Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Äsch så det blev ...

Av Lizzie - 19 september 2011 12:15

För första gången någonsin på tävling så lyssnade jag lite slarvigt på matte i dumrutan i går ( på vår hemmatävling på UBK ) och ställde till det rejält om man säger såå ..   men jag kanske borde ha förstått att det inte skulle vara just ställande ggr två .. *host* !! ( Neddrag på det momentet har däremot hänt att  matte fått pga för "runda hörn" ..   )

Tror nog att vi tappade rätt mycket fokus efter den fadäsen, men jag hade iaf inlett med en nia på fria följet innan dumrutan, men det strulet ledde nog oxå till att inledningen på inkallningen blev så där med nedläggandet, fast jag tror även att det stod  bra tempo och fin avslutning, men protokollet har jag faktiskt ingen aning om var det är ..   vilket egentligen inte spelar nån roll ..   !!!


     

Vi lyckades iaf pallra oss överst på pallen, men med tanke på att poängen inte räckte till ett förstapris så kändes det väl lite sådär ...   men matte är iaf glad över de positiva kommentarer vi fick av flera åskådare efteråt ... men liiiite ( läs mycket ... ) snopet att få noll på ett av mina allra säkraste moment ..   !

Ja, matte vet att man kan få betyg sju som max om man intar fel position .. men hon valde medvetet att rätta till mitt tillställande ..   eftersom hon inte tycker att det är bra om man får göra fel på tävling .. ( trots att det kostar .. ) och eftersom man numera inte får noll i sitt protokoll om man bryter mitt i en tävling så fick jag iaf fortsätta och "köra klart" .. på gott och ont kanske ..

Matte var nämligen inte så fokuserad som hon normalt brukar vara på tävling hon heller, eller så var hon redan i går i tankarna inför morgondagens röntgen, som hon visst gruvar sig jättemycket för ....   !!!

Fast som kanske synes på bilden så ville jag nog egentligen inte synas alls ... !

Men, men vi bryter ihop och tar nya tag ..   !! Visst matte !?!?


Kan däremot få skryta lite med mina duktiga klubbkompisar *Stina & Trolla* som tog en etta direkt i första starten i trean  , åsså *Anna & Blinka* som stod överst på pallen  med en etta på sin första start i tvåan !!!

 Stort   GRATTIS till Er !!


Ha en braig vecka hälsar vi från ett grått o regnigt Uppsala !

// Lizzie


 
 
Ingen bild

nessie

19 september 2011 12:35

En 1:sta plats är alltid en 1:sta plats oavsett...och ska firas med köttbullar förslagsvis,grattis och puzz från nessie som lägger märke till övriga raser (särskilt en) på pallen!!!

Lizzie

19 september 2011 12:41

Puzz baka Syrran

 
Storolillnosarna o Kerstin

Storolillnosarna o Kerstin

19 september 2011 12:48

Just det! Precis som Nessie skriver här ovanför: En 1:a plats är alltid en 1:a plats... Så det så! :)

http://www.storolillnos.dinstudio.se

Lizzie

19 september 2011 13:11

TACK !! Har försökt säga det till matte, men hon vill lixom inte lyssna på det örat :-(( fast jag menar för det mesta är det ju hon som trasslar till det, och då kan väl jag oxå för en gångs skull vara lite disträ ;-))

 
Ingen bild

Marie o Xit

19 september 2011 13:35

Ni är tok-duktiga ♥ och vi tycker matte är så duktig som kan fokusera på att rätta till det som blir fel och sen fokusera vidare... måste lära min matte det (Xit's kommentar)
Ha det bäst ♥ Stor KRAM till er ♥

 
Helena

Helena

19 september 2011 14:05

Håller med föregående talare, ni är superduktiga och en förstaplats är ändå en förstaplats även om ni såklart ville ha förstapriset ;) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny o Dio

19 september 2011 14:19

Vi håller också med föregående talare :) Klart att ni ska fira, överst på pallen är bäst!!! Och Lizzie du är superfin fastän du står på två sträckor i dumrutan. Du syns ju liksom bäst då :)

 
 Rudi

Rudi

19 september 2011 21:50

Man ska helst stå högst upp, det är klart! Du pryder verkligen topp-platsen, det gör du snygg-Lizzie! Jag känner ingen annan som är ens hälften så superbra som du, oavsett vad du gör på planen. Hurra för dig! Och puzz!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Marie L

Marie L

20 september 2011 01:54

Grattis till pallettaplatsen! hoppas det gick bra för matten på röntgen?
Kramar från oss

http://www.123minsida.se/Minos

 
Ayla o Axa m familj

Ayla o Axa m familj

21 september 2011 08:06

GRATTIS till pallplaceringen, ni är duktiga och vi håller tummarna för matten. Ha det bra hälsar vi från Hallandskusten där regnet öser ner.

http://www.hoffearras.se

 
Ingen bild

Brollan

21 september 2011 08:54

För mig är du ALLTID på första plats oavsett <3 STORT GRATTIS till segern :-)
Love you
Brollan

 
Ingen bild

ESSingarna med flock

29 september 2011 14:19

Håller med föregående talare. Överst på pallen är alltid överst på pallen. Njut i fulla drag över att ni är så duktiga.

Kramar från ESSingarna med flock

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards