Lizzieonline ..

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Lizzie - 21 augusti 2009 12:13


gjorde vi ju redan i fjol hos fotografen Cecilia Dykert, och så här blev resultatet då !

Alltså när vi fortfarande hade freestyle i tankarna, innan vi (tills vidare .. ) övergav den tanken och istället ägnar oss åt rätt så  free style de gånger vi tävlar lydnad ;)))

            


I går var det så dax för ny fotografering, men allra först måste ju jag bli av med min sommarlook ( = Läs virvelmarsvinsstuk .. ) vilket vi löste genom att ringa till Lotta på Hagby Hundtrim och fråga om hon kunde trolla .. bort mitt överskott av  "päls" alltså ...  !!


Glada i hågarna ( eller hur det nu heter när man är två .. ) drog matte och jag iväg utåt Vängehållet, och under över alla under :-))) Lotta kunde trolla ... , så nu behöver inte syrran Nessie med matte skratta åt oss längre ( Nessie var ju nytrimmad sist vi " lunsade " på vanlig plats ; alltså storskogen med samma namn ) för nu ser jag faktiskt ut som en spaniel !!!


Efter en trevlig lekstund med Axa ( Lottas mysiga ungtik av samma ras som Lassie ) packade så matte in oss i Wiggo ( min bil alltså ) och inte vet jag om han kände sig nytrimmad han oxå, för tydligen hade han om man så säger " lite för mycket spring i benen " eller så hade matte glömt att byta till ett något tunnare bett .. för plötsligt sa matte nåt, som jag kanske inte ska återge här .. :-(((


Vadå fastna på bild ??? Bildbevis ??? Jag såg ingen fotograf ... :(((  Jaså, sån kamera .. * harkl * !

Matte vill visst inte lösa ut det fotot, så därför får ni hålla till godo med fjolårsfotot ! Hon tror nämligen inte att Farbrorn på P nöjer sig med förklaringen att ägaren av bilen satt säkert inburad längst bak i bilen ... även om vi kan visa ett gammalt bildbevis på det oxå ... :-(((


             


            Ha nu en som vanligt (h)underbar helg alla ni ute i rymden !!


           // Lizzie


PS Glömde att berätta om inledningen på dagen, för när matte kom tillbaka efter sin Kraftkälleträning, så var hon stolt som en tupp och berättade för husse att hon minsann " sparat in " några tusen åt flocken, genom att inte hamna hos de där farbröderna på P, som stod med rörlig kamera och fotade alla som överskred de där trettio kilometrarna utanför Vaksalaskolan ... så nu försöker hon påstå att udda blev jämnt .. ;)  Inte för att jag fattade vad hon menade, men jag är ju förstås inte lika duktig i matte som min matte ;)))


Till mattes försvar måste jag iaf säga att jag vet att hon normalt är jättenoga med att hålla hastighetsgränserna ! DS



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards