Lizzieonline ..

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Lizzie - 15 maj 2009 18:14


alltså dir.apporteringen och fjärren var de enda moment som kördes tävlingsmässigt på träningen idag, och både var helt OK tyckte matte, så resten av tiden ägnades enbart åt att verkligen träna alla övriga utom vittringen, för där envisas matte med att det numera bara är för mej okända personer som får vara utläggare .. men peppar, peppar just det momentet har nog inte strulat alls på tävling .. :-) !


Men ett moment  som vi inte tränat alls på  i vår är hoppet, och det är ju nåt som jag alltid brukar leva på .. ;))) men tydligen ville matte se att jag återhämtat mej mera ( efter påbörjat pillrande .. ) innan jag fick testa det, och jisses amanda hur jag flög som en liten projektil över hindret !!


Inte heller spelade det nån som helst roll att matte försökte " lura " mej att missa ut - eller återhopp genom att medvetet kasta snett ..  :-) , och att vi ställde upp säkert 5 meter ( ska vara  tre meter i elit ) ifrån hindret spelade inte heller nån roll !! 


För övrigt har jag äntligen förstått att det gäller att " ligga i " nu, för om bara 10 dar är det meningen att jag och 11 andra hundar ska gå på kurs i Kydingeholm, och det ska bli jättespännande, för Svartbergarna ( som jag gått kurs hos förut, men som inte själva ska ha nån vanlig kurs i år .. ) har bjudit hit två tjejer som representerar finska landslaget i lydnad .. ;)) !!


Det lät ju himl kul , så matte anmälde mej på stört i höstas (  Då när vi anmälde visste vi ju inte om att jag hade åkt på det här med sköldkörteln , och desstuom stod vi från början som första reserv ) men i går kom listan på deltagare, och det var väl inte otippat att den mest skulle bestå av en massa BC åsså några tollare, en labbe och en working kelpie,  åsså en liten odåga .. * fniss * , vad nu hon ska där och göra .. ;)))) !?!?


Joo, apropå att leva på hoppet, så fick Nizze ( Syrran Nessie och jag alltså .. ) träna på värsta vattengraven ( bred bäck, mattes anm ) i Lunsen på fm-passet igår, och inte nog med det, vi råkade av misstag få en morkulla på " fötter " .. :) och attans att vi var kopplade då ... :-((( !


Matte kopplade iaf såpass, att hon hojtade till med ett sitt, och jag mitt arma skräller sätter mej .. Suck !! Börjar tro att jag är hjärntvättad ... ,.)) Grrrr !


Nessies matte fotade förresten Nizzes i strömhopp utförda vattengravshopp, men vad resultaten fotomässigt anbelangar, så lär vi också få fortsätta att leva på hoppen .. :-) för några bilder har vi inte fått in i vår mejlbox .. Hmm !!




Åh apropå hopp i största allmänhet, så " hittade " jag det här från nån tävling i höstas, och jag menar helt lätt var det ju inte att både vara stjärngossse ( gumma .. ) samtidigt som man skulle transportera en dyrbar och säkert ädel metall i munnen, samtidigt som man hoppade högt .. ,))) !


Toppa det om ni kan * fniss * !! Fast jag vet inte om konhopp är nåt hopp att hoppas på .. ;))  Vad tror ni ???



Hej hopp !!!



// Lizzie



PS Hoppas att ni får en helt (h)underbar helg !!!! DS


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards