Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

Äntligen en fri dag :-)))

Av Lizzie - 15 oktober 2010 17:15

Fast det kanske skulle ha stavats free då förstås ...   men stavning är som bekant inte en av mina starkaste sidor *harkl* !!


Men attans vad tiden lixom bara rinner iväg, och trot eller ej, men nu i dagarna är det ganska precis hela SEX ÅR sedan jag flyttade till matte och husse ...   !

Jag var ju nästan fyra månader när vi möttes första gången ( som för övrigt var just på min favvobrukshundklubb i Skutskär, där kennel Rowntree hade nån aktivitetsdag ) och då ville så klart flocken och jag flytta ihop på prov en helg innan vi bestämde oss för varandra ..  !

Gammelmatte Ulla hade tydligen blivit rätt så förvånad över att vi faktiskt just fattat tycke för varandra ...   , eftersom vi efteråt fått höra att jag tydligen ( enligt vissa alltså *fniss* ) både hade gangsterblick och att någon hellre föredrog en något lugnare hane än en just en " gangsterbrud " ...   !!


Efter "prövapåhelgen" uppe i Grönklitt, så flyttade jag alltså med matte och husse ner till Uppsala, och bilden under är tagen på allra första skogsutflykten till Fjällnora, där jag som synes redan lärt mej att huvudsyftet med skogsutflykter just handlar om vad som finns i fikakorgen ...   !!!


  


       Hoppas att ni får en helt (h)underbar helg !!

 

              // Lizzie  

PS Själv ska jag åka till Östhammar på söndag och bl a träffa Marie & Alice, så vi har faktiskt genrepat på iaf några sk lydnadsmoment idag , och kan väl säga som sååå, att både Alice och jag var nog rätt så heta på gröten bägge två då ..  !

 Fast genrep ska ju inte gå klockrent, eller  ...  !?!? Men kul hade vi    DS

 
 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

15 oktober 2010 21:05

Trevlig helg!

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Helena & co

Helena & co

15 oktober 2010 21:06

Lycka till!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Brollan

15 oktober 2010 21:53

Hmm vet inte om jag eller min kära matte ska känna sig mest träffad, med tanke på att min matte egentligen skulle ha dig....men då satt ju jag där som en rund köttbulle och tindrade med ögonen medan (nämner inga namn) hade en del hyss för sig...så summa summarum du blev kvar och jag följde med matten hem ;-)
Så här i efterhand kan vi nog konstatera att det blev bäst så ;-)
Självklart håller vi tummar, tassar och tår inför helgens bravader.
Kram från kära brollan (som inte är en lika stor odåga som vissa andra...i alla fall inte när matten ser på ;-)

 
Marie L

Marie L

16 oktober 2010 00:41

Ha en bra helg, lycka till och hälsa Marie/Alice!
Kramar från oss

http://www.123minsida/Minos

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

16 oktober 2010 07:20

Åhhh! Va söt du var i fikakorgen! Du visste redan då var en hundnos ska befinna sig.

Kul att läsa (här ovanför) att du o din brorsa egentligen skulle varit på den andres ställe. Så det kan bli. Tur att rätt hund kom på rätt plats!

Lycka till imorrn!!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

16 oktober 2010 07:44

Oj vad tiden går fort, sex år sedan inte klokt, men du hamnade nog precis rätt. Idag skall vi på rallykurs och i morgon blir det MH för kullen efter Ayla, har lovat att hjälpa uppfödaren med det. Kallt som tusan har vi men ingen snö är siktad ännu, tack och lov. Ha en bra helg.

http://www.hoffearras.se

 
Anna-Lena och ligan

Anna-Lena och ligan

16 oktober 2010 12:36

Håller tummar och tassar i helgen! Du messar väl??? Kan ju inte svara i telefon som du vet.... Hur jobbigt är det att vara tyst??? MYCKET!!! Krama om bus-Lizzie (en hund i min smak!) och kram till matte också!
Anna-Lena och ligan

http://annalenamedhundar.bloggproffs.se

 
Rudi

Rudi

16 oktober 2010 19:46

Men hallå bruden! Vad kul att du lämnade ett avtryck i min blogg! Du är ju värsta supertjejen, matte och jag är alldeles mållösa. Vi tog vårt LP2 för en vecka sen och blev jag godkänd båda gångerna jag startade i lägre spår i höst. Alltid 10:or på spåret! Spåra är det allra, allra bästa jag vet! Matten undrar vad det är för lydnadslista du skrev om, är det springerdata, eller nåt som vi inte känner till? Puss på dig snygging!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
De skäggiga två i Björklinge

De skäggiga två i Björklinge

16 oktober 2010 22:49

Attans vad du var söt som liten - ja du är snygg nu också förstås!! Det där med jaktprov lät kul! Hoppas du har en fin helg!

http://www.biralevi.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

17 oktober 2010 08:19

Vi kniper tassar, tummar och tår här för er idag =)
Guuuuuud så söt du var på nosen-i-fikakorg-bilden ♥
Stor KRAM från oss ♥

 
Terese & Gus

Terese & Gus

17 oktober 2010 08:27

Vilken mysig berättelse! Det är dryga 5 år sedan en liten liten Gus kom hit, han såg till att redan första dagarna vara smart och bli kompis med prinsessan i huset. Hur charmar man inte tjejer om inte med en stor, blöt puss?:) (http://www.brandwold.se/k5.jpg) Då har man alltid någon att leka med sen (http://www.brandwold.se/k7.jpg) och alltid någon att mysa med (http://www.brandwold.se/k9.jpg)

OJ! Det skulle inte alls bli en story om Gus i detta inlägg, det kom av bara farten för jag satt o kika på gamla bilder och du berättade lite history och visade en supersöt hej-här-finns-det-fika-och-jag-vill-gärna-ha-så-jag-sticker-ner-huvudet-och-tar-lite...:)

Hur som! Jag håller stenhårt tummarna för er!! Hoppas det går alla tiders!

Tråkigt med jaktprovet men som du skrivit är det ju positivt att ni fick gå vidare från "fas 1" iaf, lät svårt när så många fick 0:or.

Ha en härlig söndag, solen är på väg att bryta ut och skina, det får man ta som positivt tecken..:)

kram från mig o gus

http://www.brandwold.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards