Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2010

Fågel, fisk eller mittemellan !?!?

Av Lizzie - 1 oktober 2010 08:30


     


Ibland kan man verkligen undra om inte min matte fått det här med fältsök om baktassen, för jag tror inte att det är meningen att man ska behöva klättra upp i träden för att "stöta på" pippisar ...   men helt säker kan man förstås inte vara   !!


Annars har senaste veckan mest handlat om fysträning eller fysträning i alla dess möjliga eller kanske mest  omöjliga former ...  !!


Vad sägs t ex om att tillsammans med Nessie ( som får gå som löshund ..    )  "dra sig" fram genom Lunsenskogen iförd täcke / vojlock, dragsele och som grädde ovanpå det moset en klövja   med ca 15 % av min vikt släpandes på moster ( = Nessiematten alltså ) som extra motvikt   medan matte medelst stakning försöker få fart på hela " sällskapet "   !!!!!


Som om inte det vore nog, så görs det så klart en paus tillika vätskekontroll ..   ( lugn, bara vatten, vatten ) ungefär halvvägs på "prommisen" , där Nessie och jag dessutom får tävla om vem som är snabbast på fuskrapport ...     och då går det fort över stock och sten kan jag säga,  och " gångarten " liknar nog mest flygande pass  !!


Avslutar veckans "rapport" med en bild från Grönklitt där lupinerna nu något frostnupna förbereder sig för vintervila, för nu har hösten definitivt gjort entré både här och där   med klara kyliga och även soooliga morgnar   !


  

 

  TREVLIG och ffa en HUNDERBAR HELG !!!

    // Hälsar Lizzie med flock   

 
 
Jessica

Jessica

1 oktober 2010 10:57

Mja vårt framförgående går inte direkt sakta;) Hade kanske haft lite gratis med framåtsändandet om det gjort det. Vi har ett raskt framförgående kan man säga;)

Lizzie har ju verkligen talanger utöver det vanliga;) Trädklättring med klövje kanske vore nåt att variera fysträningen med? :)
Ha en skön helg!
Kram från oss:)

http://www.yrlabus.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

1 oktober 2010 16:18

Vilka bravader Lizzie, klättra i träd, du är ju jätteduktig. Ett bra sätt att få motion på eller hur. Önskar dig och matte en bra helg i höstens tecken.

http://www.hoffearras.se

 
Mirre

Mirre

1 oktober 2010 21:38

Ja, överallt ska det placeras ut, haha. Ohh så fiiina lupinerna var =D
Kramar

http://myflowergir.bloggs.se

 
Ingen bild

Nessie

2 oktober 2010 15:19

VAdå få fart på sällskapet.... din matte hänger ju i ärlighetens namn alls inte med!! Ständigt får vi vänta in henne och inte har hon med sej något fika heller! Suck och puzz från Nessie

 
Terese & Gus

Terese & Gus

2 oktober 2010 16:32

Härligt med mycket fysträning! Den ska vi också suga tag i nu när förkylningen börjar släppa... Är det denna helg ni är på fältprov? kram!

PS. härliga höstfärger på sidan:)

http://www.brandwold.se

 
Sydney&Charlie

Sydney&Charlie

3 oktober 2010 13:19

Hej Lizzie, klättra i träd ska jag nog också börja med. Upptäckte en ny jaktform igår där den behövs. Jippiiii så kuul det var. Fast det vete katten om katten tyckte det var så kul när den stack upp i trädet, ha, ha,ha... Hälsar vi som har en hunderbar helg med lite dybad och kattjakt.
Kramiz

http://www.pomberlys.se

 
Ingen bild

Eva Th & de lurviga

3 oktober 2010 15:59

Jag har faktiskt semester - igen!!! Men är sjuk men eftersom det är så dyrt vara sjukskriven får det gå som semester. Jag hade anmält Z till ett elit spår men kom såklart inte med så jag tror allt tävlande får anstå till 2011 ist. Har f ö börjat träna sök med Z vilket hon tycker är askul. Och så vallar vi minst en gång i veckan. Det är alldeles för lite men herregud man jobbar ju full tid också.... Hoppas det gick bra för Lizzie!!

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

3 oktober 2010 17:19

Rätt tänkt, fåglar brukar sitta i träd. Har även sett getter sitta i träd när jag var i Marocko. Men en hund är faktiskt första gången :-)

plcokepinn - jag trodde det var någon japansk maträtt?! Eller - ja just det - pinnarna använder japaner att äta med. I vilket fall, pinnlösa blev vi. Hade ju hjälpt till om stollaren i vanlig ordning hade kommit till mig med dem. Men jag önskar att jag hade haft lite mer huvudet på en pinne (skaft) och letat lite mer själv. Det hade ju inte blivit sämre än gårdagens resultat.

Tidigare har vi legat runt de totalpoängen men med skillnaden att vi har haft 10:or i spåret. Så, som du så riktigt påpekar så har ju andra saker blivit bättre :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

4 oktober 2010 00:09

Hi hi.... ja ... fåglar brukar faktiskt sitta i träd!!! =)
Vi hoppas se är mer marknära i veckan så vi slipper klädklättring =)
Kramar kommer här ♥

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

4 oktober 2010 11:15

Fåglar finns i träd. Därmed även fågelhundar. Det är ju självklart! Hm.. eller??

Lite måndagstråkiga svansviftningar från oss.

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Lena, Atlaz o Ginger

Lena, Atlaz o Ginger

5 oktober 2010 21:37

Wiiii... åh vad jag är ledsen för att inte kunna vara där och titta på er när ni ska leta flygfän :) Men vi kommer att hålla ALLA tummar, tassar och ja RUBBET! för er.. för man vet aldrig vad som kan hända när det blir skarpa lägen!!! Det är sååå häftigt och det kan ju hända snabbt :) Hur som, är jag säker på att ni kommer göra gott ifrån er oavsett utgången!! KUL kommer ni alla gånger att ha... hoppas att ngn fångar er på bild så jag kan få njuta av er stund där i bilder iaf :( STOR, STOR Kram till er båda och ha GÖR skoj!!!

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Mirre

Mirre

5 oktober 2010 23:56

Hej där allt bra i Uppsala?
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

 
Marie L

Marie L

6 oktober 2010 01:13

Hur går träningen inför den stora dagen? Vi håller förstås tummar o tassar!
Kramar från oss

http://www.123minsida/Minos

 
Helena & co

Helena & co

6 oktober 2010 20:34

Klart vi har alla tummar och tassar till läns för er imorgon! Lycka till! Kramiz!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Lotta & Gilda

Lotta & Gilda

8 oktober 2010 06:23

Hm, soliga mornar...här öser det ner för andra dagen i rad :( Men det HAR varit fint här också ;)
Klättra i träd kanske skulle vara nåt för Gilda :p Hon provar gäran på allt häri världen. Matten i huset ska också börja staka sig fram och har införskaffat "verktyg", och hoppas det funkar med onda nackar m.m
Ha en sköööööön helg! KRAM

http://minflock.com

 
Jennie, Felix & Robin

Jennie, Felix & Robin

8 oktober 2010 15:01

Tack för grattiset! (Nu blev vi visst av med KM-titeln men ändå - vi är glada för lopp vi är nöjda med! Mänskliga faktorn! ;))

Ja, ni är himla duktiga och visst är det härligt med en hund som skuttar av glädje! :-) Håller tummarna för att det blir en ESS på SM nästa år (när får ni veta det, hur många kvalar?)!

Klart ni ska starta i hoppklass ju!! :) Bara att hojta om ni vill (och vågar) träna med oss nån dag!

//Jennie & monstren
(PS. Hoppas det har gått bra med "pippifåglarna"!)

http://springer.ejneroos.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

9 oktober 2010 08:23

Tittar in för att önska er alla en fin och bra hösthelg.

http://www.hoffearras.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards