Lizzieonline ..

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Lizzie - 27 januari 2011 08:23

Tror nog vi la ut den där länken med " Fritt vinterfölj " från en vintrig och lite slarvig träning på YouTube alldeles i onödan, men det var ju bara för att kolla om det var fel på kameran, eftersom "vi" inte lyckades lägga ut nåt videoklipp direkt här på bloggplatsen ...    men jag tror att matte hade missat en liten detalj ...   tar det senare, ska bara kolla om mina teorier stämmer ... så nu prövar jag med en annan snöbussekvens ... Håll en tumme  ...


För säkerhets skull lägger jag iaf ut en vanlig bild, ifall det skulle krångla igen ...  för ibland kan det här med teknik vara helt underbart ... eller inte alls ..


        



 

Jo, det här med himmel och pannkaka måste jag nog förklara lite närmare, för jag har hört såååå många av mina hundkompisar säga att pannkaka är bland det bästa dom vet ...   och jag min stackare har fått leva utan såna läckerheter ända till förra veckan, bara för att min matte inte är så förtjust i varken ärter eller pannkaka ...   !!!


Förra torsdan lyckades iaf husse ( mot alla odds ..   ) övertala matte att eftersom det var just torsdag kunde vi väl åtminstone för en enda gångs skull äta "torsdagsmat" ...   och jag kan väl säga att det antagligen dröjer innan det blir ärter och pannkaka igen, för matte blev visst väldigt fort mätt just den dan ... men jag fick iaf  äntligen uppleva att pannkakor är himmelska ..  !! 

Slår tom glass, så i fortsättningen får nog matte finna sig att iaf fixa pannkakor åt mej !!! Så det så !!!!


Hej hopp !!

 // Lizzie   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards