Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Test av mattes nya leksak ...

Av Lizzie - 2 april 2011 20:45

  

Nu är det alltså varken bollkastaren eller "kampsnöret" som är ny leksak, utan matte har äntligen fått tummen ur och skaffat sig en ny nalle   !!!


Men nu ska jag minsann berätta om min knasiga matte, som förra gången hon köpte ny mobil för det första påstod att nån Nokia ville hon definitivt inte ha, och kamera i mobilen var ju lixom inte ens att tänka på ..    men däremot fanns det en hel massa andra kriterier som skulle uppfyllas ...   !!


Som ni kanske redan räknat ut, så kom matten då hem med en .. ja just det; en kameramobil av märket Nokia ...   !


Den här gången var det däremot himla viktigt med några till pixlar på kameran, men nån mobil med pekskärm var det självklart inte ens att tänka på, men gärna en till Nokia ...   för det skulle ju lixom underlätta "övergången" ..


Det bidde alltså ingen ny Nokia, utan en rätt fiffig och ganska kompakt hyfsat liten modell av Sony Ericsson ... och håll i er nu : MED PEKSKÄRM .... *harkl*!


Say no more, eller vad säger man, mer än att min matte återigen fått påpekat för sig det hon så ofta själv brukar " luta sig mot "; nämligen att man visst aldrig ska säga aldrig ..   !!!


Hon brukar iofs dessutom säga att det bara är idioter som inte kan ändra sig heller ..


Hur som helst så är som synes även mobilens kamera testad ( med husse och mej i närkamp som övningsobjekt .. )  och jämfört med föregångaren så är det iaf mycket, mycket bättre skärpa på Extian, som matte envisas med att kalla nya nallen för !!


För övrigt kan jag berätta att nyförvärvet även fått en egen "pyjamas" och vad man ska säga om det vet jag ju inte heller, för på den där fjantiga pyjamasen är det en bild av en visserligen söt, men ändå  KISSE ....    !!


Hoppas att ni har en hunderbar helg !!


// Lizzie


PS Behöver jag berätta vem som vann närkampen ,,!? Tänkte väl det DS

 
 
Rudi

Rudi

2 april 2011 21:05

Det var bra att matten fått ändan ur vagnen och skaffat en bättre kamera, jag vill ju se dig noga! Du är snygg! Dessutom verkar du kunna dra hårt i kampsnöret, det kan inte jag. Min mun är så attans mjuk så den bara veknar när jag ska dra... Suck! Puss på dig!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

2 april 2011 21:06

Velig är ordet för sådana mattar. Men pyjamas till en Nalle???? Nu får hon väl ändå skärpa sig och med katt på. Mitt råd är att om du hittar den utan mobil i göm den fort. Förövrigt har jag ingen kommentar till vem som vann närkampen. Husse är lite klen tror jag :-)

http://www.kvistagrans.com

 
Jenny o Dio

Jenny o Dio

2 april 2011 22:32

Kattpyamas??!! Har hon blivit tokig??? Du måste nog se upp med din matte ett tag framöver... Det kanske smittar???!!!

http://www.skuttispanieln.blogspot.com

 
Brollan

Brollan

2 april 2011 23:23

Det verkar smittsamt det där med mobiler... Min matte säger att hon smittat av systermatten och tänker köpa lika!!
Man ska aldrig säga aldrig tydligen ;-)
KRAM brollan

http://lanthundarna.bloggplatsen.se

 
Marie L

Marie L

3 april 2011 00:43

"Fjant-tant" kanske man kan kalla din matte;-)?
Kramar från oss

http://www.123minsida.se/Minos

 
Axa och Ayla med familj

Axa och Ayla med familj

3 april 2011 10:08

Vi repar oss så skata har lagt in lite nytt hos oss.

http://www.hoffearras.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

3 april 2011 10:12

Min matte pratar något om en iPhone....själv klarar jag mig bra utan mobil, man är väl hund!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

3 april 2011 10:49

Kattpyjamas!!! Byt bort innan det är försent. Snart kommer ditt hem att bli översvämmad av en massa katter. De är ju livsfarliga, ju!

Matte hälsar att visst är det kul med nya grejer, o vi jyckar håller med - om det är ätbart! Och visst får man ändra sig! Bara man ändrar sig till nå´ bra!

Skärpan på din mattes nya mobil är helt klart bättre än skärpan på vår mattes dito. Äh, det är bättre än ingenting, säger hon.

Ha en fortsatt hundig helg med mååånga svansviftningar!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Marie

Marie

3 april 2011 11:35

haha, så det vart precis det du ej ville ha, fniss. Jag vill också ha ny mobil och vill eg inte ha pekskräm, men det verkar ju abra var det som gäller nu. Vad fin skärpa på kortet så du verkar ha hittat ett kap =D

tack för raderna
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

 
Lena, Atlaz o Ginger

Lena, Atlaz o Ginger

3 april 2011 13:53

Grattis till nya mobil förvärvet :) Vilken fin bild den tog!! Det där med pekskärm håller jag med om... himla krångligt verkade det, ända tills jag lekte lite med sonens telefon :) Sååå jätte svårt var det inte när man fick in snitzen *hihi*
Ser nu fram emot många fina bilder från både era prommisar och träningar!

Vårkramar Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Ingen bild

Marie o Xit..... som precis...

3 april 2011 19:03

....är hemkommen från en minisemester i härliga Bruksvallarna.... ☼ ☼ ☼ matte sa flera gånger att en viss liten kille skulle gått kurs hos kusin-vitamin-Lizzie innan och lärt sig "drag" :) men det blev faktiskt "bättre och bättre dag för dag" :) Hur som helst så har vi haft fantastiska dagar med sol och längdskidåkning
.... men nu blev visst matten lite avundsjuk på kusinens matte igen.... en ny Nalle!!! Det vill ju hon ha också!!!! Men det kanske är bäst att din matte får testa sin Extia först och sen ge min matte ett utlåtande innan hon bestämmer sig (för veligare matte kan nog ingen ha... :) )
Stor Kram från oss som nu ska ut i snöplasket här hemma på promenad (nu blir det omvägen förbi duschen på vägen in igen... :/ )

 
Kattis

Kattis

3 april 2011 19:35

Lilla Lizzie, vilken ombytlig matte du har! :) Pekskärm och allt. Kanske finns nån kul app att ladda hem till dig dessutom? ;)

http://www.kattisdagar.se

 
Helena

Helena

4 april 2011 08:58

Det är väl tur att matte inte är nån idiot = sämre än att hon kan ändra sig ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Stina

5 april 2011 10:45

Halllå där! Svikare där, nu MÅSTE jag också skaffa en sån däringa med pekskärm. Min mobil blev ju som du vet "tvättad". Väntar nu på info från "tekniknörden";=))
Kram kram från gänget som halkar runt i leran...bildligt och bokstavligt :=))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards