Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Intet är som väntans tider ...

Av Lizzie - 9 november 2009 11:36

eller äntligen måndag med stort V = Veterinärbesök ... Förvånad !


Morgonens Nollprov ( alltså omedicinerad hund ) avlöpte väl hyfsat, bortsett från att min puls fortfarande är nere på ynka 60 slag i minuten .. Gråter och just den låga pulsfrekvensen var bl a en av indikatorerna på att jag led av just thyroidism fick jag lära mej i påskas ! ( Man ska visst normalt ha nåt mellan 80 - 120 tror jag )


Visserligen gav vetten gav mej cred för att jag är i bra kondition, men matte tror i vart fall inte att jag ska ha sååå låg vilopuls ...


Det som tyvärr var himla trist, var att som svar på mattes fråga om min "ojämnhet" i beträffande  prestation och / eller inlärningsförmåga få höra att det  nog tyvärr är sånt som vi får leva med, eftersom det sas tydligen ligger med i sjukdomsbilden .. Rynkar på näsan och inte kan jämföras med om en tvåbening har en bra eller dålig dag .. Obestämd !



Med tanke på att så gott som hela vårsäsongen försvann ( innan det klarades ut vad det var för " fel som var trasigt " .. Guld i mun ) och min hälsostatus mer än en gång ( hela 4 ggr .. ) gjort att vi fått lämna WO till anmälda tävlingar och det dessutom " krånglat " en del vilket resulterat i " träningstävlingar " istället för just tävling, så kanske man får vara rätt så nöjd ändå trots att det då nästan blev som med de tio små negerpojkarna .. Skrikandes !


Vi var alltså anmälda till sammanlagt 10 tävlingar under året, och det blev iaf två tävlingar som helt krångelfritt genomfördes som just tävlingar Tungan ute och lite humor får man väl ändå säga att det var just första och sista tävlingen som renderade de två förstaprisen, så med facit i hand hade det ju räckt med de två .. *ler* ! Först som sist alltså !!


Att sen få avsluta säsongen som vi gjorde överst på pallen på Skutskärs BK, ja bättre känsla att ha med sig inför kommande säsong går nog inte att uppbringa för vår del iaf ..Cool !


Att med den konkurrensen ha flera hundar som står på årets kvallista till SM efter sig, att dessutom ha 25 poängs marginal till tvåan är säkert oxå ett sk " once in a lifetime- tillfälle " och som grädde på det moset så är ju de 278 poängen som vi fick ihop de högst uppnådda poängen under de senaste tio åren när det gäller just oss springrar !


Att vi sen inte nådde ända fram, ja det " fattas " ju fortfarande ett förstapris till det däringa L-svampionatet, men vad sjutton, det borde jag väl fixa plättlätt nästa år när jag då bara kommer att anmäla till just första och sista tävlingen .. Glad och jag menar nåt ska hon väl ha att pyssla med under vintern min matte, eller ... Flört !?


               





Där blev det ett litet uppehåll i skrivandet, för nu har jag varit och lämnat blodprov två, som då alltså  skulle lämnas ca fyra timmar efter nollprovet, men nu med intagen medicin, vilket är samma som att vi återigen får tänka att den som väntar på nåt gott aldrig väntar för länge ( eftersom svaret dröjer  ... Kyss  ) men det knepiga är ju om det goda då ska föra med sig att jag ska få " knarka " mera eller hur det blir, men det beskedet får vi först i början på nästa vecka, för då ska vetten kontakta mej igen !!





Jo förresten ! Kolla in min söta tunga på bilden ! Jag kan ju truta till den till ett V ( näe hade faktiskt inte tänkt det som ett vinnande V-tecken ... Tungan ute ) och jag är helt suverän på att snabbt tugga mej igenom en Frolic innehållande mitt receptbelagda knark, utan att varken krossa eller svälja medicinen, men däremot " lämna tillbaka densamma " ..Flört ,tacka för lånet av tabletten, och med ett lite flin på mina läppar upplysa matte om att tabletten är obegagnad om hon skulle vilja ha den .. *fniss* !!


Hej hopp !!

// Lizzie

 
 
Mette  med Tricksy

Mette med Tricksy

9 november 2009 18:57

Du kan trösta dig med att Tricksy har också 60 i vilopuls samt Kjerstin på Ultuna har en frisk malle med vilopuls på 40... Men T ska få göra en hjärtutredning för sin låga puls, fast det hade många hundar som jag kände på när vi var på kennelläger i helgen.
Kramizar Mette
PS Det finns plats för dig att träna i ridhuset i Vänge imorgon 19.30 - 21

http://hem.passagen.se/metteochtricksy

 
Anna-Lena

Anna-Lena

9 november 2009 19:05

Vi håller tumme + tassar för att allt ska gå bra med "knarkandet" i framtiden och att hon kommer tillbaka som den porsche hon är och tar det sista 1:a priset i eliten med kalaspoäng!!
KRAMISAR från oss alla!!
Anna-Lena, Tassa, Fina och löpar-Rusa

http://annalenamedhundar.bloggproffs.se

 
Maria Prince mfl

Maria Prince mfl

9 november 2009 20:32

Håller tummen för att provsvaren blir till de bättre.
Klart att ni inte ska ge upp lydnadskarriären....ni behöver ju just bara två tävlingar :)
Prince tackar för raderna.
Sköt om er och se upp för bacillerna som härjar överallt.
Kram

http://Beautiful-Eyes

 
lOTTA

lOTTA

9 november 2009 21:38

håller såklart tummarna för att ni ska få de svar på proverna som ni vill:) Klart det kommer att gå som smort nästa år med 1a priserna...eller PRISET, du behöver ju bara ett:) Vi har oxå planerat att ta de sista då(fast vi har minsann 2 att hämta hem)..fast Juni e ju oäckting , så någon championat blir det inte hur bra vi än lyckas:(
P hade tydligen spanat in några tävlingar i Mars..Åh, det hade vart så kul om vi träffades på något evenemang till sommaren:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

9 november 2009 21:58

Wilma kommer nog att må bra av lite konkurrens, inget mer daltande som enda hund!!! (morr...:-)

Vi hoppas och tror på att ni till slut hittar rätt nivå på medicineringen så att det räcker med en första tävling för det där sista första.

kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Lotta,Basse & Gilda

Lotta,Basse & Gilda

9 november 2009 22:38

Hoppas att rätt nivå hittas snarast! Det är SÅ gött att läsa om er revansch nu senast ;) Blir så glad. Vilken marginal dessutom!
Klart ni fixar L-svampionatet :)! Det vet vi ;)
Kram och nospussar

http://www.rottisweb.se

 
Jessica

Jessica

9 november 2009 22:39

Klart ni fixar erat "L-svampionat" nästa år - det kan jag till och med satsa en slant på:)
Kanske till och med blir spårtävlande av då;)

Håller tummar och tassar för att provsvaren blir dom önskvärda!
Kramizar:)

http://www.yrlabus.se

 
Sydney med flock

Sydney med flock

10 november 2009 00:24

Hoppas vetten har vett om att lämna goda besked. Vi håller tummar och tassar. Hade en trevlig helg i din lokalavdelning och återvänder till våren. Tyvärr så måste jag jobba under vinter med apporteringen, så nu vet du vad jag ska syssla med. Min personliga syn på helgen har jag tecknat ner i bloggen. Är inte odelat positiv men vad gör man inte för att tillfredsställa matte :)
Nozpuzz och hälsa matte

http://www.pomberlys.se

 
Marie med flock

Marie med flock

10 november 2009 19:27

Hoppas du inte behöver vänta på svar allt för länge...Klart att du ska ut på lydnads planen igen....Fulltankad eller inte..Kram från oss

http://www.123minsida.se/Mariesflock

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

11 november 2009 00:14

Eh..? Det räcker ju som sagt med EN (1) tävling. Frågan är vilken du ska välja - Den första eller den sista? ;))

Glada svansviftningar

PS. Matte blev lite förundrad över de två proven.. Numera (det senaste året, typ) så tar dom bara ett prov (c:a 4-6 timmar efter piller o mat)på både Keaton o Spirou. Intressant det där med inlärning/prestationsförmågan. "Aha!", sa matte lite högt för sig själv. Alltid lär man sig nåt nytt. DS.

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Brollan Gizmo

Brollan Gizmo

11 november 2009 08:29

Håller tassarna för att vetten ringer snart med BRA besked!!
Gratis åter igen för ett kanonbra år trosts diverse "hinder"
krram Brollan Gizmo

http://drevteamets.wordpress.com

 
Torsten

Torsten

11 november 2009 20:13

Jag håller också tassen för att provresultaten är bra!!!
Jodå...jag ska allt göra en 'snöängel' för dej!
Puss o kram

http://prinstorsten.blogg.se

 
Ingen bild

ESSingarna

12 november 2009 10:19

Vi håller tummar och tassar för att det skall bli balans i knarkandet. Självklart kommer du att vara en lysande stjärna nästa säsong.

Kramizar från ESSingarna

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

12 november 2009 16:56

Den ena höll jag i för balansens skull och den andra för att föremålet i fråga inte skulle springa bort, sen får du själv gissa vilken som var vilken ;-)

Har ni fått svar på alla prover?

kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards