Lizzieonline ..

Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Lizzie - 28 augusti 2010 15:01








Bilden blev antagligen precis lika snurrig ( när jag av misstag tryckt på nån konstig knapp i Photoshop ..   ) som matte tyckte att jag visst var när vi skulle träna på konskick uppe i mitt älskade Grönklitt förra veckan ...   !


Husse ägnade sig mest åt det som ska bli hans nya lekstuga (=frigga/snickeboa   ) så matte och jag ägnade oss lite åt att plocka isär några moment, varför vi bl a tränade just på ( att jag skulle utföra alltså .. ) "snygga" konskick separat !


Det gick jättebra på tre sidor av huset, men när jag skulle skickas till konen på framsidan av huset, ropade matte till husse ( som fortfarande höll på med sitt "grundläggande" jobb ...  ) att han skulle ropa "kommendera" !


Då tänkte jag till och kollade in hindret ( som nästan stod i vägen för mej om du frågar mej alltså    ) och utgick ifrån att matte självklart menade att det var hoppa jag skulle göra, eftersom jag hade lite tjuvstartsfasoner för mej ifjol ibland på hoppet ... *harkl*  !


Följden blev alltså att när husse sagt sitt  "kommendera", så lyssnade jag inte så bra på mattes kommando ( att jag skulle springa till konen ...   ) utan jag gjorde en nittigradare för att hoppa över hindret, och räknade med att jag skulle få jättemycket beröm för att jag inte "tjuvade" den här gången ...    !!

Men håll med om att orden "konen" och "hopp" är jättelika varandra, eller .. !?!


Jaja, jag vet egentligen inte för vilken gång i ordningen som matte påstod att jag är sas "naturligt blond" ...   !






Hoppas att ni har en hunderbar helg !!

// Hälsar Blondie alias Lizzie   och hoppas att kommande trimning inför ett nytt vänstervarv ska ge mej "rätt hårfärg" tillbaka ...   !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards