Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Slalom och däck ....

Av Lizzie - 17 november 2010 11:45

Ibland brukar jag ju tjuvlyssna när matte pratar med nån kompis, ( nä jag vet ... man får inte göra så ...   ) och i dag råkade jag höra att hon berättade för Brollan Gizmos matte att hon funderade på vad vi skulle göra mer än bara vila oss i form över vintern, och då " råkade " jag höra att ordet agility nämndes ...   !!


Fast eftersom jag tydligen är såååå himla slarvig när jag rejsar över både gungbrädor och A-hinder, så passar det nog bäst med hoppklassen då jag ju ändå alltid lever på just hoppet ...   !!


  



Alltså uppstår det genast ett "litet" problem ..   eftersom slalom för mej brukar innebära att jag ska springa zick-zack mellan mattes ben ..   !!

Hur ska man bete sig för att övertyga Brollamatten Sinna om att hon ska åta sig uppdraget att lära mej slalom på riktigt ...   för visst ser det väl bra ut när Sinna och jag " slalomerar " tillsammans ...   ???

Kliar mej lite bakom vänster öra med höger baktass, för visst ser det väl bra ut på bilden ovan !!! Tips mottages tacksamt !

Övriga "hinder" inklusive både tunnlar, långhopp och däck ska nog kunna övervinnas, tror jag iaf ...     och tankens kraft ska man ju som bekant aldrig underskatta *fniss* !

Men apropå däck så måste jag berätta att det visst blev lite tokigt i dag efter morgonprommisen, för jag trodde att matte hade tänkt sätta igång med "agilityträningen" direkt ...   !!

Nu vet jag ju iofs att matte kan hitta på de mest knasiga gömställen för både det ena och det andra som jag ska leta rätt på och avlämna enligt " no free food " ...   men idag hade hon placerat min metallapport på golvet mitt i en pilatesring ( nåt slags redskap som matte använder i sin hemmaträning ..  ) och då tänkte jag till ..   !!

Kan väl säga som sååå, att matte skrattade så hon tjöt, när jag snabbt som attan på nåt konstigt vis lyckas dyka igenom ringen ..     samtidigt som jag greppar metallen och i full hulahulafart inleverar föremålet i mattes hand , och låter "rockringen" glida ner från mina höfter ...   så där stod jag sen med båda bakbenen inringade enligt nån slags egen modell av två i och två utanför "kontaktfältet" ...    !!



Hej hopp !!!

// Lizzie

 

     

PS Eftersom rockringen bara har en diameter av 35 cm så är det för matte en fullständig gåta hur jag överhuvudtaget lyckades krångla mej igenom den   *fniss*, men för en liten odåga är ju som bekant ingenting omöjligt   DS


 
 
Brollan

Brollan

17 november 2010 15:48

Näää s*it i min tråkiga matte, hon har aldrig tid. Jag flyttar till er i stället så kan vi träna ihop. Jag har ju kört lite slalom så kan tipsa lite ;-) Jag komemr med nästa buss. Stå och vänta vid busshållsplatsen (helst utan pilatresring) så kommer jag snart ;-)
Kram brollan

http://sinnasidan.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

17 november 2010 19:05

Men har ni plats för en till? Skicka tidtabellen så kommer jag också. jag kan också bara slalom mellan mattes ben, men ivll gärna lära mig dent andra sättet så jag kan får tävla agility! Det verkar så attans kul! Kul egen övning du hittade på, Lizzie! Hoppa genom däck är rackarns roligt tycker jag och du är så snygg när du gör det!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Marie L

Marie L

18 november 2010 00:30

Du e rolig du:-)

http://www.123minsida/Minos

 
Jennie, Felix & Robin

Jennie, Felix & Robin

18 november 2010 10:23

Nämen, ska ni träna agility! Nu vaknade jag till! ;) Hojta om ni vill ha träningssällskap och få lite tips (så kanske vi kan smyga till oss ett och annat lydnadstips)! ;-D

Förövrigt kämpar jag på med filmerna... la ju ut några den 3 november men det kanske är pasé nu! ;) Har faktiskt fått en bluetooth-mojäng till datorn som pappa hade över så har lyckats få nallen och dumburken att connecta! Har även lyckats ladda över EN bild men det verkade inte gå att skicka flera saker samtidigt så jag ser fram emot att roa mig med att pluppa över en bild/film åt gången! Bra, då har man terapiarbetet ordnat! ;-)

http://springer.ejneroos.se

 
Kerstin o Storolillnosarna

Kerstin o Storolillnosarna

18 november 2010 10:45

AGILITY!!!!!!! :)))))) Jag kan komma och lära dig allt jag kan! (Hrmf! Det går nog ganska fort!, hör jag nu nån säga.) Jag säger samma som Jennie här ovanför: Hojta till, så kommer vi - allihopa!!
Och det där med två på och två av kan du ju tydligen redan. :) (Tänk va mkt man kan använda en... vad hette det nu? ...pilatesring.)

Ett gott skratt fick man iaf så här på morgonkvisten! Tok-hund! :)))

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Mirre

Mirre

18 november 2010 11:04

Ohh agillity låter väl som en toppenplan fram tills våren =D

Ha det gott
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards