Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 16 september 2010

Fasansfullt ...

Av Lizzie - 16 september 2010 17:00

eller vad kan man annat säga ( Fullt av fasaner alltså .. mattes anm  ) när jag äntligen fick åka till Långtora, som så många pratat om och där det dessutom var god tillgång på "hyggliga" pippisar !!!!

Enkelt uttryckt fasen vad många fasaner   som dessutom hade den goda smaken att ta till vingarna när man sas " stötte på dom " ...   !!

          

Sen beskyllde matte mej för att både vara lätt i baken  och dålig på avstånds-bedömning .. men alltså vad hon räknat med när jag nu för en gångs skull fick komma till " dukat smörgåsbord " ...   !?


Även Pricken, som alltså inte är en pricknos utan en sån där pekhund ( pointer , mattes anm ) fick svänga sina lurviga, som iofs inte alls är lurviga   ( apropå att Prickens husse visst tycker  att jag har alldeles för mycket av just varan "lurv"  ) men gissa om det gick i minst 190 när Pricken drog fram som en virvelvind över fälten   !! Imponerande !!!!!!


Beträffande min hårväxt antar jag att min frissa Lotta ( Hagby Hundtrim ) ska få uppdraget att "anlägga" en något kortare och sportigare frisyr på mej ...   nu när jag inte ska ut i vänstervarv på ett tag     !


 

Hej hopp !!

 

// Lizzie


PS Än en gång en himla massa TACK för alla grattisar som vi fått för att jag lyckades med att " hitta rätt bland rutor och ränder " på Skutskärs BK  i helgen  ! DS

 
 
Helena & co

Helena & co

16 september 2010 21:18

Ja tänk va de där pointrarna kan springa! Våra kompisar uppe i Kolåsen har två stycken. När de startade den ena på jaktprov kunde de se hur han sprang uppför och nerför två fjälltoppar och till sist sprang in i Norge! Han kom tillbaka sent omsider men domaren tyckte det var bäst att de inte startade honom nåt mer för risken var att de aldrig mer fick se honom ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Rusa + de andra förstås

Rusa + de andra förstås

16 september 2010 22:43

Va´ sotis vi är... Låter ju störtkul att få stöta fåglar! Men, här är vi med en hängig matte utan röst... Kan hon aldrig bli frisk så man hör vad hon säger??? Men, trevligt att hon ska hålla sig hemma från jobbet ett tag! Vi gillar inte att hon är borta så mycket nuförtiden....
Nosgnuss från oss alla!
Rusa, Fina, Tassa + matte Anna-Lena

http://annalenamedhundar.bloggproffs.se

 
Jennie, Felix & Robin

Jennie, Felix & Robin

16 september 2010 23:20

Tack för grattis och tassavtryck! :-) Vi säger JÄTTEGRATTIS i efterskott, ni är så himla grymma!! Själv ska jag nog snart ta och anmäla oss till ehh...harkel...ettan! ;-)

Skojigt att ni varit ute och "fågelskådat!" ;-) Ha det bra! Hälsningar från "en brun och en svart pricknos"!

http://springer.ejneroos.se

 
Mirre

Mirre

16 september 2010 23:21

Haha de där föglarna damen har jag också många ggr gåt bet på, vad de e rackiga som flyger

Pöss Bellman

http://myflowergirl.blogg.se

 
Ingen bild

Stina Dimma o Trolla

17 september 2010 10:47

Kul med fasaner, ändamålsenlig verksamhet tycker jag. Det tycker även Dimma, som för några år sen nöp en sådan i stjärten så några fjädrar rök...usch och fy. Kul med fåglar(småfåglar) tycker Trolla som lyckas få dom att lyfta. Nej minsann, inget att tänka på för dessa polare;=))
Kram från oss..vi ses

 
Ingen bild

Brollan

17 september 2010 21:16

OK du gör som vanligt alltså...kör så det ryker...sen VAD som ryker är ju inte lika vikitgt ;-) Snart är det älgjakt och då brukar jag köra så det ryker..ja mest älgar då förstås;-) Kanske det vore nästa utmaning för söta syster yster :-)
Kram Gizmo

 
Marie L

Marie L

18 september 2010 00:26

Härligt nu är det bara att "köra" inför stundande prov :-) Tack för en trevlig kväll förresten (hoppas på repris inom de närmaste åren!;-))
Kramar från oss

http://www.123minsida/Minos

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

18 september 2010 09:16

Fasligt va fullt med fasaner det fanns på det där hygget, då! Fasan(s)fullt roligt!

Det där Långöra (eller vad det nu hette ;)) verkar vara ett kul ställe för en långörad fågeljycke!

Och vadå "lätt i baken"? Det måste ha blivit fasansfullt kallt på marken av vinddraget av alla hyggligt stöttade pippilynglar, eller hur?

Fartiga svansviftningar från oss o en å annan nosstötning

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Ingen bild

Lena Olsson

18 september 2010 20:42

Lycka till önskar vi er!!
Kram Lena med hundar!!

 
Storolillnosmatten igen

Storolillnosmatten igen

19 september 2010 13:52

Jasså, allt är sig likt på din brukshundklubb. Ni har ju inte haft nån agilitytävling på länge, så det var ett bra tag sen man var där. Men jag minns precis hur det ser ut. Keaton o jag har faktist för hundr... nej, TUSEN år sen lydnadstävlat där. Det gick inge´ bra! Men det har inget med platsen att göra, utan för att BÅDE Keaton och jag var involverade i ränderna som gick kors o på tvären i lydnadsettan. :)

Och om du o din matte vill lära er mer agility, så är det "bara" att ta sig en "liten" tripp ned till Åkersberga! :)

Svansviftningar!!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

20 september 2010 08:02

Jaga fåglar vad kul. vackra höstvyer också. Hoppas det var en lyckad jakt. Vi hörs.

http://www.hoffearras.se

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

21 september 2010 19:41

Fryksås är så fantastiskt vackert. Vi hade en mysig helg som uppskattades av alla, 2-benta och 4-benta.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Mirre

Mirre

21 september 2010 23:54

Hehe finurlig hon är den där tösa haha. Allt bra annars?

Låter snyggt med sportig frilla
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

 
Mirre

Mirre

23 september 2010 22:31

Nu var det redan fredag igen imorrn hehe vad racerart det går på =D
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards