Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Livet är som att cykla ...

Av Lizzie - 9 augusti 2010 08:30

och för att hålla balansen måste man vara i rörelse ..   för det har visst nån snubbe som hette Einstein sagt, och de "visdomsorden" har jag snott /sett i mattes almanacka för den här veckan !


Jaa, jag brukar faktiskt tjuvkika i mattes almanacka ibland för att iaf hålla mej lite uppdaterad om vad hon kan ha hittat på för tok utan att först ha förhandlat med mej ..   !


  


Fast idag håller hon mest på att testa sin dagen till ära nyfådda leksak   , och visserligen brukar jag ofta få höra att jag är katten bland hermelinerna när vi är ute på nån tävling ..  men att första bilden med nya kameran skulle bli på just en kisse, som dessutom i sin helhet sitter på väggen i sovrummet ..   , var väl att ta i tyckte jag ...  !!




Nog för att matte är rätt så förtjust i Joadoorbilder överhuvudtaget, men nån hum, hum ordning borde det väl ändå råda tyckte jag och rådde snabbt  bot på eländet genom att helt sonika placera mej sas i fokus som linslus  ...   !!!


  

Apropå rörelser, så har jag varit och "hälsat på" Kjerstin P på Ultuna för att kolla min status inför höstens eventuella utmaningar, och det resulterade i att jag både fick med mej ett träningsprogram hem, och att jag i några inledande veckor i höst ska " traska vidare " i Ultunas akvarium ...   !


Vad jag däremot inte fattar är hur matte ska få mej att fatta rätt galopp ...  det fattar iaf inte jag alls, men helt visst  står det i mina papper att jag ska galoppera både till vänster och höger ..  när jag just ska ut och cykla ..   !?!?!

Inte nog med det, jag ska tydligen även få ägna mej åt nån slags coreträning för hund ( bålstabilitetsövningar, mattes anm ) så nu är det väl bara ut och leta reda på nån snygg och slimmad outfit ..   och helt apropå ingenting, så råkade jag även tjuvkika i mattes almanacka inför kommande vecka och upptäckte då till min förvåning att jag är anmäld till en tävling nästa helg ...   !!!!

Undrar hur hon tänkte då min matte, eftersom jag inte gjort ett jota ( beträffande att ruta in tillvaron alltså ...   ) under min fyra veckor långa lagstadgade spanielsemester ....  Oooooops !

Hej hopp !

// Lizzie


PS Glömde berätta att fotosejouren avslutades med att jag tröttnade på mattes och husses tjafsande om brus och pixlar ..   varefter jag återgick till mitt iformvilande inför helgen ..   medelst framstupa sidoläge på för mej bästa platsen i TV-soffan   ! Snacka om plyschläge  ...  DS

  

 
 
Dotra

Dotra

9 augusti 2010 08:54

Grattis !!! till den nyfådda leksaken.... ;-)
blir inte alls avis.. men, hoppas på få se många resultat !


Ha en kalasbra dag !

Kramis

// Dotran

http://happieart.blogg.se

 
Kristin

Kristin

9 augusti 2010 10:20

Väldigt fin leksak måste jag säga :)
Ser riktigt nöjd ut :)

Spännande med tävling. Är det lydnaden ni ska köra? Ska ju själv köra på fredag igen i Lkl3. Hoppas på 1:a pris nummer 2. Tänkte att jag ska försöka ta LP även i 3:an. Vi behöver tävlingsträningen båda två :)

Kram kram

http://www.warnbring.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

9 augusti 2010 15:50

Regn !!!! Men man får väl vara glad att det inte är stekhet och så där 35 grader när arbetet börjar eller hur. Idag har vi växlande kan man säga, regn och blåst på fm, sol och värme i stora mått på em. Det blir säkert bra med tävling efter semestervilan tror vi på västkusten.

http://www.hoffearras.se

 
Helena

Helena

10 augusti 2010 00:03

Det ska gå att vila sig i form också har jag hört så det går säkert bra till helgen! Då är det alltså vår tur att hålla. TACK för era hållna i helgen det behövdes, tyvärr räckte det inte ända fram men på vattnet som vi hade mest ångest inför skötte hon sig alldeles utmärkt damen!! Hon kan verkligen konsten att överraska vår Vilja. Men efter den prestationen var det som om både husse och Vilja slappnade av lite för mycket för när vi minst anade det så tjuvade Vilja på dirigeringen med kanin som redan var utlagd. Vilja fick den i näsan innan hon hann sätta sig ner och tog saken i egna händer, slog lock för öronen och promenerade ut och hämtade in kaninen till husse (trots husses protester):( Jag är ändå jättenöjd med husse & Vilja som tränat ihop under så kort tid men ändå lyckats prestera över förväntan på två tävlingar i rad. Nu blir det hårdträning på lydnad och stadga inför nya tävlingar till våren! Och i höst skall vi starta i viltspår och apellen är det tänkt. Jag har inte hunnit/orkat blogga ännu men Karin har bloggat och lagt ut jättefina bilder från helgens bravader. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Brollan

10 augusti 2010 08:51

VA!! En katt?? Nää TUR att du linslusade dig fram och tog komandot igen...Någon ordning får det väll ändå vara ;-)
Vad spännade med tävling igen. Det fixar du galant :-) Jag får hålla tummarna hemifrån igen jag för matten bara jobbar och jobbar (HON ÄR DÖ TRÅKIG) Stort lycka till på dig sötnos
KRAM Brollan

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

10 augusti 2010 20:15

Hon kan hon din matte ;-) Vi håller tummarna nästa helg och för att galoppombytena fungerar.

KRam

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

11 augusti 2010 10:34

Vi säger bara detta: Att vila sig i form är det bästa träningssättet!

Ta kort på en katt? Är hon inte riktigt riktig din matte? (Vår matte muttrar nu nåt i bakgrunden att katter av alla de slag visst är söta o vackra. Fast vi vet nog att hon har lite kattskräck också - förutom hästskräcken. ;))

Vi är övertygade att du kommer fixa både galoppombyten och tävlingen i helgen!!

Svansvift från oss alla - även matte (fast hon inte har nån svans)

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Åse, Ruby & Axl

Åse, Ruby & Axl

11 augusti 2010 14:56

Vila sig i form är inte fel tycker vi, så håller vi alla åtta tassarna att det blir lysande resultat i helgen

http://www.schnauzeraxl.se

 
Ingen bild

ESSingarna

12 augusti 2010 16:33

Av resultatet att dömma verkar det vara en trevlig leksak som din matte har skaffat sig. Att en katt fastnade på linsen får vi väll tillskriva att även den bästa kan fela ibland.

Kramizar och tummhållning från ESSingarna

 
Ingen bild

Brollan

12 augusti 2010 21:35

Sista bliden ser NAJS ut :-) Snacka om plychmys

 
Petra

Petra

13 augusti 2010 20:32

Nu var det längesedan jag kikade in här och med det fanns det massor att läsa ikapp, och inte att förglömma alla fina foton. Kul med en sådan ny leksak, blir inte alls avis :) Nåja hundarna anser sig nog vara nog utsatta med en gammal sådan leksak.

Hej Hopp från Norr där vi näst intill blivit uppätna denna sommar av mygg :(

http://petraz,bloggplatsen.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

14 augusti 2010 08:02

Ha en bra helg hela familjen. Här hoppas vi slippa regn idag.

http://www.hoffearras.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards