jag lite diplomatiskt ..   men hann knappt tänka tanken förrän "någonting svart " bara blixtrade förbi ..   och då var det lixom kört igen ..


Attans vad det gick undan, för jag skulle absolut ikapp " Svarta Faran " ( som för övrigt var till hälften BC åsså nåt mera ) och sen sprang vi jämsides ett bra tag, och vilken himla tur att våra vägar sas ändå skulle skiljas efter X antal hundra meter, för då skyllde nog både matte och jag på att husse skulle inväntas ...   !


Tror nog att husse blev lite impad över att jag " gått jämnt " med Svarta Faran, för han kommenterade nämligen att det ekipaget hade haft himla bra fart när dom passerade honom  ...   


Förresten så filmade husse en sekvens på matte och mej " på spåret " första dan, men eftersom han inte fått tummen ur beträffande den filmsnutten, så lägger jag in en gammal stillbild på när husse och jag körde så att det rykte   !



                        Hej hopp, mestadels i galopp !!

                                // Lizzie   

 

Pssst ..Lite senare i går kväll fick husse iaf till en kortkort variant av "urspårning" men bilden på husse och mej får vara kvar ändå   !!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards