Lizzieonline ..

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Lizzie - 4 juli 2011 20:00

Dagen efter att jag skrivit att det inte kommit nån domarkritik från SM:et så landade till slut de skriftliga omdömena, men eftersom matte samma dag fick beskedet att det varken var virus eller nån elak bassilusk som fått henne på fall ..   ( eller iaf att hon fortfarande inte "hämtat sig"  ... )  tyvärr berodde på att även matte nu har sköldkörtelvärden som är  käpprätt åt ...   !!!


Eftersom kritiklappen landade bara nån minut efter att läkaren ringt och berättat att det bara var att infinna sig på vårdcentralen för ytterligare provtagning och utredning inför både medicinering och röntgen ..     så tittade matte bara som hastigast på kritiken och rev sen lappen och slängde den ....

Känner faktiskt inte alls igen matte för närvarande om jag ska vara helt ärlig, men då påstår hon att hon inte heller känner igen sig själv nu ... Ööööööh


Nu har matte redan varit på två provtagningar och i morgon är det dax för ytterligare nån koll inför nån konstig röntgen ...   och jag undrar så klart om jag smittat matte när jag pussat på henne ...   !?


När vi seglat ner till Grisslehamn ( vilket vi ofta gör på somrarna med Splash )

så sitter vi ibland på klipporna vid Engströms Ateljé och kikar ut över Ålands hav, och husse brukar säga att för att jag ska få följa med över till Eckerö så måste jag först vara rabiesvaccinerad ..  

I morgon seglar iaf husse och en "spelkompis" ( De ska inte gå på casino .. tror jag iaf  ) över till Mariehamn med Splash .. medan matte och jag stannar i land ... och fortsätter med att "prova oss fram" .. och näe, jag hade nog stannat i land nu ändå, även om jag hade haft stämpel OK i mitt hundpass .. Tror hon behöver mej ..

Håll nu en tumme ( eller förresten många tummar ) för att det ska vara enkelt att laga matte så att hon får riktiga "värden"  SNART, för just nu är hon inte så mycket att hänga i julgran min matte ..   Tur att det iaf är långt till jul ..  !


Men jag tänker inte kasta yxan i sjön ( varifrån nu det konstiga uttrycket kommer .. ) utan jag tänker faktiskt fortsätta med att leva på hoppet, för det lär ju ska vara det sista som överger en har jag lärt mej ..    !! 

// Lizzie


 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards