Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Vilken uppvaktning och va många grattis jag fått !!!

Av Lizzie - 9 maj 2010 17:00

Men jag kanske ska ta den utlovade "rapporten" i rätt ordning, eftersom uppvaktningen så klart kom efter avslutade inrutade övningar, och allra först tackar vi alltså ödmjukast för tumhållning och soldans för dagen började inte alls enligt utlovad prognos !!!


Vi var nu bara fyra tappra fyrbeningar ( En katt bland tre hermeliner .. ) som mötte upp vid Skutskärs BK, (  eftersom framflyttningen av tävlingen tråkigt nog inte passat alla ..  ) och jag kan säga att matte var väldigt glad över att kunna skippa både plan C och B och nu var inställd på att vi iaf skulle kunna köra igenom hela programmet ...   om inte lilla jag skulle vara så ringrostig att det pga en eller annan fadäs skulle övergå i "träningstävling"  förstås .. *harkl* !!

Jag menar det är väl inte  bara mattar som ibland drabbas av ÅNK   även om det så klart mest drabbar dom !


Vi började i vanlig ordning med gruppmomenten, och jag tror nog att mattes puls hade  åkt upp en bra bit under de minutrar, som ( dom hade fått gå och gömma sig nånstans ... )   eller om det var hjärtat som hoppat upp i halsgropen, för liiiite konstig tyckte jag nog att hon såg ut när både sittande och platsliggning var avklarade, och betygen dessutom var tio på båda momenten !!

Antagligen blev det nu extra pirrigt, för då hoppades hon så klart på att jag skulle få till den där förargligt resterande ettan ...   !


  

Vi inledde säsongen på precis samma sätt som i fjol; dvs vi kom alltså  tvåa med en etta i bagaget, men med för oss helt otroliga 292,5 poäng   , vilket om matte fattat rätt, ingen springer någonsin lyckats prestera i elitklass     !


Att sen våra träningskompisar Marie och Alice slog oss med 7 poäng tror jag vi överlever   i synnerhet som det var vi som uttryckligen bad att dom oxå skulle anmäla, och att det sen dessutom var dom som lyckades övertalade oss att åka, ( vilket vi alltså varit rätt tveksamma till ..  )  Tack Marie !!!!


Vi inledde iaf "övningen" med en nia på ff, för att sen slå till med en tia på dumrutan ....   ( hur nu det gick till ... ) fortsatte med en nia på både inkalllningen med ställande och läggande samt den "vanliga" rutan för att sen med "hjälp" av ett dk få en åtta på app.dirigeringen ..  och i rena farten "hoppade jag över" hindret och hämtade med mej metallen för en nia, innan tant eller farbror Storm lite ställde till det ...   !


Vittringen, som brukar vara ett mina paradnummer, var jättesvår i blåsten, så matte började nog nästan känna sig blåst på rätt pinne, när jag var tvungen att nosa av hela raden pinnar ....   innan jag vände tillbaka och levererade in en pinne, och jag såg hur lättad matte var när det faktiskt var den med mitt startnummer på, för nu började hon nog känna att det skulle mycket till innan jag skulle trassla med det sista momentet; nämligen fjärrdirigeringen, som ju oxå brukar tillhöra avdelning "paradnummer"  ...   !

Gissa om vild glädje utbröt  när  det var spaden med siffran 10 som visades upp, varpå matte och jag i vild "krigsdans" avlägsnade oss från planen ...  och även fortsatte krigsdansen med våra supportrar Erkan Perkan med matte Rosan, åsså husse som alltid ställer upp i alla väder ...   !!!



 

Som grädde på det sk kallad moset dök min Gammelmatte upp och överlämnade en jättefin blomstergrupp, en flaska champagne och en hel kasse med godis till lilla jag ..   och på kortet var det hälsningar från  hela Furuviksgänget inkl en stolt och glad uppfödare !  


Det tycker så klart jag var extra skoj att både Ulla och Ando från kennel Rowntree kom och grattade "på plats" och det gör ju inte särskilt ont att jag lyckades med att bli kennelns första "Lydnadssvamp "    , fast liiite knasigt förstås att en liten odågas officiella namn nu kommer att vara  SE VCH SE LCH Rowntree Icelolly, men det är väl smällar man får ta kanske ... *fniss* !


Fast en gång odåga, alltid odåga, så vad jag försöker säga till Gammelmatte på bilden är helt enkelt : Men ge hit min godispåse nån gång då ...   varefter jag ägnade mej åt sk självservering .. Ooooops !


Så den närmaste tiden kommer jag nog mest att ligga på rygg och slå klackarna i taket och med jämna och ojämna mellanrum be matte att servera mera från godiskassen ...    because i´m worth it *fniss* !

  


Stor   KRAM och TACK   för alla grattis som landat över alla möjliga och omöjliga kommunikationsvägar  !!


En extra kram och tack till " staben " ( allra mest Cattis även jag blir lite sur på att matte fjantar och har sig med hennes schäfertik, som kommer från den kennel som matte byggde sin uppfödning på ) på Skutskärs BK,  som alltid ordnar sååå trevliga och proffsigt utförda tävlingar, vilket nu möjliggjorde att mattes "dream came true" = att jag på just den plats där matte och husse träffade mej för första gången ( Då Kennel Rowntree hade hyrt klubben för en aktivitetsdag ) och i den klubb, som matte och husse för typ hundra år sedan varit medlemmar i, få lägga till titeln Svensk Lydnadschampion till mitt odågenamn ...    !!!


Hej hopp !


// Lizzie

 

PS Var ju bara tvungen att saxa in senaste resultatet från kvallistan inför 2011 års SM ( där nu dryga 50 stycken kvalat in )  för det lär ju inte vara så länge vi ligger kvar på den platsen ...    ... DS  


12

ROWNTREE ICE LOLLY
Engelsk springer spaniel

BIRGITTA ANDÉN
Uppsala BK

292.50

0.00

0.00

97.50


 
 
Lillmatten

Lillmatten

9 maj 2010 17:00

STOOOR GRATTISKRAM !!!
Sade ju att ni skulle fixa det *s*

http://happieart.blogg.se

 
Kerstin o Storolillnosarna

Kerstin o Storolillnosarna

9 maj 2010 17:15

Super-duper-skvadriljoner-millioner GRATTIS!!!!

Ni är ju bara BÄST!!!

Massor med GRATTIS-svansviftningar och nosgnugg!!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Farmor

Farmor

9 maj 2010 18:00

Återigen, de allra varmaste gratulationer!! Vilken prestation NI har gjort du och Lizzie, och jag blir tårögd igen när jag läser rapporten här. Tusen tack Birgitta, ni gör stor reklam för rasen och håller fanan högt. Kram kram kram till er båda

http://www.kennelhighscore.com

 
Jessica

Jessica

9 maj 2010 18:27

Åh vad ni är duktiga, så himla kul!!
Jätte-jätte-jätte-GRATTIS!!!

Massa kramar till er från oss!!

http://www.yrlabus.se

 
Helena & co

Helena & co

9 maj 2010 18:53

Måste bara säga GRATTIS en gång till!! Och vilka poäng.....förstår att det blir ett långt namn för en liten odåga men det kan ni kanske överleva :-) Annars kan ni få ge bort någon titel till oss om det blir jobbigt att skriva, hehe! Kram från hela Holmstorpsgänget som just nu ligger på rygg i sängen och söndagsmyser samtidigt som vi firar alla våra duktiga kompisar och deras prestationer :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Noomi

Noomi

9 maj 2010 20:39

Hej, hej!
Hittade hit från Lotta & Gilda (fast har ju varit här förut också!) och måste passa på att gratta till prestationen och nya titeln. Så himla roligt och vilka poäng sen!!
Kram från oss

http://www.dizzyweb.se

 
Jessica, Gnista & Sota

Jessica, Gnista & Sota

9 maj 2010 20:44

Tusen tack och stort GRATTIS själv :)
Hade ingen aning om att kvallistan för SM 2011 låg ute, och såg att jag låg 2:a så jag var ju tvungen att lägga ut ett blogginlägg. För jag förstår ju självklart att jag snabbt som ögat kommer försvinna från listan med vårt snitt - så det gäller ju att njuta så länge det varar :) :)

Lycka till på kommande tävlingar!

http://www.skeppartorps.se

 
Ingen bild

ESSingarna

9 maj 2010 21:13

Grattis vi är sååååå imponerade. Ni är ett fantastiskt team och vi är så stolta över er.

Massor av grattiskramar från ESSingarna med flock.

PS Lizzie, du bör kolla frysen för vi tror att det ligger något gott där till dig. DS

 
Ingen bild

Stolt kusin Xit med matte Marie

9 maj 2010 21:27

Ni är värda alla kramar och blommor i världen ♥♥♥
Förstår ni hur duktiga ni varit?
Så imponerad och stolt över er så det är inte sant
Miljoner Kramar än en gång från kusin Xit och matte ♥♥♥

 
Marie med flock

Marie med flock

9 maj 2010 22:01

Än en gång stort Grattis!! Hoppas du fick ett MEGA ben när du kom hem..Kraam

http://www.123minsida.se/mariesflock

 
Ingen bild

brollan gizmo

9 maj 2010 22:18

TUSEN GRATTIS igen till världens bästa syrra...och matten så klart ;-)
SJÄLVKLART ska HSB få ytterligare friheter nu. Typ vissla som kommer dom och killar dig på magen medan du äter nått smakskigt :-))
Kram Brollan

 
Pernilla

Pernilla

9 maj 2010 22:23

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!
Dubbelsvamp! Helt ortroligt! Du kan inte vara en odåga om du blir SE LCH!! ;)
Kraaamis från mig och grabbarna!

http://www.labradaren.se

 
Millan

Millan

10 maj 2010 07:56

Ni är helt otroliga! Ett stort GRATTIS från oss. Vilket team ni är!!!

http://www.kloveress.se

 
Ingen bild

Stina Dimma o Trolla

10 maj 2010 10:12

GRATTIS till championatet..KANON!!!!!!!
Attityden är avundsvärd ;=)) Trolla-bolla ger Lizzie en nospuss.

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

10 maj 2010 13:26

GRATTIS!!! Inte klokt vad duktiga ni är, vi gör vågen! Kan inte vara många springlar som kammat ihop så höga poäng i Elitlydnad?! Vi är verkligen imponerade av er, men ni är ju ett härligt team!
Kramar

http://aussiekillarnazeffezooto.se

 
Ingen bild

Madde, Pippi, Elvis&Eddie

10 maj 2010 14:27

Stort Grattis till championatet, kanonduktiga!!! :)

 
Ingen bild

Nessie

10 maj 2010 16:00

Har du nu vart och varit så där lydig igen, men det är klart om godispåse ligger i potten så...nu får du sikta på SE Od Ch och SE Ml Ch. jag har båda...Puzz Nessie

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

10 maj 2010 21:53

Återigen grattis!!! Vi är hur impade som helst! Med så många fina bokstäver i namnet borde nog matte överväga att skippa det där med odågan.

Kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Solan

11 maj 2010 08:34

Ett stort GRATTIS!! Snyggt jobbat!! Ett stort fång rosor till er.

Solan

 
Petra & Bingo Bärra

Petra & Bingo Bärra

11 maj 2010 09:53

SUPER DUPER GRATTIS suveränt jobbat!!!

Hälsningar från oss i Norr :)

http://picantes.se

 
Ingen bild

Sussie & Qarro

11 maj 2010 20:10

Miljarders Grattis till er kanonprestation! Fantastiskt roligt!!! :) :)

 
Lotta & Gilda

Lotta & Gilda

11 maj 2010 20:29

Wiiiiiiiiiiiii, GRATTIIIIIS :D!!! Fy fasiken vad ni är bra! Chaminjoner och allt nu!
KRAAAAAAAAAAAAM :)

http://www.minflock.com

 
Terese & Gus

Terese & Gus

12 maj 2010 09:29

Det är med tårar i ögonen jag läser om er fantastiska (!!!) bedrift! VILKET avslut för att få den åtråvärda titeln!!! Rysningarna finns här, vilket underbart inlägg. Mitt allra varmaste och hjärtligaste G*R*A*T*T*I*S till ert lydnadschampionat med de otroliga poängen!! Så glad för eran skull! Stor kram

http://Brandwold.se

 
Ingen bild

Ann Lundin

12 maj 2010 14:05

FANTASTISKT!!!!!
Ett jättestort GRATTIS från Ann och alla hundarna på Astrospring's! OCH träna nu inför SM så vi får en engelsk springer på prispallen!!

 
Kakan o Lassie

Kakan o Lassie

12 maj 2010 19:21

Otroligt imponerande gjort av Zuper-Lizzie och matte! Ni grejade det och med den äran dessutom, plats 12, typ bäst i världen liksom, och DIG känner vi! GRATTIS i mängder till dig och matte från Lassie o Kakan

http://collieflickan.blogspot.com

 
Lena med hundgäng

Lena med hundgäng

12 maj 2010 22:12

Meen.. Jag har ju totalt missat!! surfar på took för lite numera :(
Ni är så otroooligt duktiga att ord inte finns!! Mängders, mängders med GRATTIS till dig och Lizzie

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Ingen bild

Mervi och tjejerna

13 maj 2010 14:15

In och kollar läget och GRATTIS igen!
Lycka till! i vänstervarvet i helgen för det var väl nu i helgen ni skulle springa det.
Ha en härlig helg! och kram

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

14 maj 2010 08:54

Himlans vilka fina poäng!!! Min matte sitter här och gapar av beundran. STORT GRATTIS!!!!! Vi bugar oss djupt och hoppas att vi någon gång kan bli så bra som ni är!!!! GRATTIS IGEN!
Kramar från oss i de lägre klasserna ;)

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna & Wilma (& Ice)

14 maj 2010 16:05

GRATTIS! Är ni verkligen värda!
Kram //Anna

 
Sydney&Charlie

Sydney&Charlie

15 maj 2010 16:40

Nyss hemkommen från Spanien surfar matte runt för att uppdatera sig om senaste läget på ESS-fronten. Vilka underbara nyheter, mattes ögon blev blanka å era vägnar. SUPER DUPER GRATTIS från en stolt kusin Vitamin samt hennes matte. Stor kram och nospussar.

http://www.pomberlys.se

 
Therese & Uffe

Therese & Uffe

15 maj 2010 16:42

Tack för tumhållningen! Tyvärr räckte det inte idag heller, vi nollade dirigeringen igen men av en annan anledning (se dagbok på min hemsida). Vi fick bryta spåret igår också då han antagligen spårade vilt efter andra pinnen?!

Efter tävlingen åkte vi med Uffe på SPA!! Så nu luktar han gott må du tro:)

Lycka till på utställningen!!!

http://www.freewebs.com/grindsjonsulv

 
stin@

stin@

16 maj 2010 09:55

Bamsegrattis till den ya fina titeln!!

http://www.tansandtins.se

 
Ingen bild

Katarina och Andrea

17 maj 2010 20:49

Stort jättegrattis till er nya championtitel! Vi hurrar och grattar, kram från oss, Katarina och Andrea på kennel Big Brazzel

 
Anna Jansson

Anna Jansson

21 maj 2010 13:30

Grattis lite i efterhand. Såg ert strålande resultat på Dogmatix. Nu är ni på gång!

http://www.ullhantverk.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards