Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 26 januari 2013

För tredje året i rad ....

Av Lizzie - 26 januari 2013 21:15

fixade jag att ta hem titeln Årets Lydnadsspringer   !!!


 


Tyvärr har min matte den här veckan varit rätt däckad om man säger sååå ...   alltså på det viset att han Jämtgubben som satt där uppe i Åre och nös nog hade kunnat slänga sig i väggen jämfört med hur matte låtit den här veckan ...   så det här med att jag skulle få hjälp med att uppdatera min blogg har väl inte haft prio ett heller ..   


I går tog matten sig iaf  kragen och ringde Vårdcentralen som raskt ordnade så att hon fick nåt receptbelagt som skulle inhaleras  i nosen, fast dej och mej emellan så är hon rätt ynklig ändå ..  !!

Jaja ont krut förgås visst inte så lätt så snart spottar nog matte i nävarna igen hoppas jag ...   


Inte nog med att jag tog hem titeln Årets Lydnadsspringer i år, för eftersom jag hade jaktmeriter från i höstas, så lyckades jag även tränga mej in som nr 4 ( Man tar bara med fem på varje lista ) på listan över Årets Springer .. ( där resultat från utställning och jaktprov räknas ) och det trots att jag inte ens de tre utställningsresultat man kunde tillgodoräkna, eftersom jag bara svängt mina lurviga två gånger i vänstervarv i år ... men jag hade högst poäng på "jaktsidan" !

Åh det nästan roligaste av allt var att min Gammelmatte ( Ulla Larsson ) blev Årets Uppfödare   !!!

Till Årets Uppfödare får man räkna med max åtta hundar med max tre resultat på varje hund ( tror jag ... ) och de grenar som räknas är jaktprov, utställning, viltspår och tävlingslydnad.


Dessutom spelar det ingen som helst roll hur många poäng en kennel får ihop, om det inte finns nåt resultat alls från jaktsidan ... ( eftersom den grenen är obligatorisk ) men där bidrog ju jag med mina starter på Spanieljaktprov i både Nyb N och Nyb A, och av de totala 120 poängen så hade jag själv lyckats skrapa i hop nästan hälften av den totala poängsumman med mina 55 poäng   !!!



Utan att skryta tror jag faktiskt att jag törs skriva att både matte och min Gammelmatte är rätt eller snarare väldans nöjda med mina insatser under året   !!

Har´e gott !!

// Lizzie

 
 
Rudi o matten

Rudi o matten

26 januari 2013 22:27

Än en gång: Hurra för Lizzie och matten!!!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Jeanette

Jeanette

27 januari 2013 22:09

Ni är helt otroliga!!! Stort grattis. Vilka prestationer och så roligt ni har haft tillsammans :) . Ett superteam . Hurra hurra hurra !! Krya på dej matte. Och tack för foto rösten :) . Har du förresten sett att en labbeflicka behövde få ett nytt hem och hon blir kvar hos oss .

http://www.smokey.hundpoolen.nu

 
Ingen bild

jessica och Smilla

31 januari 2013 08:11

Helt otrolig bild, är det du som är fotograf? Stort grattis igen :)

 
Saga med matte

Saga med matte

2 februari 2013 10:44

Hej
Grattis till Lizzies fina framgångar.
Här har vi varit tvugna att säga hej då till en mycket sjuk Yatzy och det är så sorgligt tomt utan honom.
Hälsningar Inger o Saga

http://www.ingers-gmt.se

 
Lotta & Gilda

Lotta & Gilda

5 februari 2013 23:07

Men jisses vad kul!!! Och GRATTIS än en gång från imponerade Östgötar! :)))))

http://minflock.com

 
Ayla o Axa m familj

Ayla o Axa m familj

10 februari 2013 08:11

OJOJ LIZZIE; STORT GRATTIS TILL FINA UTMÄRKELSER säger vi på västkusten och Träslövsläge. Du är ju bara så duktig. Hoppas matte snart kryar på sig igen, det där med förkylning är ju inte kul utan riktigt botten. Här har vi kallt och vinter ännu och det har ni med antar vi. Ha en bra vecka och sköt om matte så ni snart kan vara igång igen.

http://www.hoffearras.se

 
Ingen bild

Jenny o Brio

11 februari 2013 21:41

WOW! Ni är superduktiga!!! Helt otroliga faktiskt!!! GRATTIS!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards