Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 1 september 2010

Färdigvilat ...

Av Lizzie - 1 september 2010 18:15

  


påstår matte att det är på ett tag, för nu är tydligen både det ena och det andra inbokat i almanackan, och det börjar redan till helgen med att jag ska åka till Högbo och " svänga mina lurviga " ...   tillsammans med Marie & Xit !


Jag tränade ju senast under språngmarschen på tävlingen i Östhammar på att just " förfina " mina hoppsa - steg ...   , för det där med fyra tassar i backen är väl ändå lite överreklamerat, eller hur Marie ... *fniss* ..   !??  


Men snacka om att den som vill bli fin får lida pin ....  !!!!!

Trimmare Lotta tog nämligen ingen som helst notis om att jag försökte säga att jag var håröm när hon skulle rycka av mej hela kostymen kändes det som  fast snyggt blev det  så hur sjutton jag ska bete mej för att få hjälpa till att lufta Lasses duvor på lördag utan att sabba frysyren vete katten!??


Kommande tisdag är det sen dax för Trolla och mej att ta oss till Oland för att träffa Niina Svartberg igen  , och nästa  lördag ska vi testa min form   "bland rutor och ränder" ( = läs elitlydnad ..   ) och jag vet att även söndagen därpå är bokad för just såna aktiviteter ! 


Så nu är det helt klart ingen rast, ingen ro utan bara att gno som gäller ....  !


Webban har ju fixat så att sidan fått " nya kläder " och i samband med det så har jag påmint matte ( för hundrasjuttiotofte gången .... ) att hon ska städa färdigt på länksidan, för det är fortfarande fel adress till några ...  för att inte tala om att det faktiskt finns dom som helt övergått till ett annat "kontaktfält" i rymden ...   säger så klart inte vilken / vilka och till vad *harkl* !!

Om nu nån skulle råka bli borttappad när vi håller på att " städa upp " bland länkarna, så får ni hojta till, för min matte lider ju som bekant av ÅNK ...  !!


Hej hopp !!!

 

// Lizzie



 
 
Helena & co

Helena & co

1 september 2010 18:47

Oj va mycket kuligheter ni har framför er den närmsta tiden!! Kram från oss som fortfarande ligger på latsidan med tävlandet men som ev skall testa apellen i oktober (ännu inte anmälda dock)!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

1 september 2010 20:25

...... som ser fram emot söndagen som bara den =) =) =) Ska bli så himla kul att träffa er igen och få "ranta runt i ringen" tillsammans med Lizzie =) Nä' inte ska vi "ranta" inte... vi ska segla fram eller hur? =)
Jättefin bild på Lizzie bland ljungen och faktiskt så har jag en likadan på både Xit när han var liten (den måste jag leta på)
Nu laddar vi inför söndagen
Kramar från oss ♥

 
Ingen bild

brollan

1 september 2010 21:09

Full fart som vanligt ser jag :-) Ringar, rutor och rakor?? Att du inte blir snurrig i pallet;-) Hoppas att det går superbra i helgen och att du kammar hem en söt liten rosingrosefett ;-) Men å andra sidan är du ju världens finaste och DUKTIGASTE hur det än går :-))
Kanske matten kommer och tittar. Fast det vill inte jag för husse säger att vi ska ut på duva och det tycker jag låter mycket roligare än att matten ska dra på ringhäng till Högbo, för då får inte jag följa med säger hon...var visst nått med min frisyr som inte är rumsren för fina tillställningar?? ;-)
KRAM Brollan

 
Siddan&Challe

Siddan&Challe

1 september 2010 21:51

Mycket roligt ni har inbokat. Skulle ha varit kul att träffas i Högbo men matte valde sydligare breddgrader utan oss. Lycka till med vänstervarven, kram

http://www.pomberlys.se

 
Anna-Lena och ligan

Anna-Lena och ligan

2 september 2010 14:57

Nu börjar det röra på sig hör jag.... Vi håller väl tummar för varandra i helgen!!!
KRAM från oss alla, Anna-Lena med djur

http://annalenamedhundar.bloggproffs.se

 
Ingen bild

Mervi och tjejerna

3 september 2010 06:20

Vi hejar på er här hemma blandflytt kartonger nu när ni ska svänga era lurviga ben igen och hoppas att ni får en härlig helg!
Kramar från tjejerna i Västerås och matte är med på ett hörn hon också :-)

 
Ingen bild

ESSingarna

3 september 2010 15:53

Ingen rast och ingen ro. Lycka till med alla aktiviteter. Det låter hur kul som helst.

Kramisar från ESSingarna

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

3 september 2010 21:42

Äsch vad synd! Jag hade eventuellt tänkt åka upp till Sandviken. Tänk om vi till slut hade kunnat ses IRL :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie med flock

4 september 2010 22:40

Lycka till i Högbo!!!!

 
Mirre

Mirre

4 september 2010 23:45

Ojj vad mycket skojsikoj ni har framför er, håller tummar och tår =D
kramar

http://myflowergirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards