Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Pinnar på ....

Av Lizzie - 30 september 2009 07:57


för att hinna bli klar före helgen gör matte och surrar om resultat och balans Förvånad och då trodde ju förstås jag att hon pratar om mina resultat och om hur viktigt det är att försöka hitta nån hitta balans i tillvaron, eftersom vi kollade på Dr Åsas TV-program som just handlade om träning för tvåbenta i går kväll .. Tungan ute !


Men icke sa Nicke, för det handlade visst om att göra nåt bokslut, och då fattade jag i vanlig ordning nada, eftersom matte nyss avslutat sista boken ( Drottningoffret, mattes anm  ) i Anne Wibecke Holsts trilogi !!

  

Jaja, ibland ( eller förresten, rätt ofta .. Obestämd)  förstår man sig inte på de tvåbenta, men apropå pinnar då, så måste jag ju förstås säga att det krävs en himla bra balans ( när man ska släpa hem  ved inför vintern alltså ..Cool ) för att inte bli stående på tvärs mellan träden när man gjort såna fynd som jag ibland lyckas med !!!


Nu hade varken matte eller husse nån tumstock med sig, så nåt exakt mått kan jag alltså inte ge, men jag tror inte att det är sååå himla många som kan slå mitt " längstapinnerekord " .. Flört !?!?


Skicka mej i så fall gärna en bild över etern, så kan vi jämföra, och jag lovar att nåt att tugga på kommer jag att skicka till vinnaren .. Tungan ute ( Om du slår mej alltså ! ) för att tugga på pinnar får man ju som bekant INTE göra .. Guld i mun ! Iaf inte på tävling vare sig det gäller pinnar " på spåret " eller appellplanen .. *s* !!



Hej hopp !


// Lizzie


PS Pinnen måste vara om man så säger " egenhändigt upphittad och självupplockad " vilket medför att varje form av hjälp från era mattar eller hussar räknas som fusk .. Guld i mun ! DS  

Förtydligande från matte : Näe, Lizzie får inte heller hålla på och leka med pinnar normalt, utan undantagstillstånd råder bara när hon ska " hjälpa till " med vedförsörjningen till stugan .. Glad ! DS

 
 
Torsten

Torsten

30 september 2009 11:52

Hehehe...blir svårt att slå dej!!!! Men jag ska göra mitt bästa, får väl se om jag lyckas....
Ha det gott!

http://prinstorsten.blogg.se

 
brollan

brollan

30 september 2009 19:46

Utmaningen är antagen, men det blev Qvinte som slog till ;-) Angående konhinder så kan dom troligen få plats i baksätet på Wiggo, för där kanske det finns lite plats kvar, eller?? ;-) Annars så får husse helt enkelt byta bil till en större så dom får plats :-))
kram brollan

http://drevteamets.se

 
Maria och grabbarna

Maria och grabbarna

30 september 2009 22:12

Hej!!
Ojojoj....vilken svår utmaning!!! Alltså Lizzie slår ju alla rekord!! Ja grabbarna ska försöka slå rekordet säger de,vi får väl se om de vet vad de talar om :)
Ha en trevlig helg!! Kram!

http://www.123minsida.se/Beautiful-Eyes/21528143

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

30 september 2009 22:56

Nä pinnar är inte riktigt min grej, hade det varit bollar så hade jag kunnat matcha dig.

Är det pinnen du hittade som vinnaren får i brevlådan? Kan bli spännande för brevbäraren ;-)

Tittade också på Dr Åsa, tur att det aldrig är för sent att börja träna - då kan vi vänta ett tag till :-P Nu ska matte gå och mäta pulsen för att se hur dålig kondis hon har.

kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Timberlakarna

30 september 2009 23:09

O kära nån säger tant Agnes alldeles andäktigt här.... Vilken enorm pinne:-) Hm det blir nog svårslaget värre det.... Får se om jag får hänga med matte ut i skogen o leta nu då:-) den lilla uschlingen jag lockade Philip med duger inte, näe den är alldeles för liten (egentligen mattes pappas vandringskäpp i skogen... som jag la beslag på i smyg...) och något annat kan jag inte komma på just nu som kan mäta sig med ditt stora TRÄD:-) Ska sova på saken nu.....
Nospussar o massor av hälsningar från
oss alla i ligan på Timberlake

Ps: Du Lizzie o matte har superfin layout!!!! /ds

 
Ingen bild

3 X A:na o 1XP igen...

30 september 2009 23:12

Hihi vi menar förstås att ni har superfin höstlayout på er blogg:-) Blev lite snurrigt skrivet, kanske i upphetsningen över att få tag i ett större träd:-)
/Vi på Timberlake igen....

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

1 oktober 2009 10:39

Yes, pinnar är fantastiska, ju längre desto bättre. Själv brukar jag jobba med att egenhändigt avverka små träd och sedan försöka släpa hem dem. Men allra bäst är det när de har avverkat, då kan jag komma dragandes på små björkar med krona och allt. Härligt stark och mäktig känner man sig då! Nospussar i massor från Lassie

http://collieflickan.blogspot.com

 
Storolillnosarna m matte Kerstin

Storolillnosarna m matte Kerstin

1 oktober 2009 10:39

Vi antar utmaningen. Men... tråkiga o negativa matte tvivlar på vinst. Lizzie har ju som sagt fått tag i ett TRÄD!

Fast... hur man mäter saker o ting är ju relativt... *s*

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
tjejerna

tjejerna

1 oktober 2009 15:10

Hej! det finns en viss tjej som gärna är med på utmaningen om hon själv får välja :-))och om hon får för matte vilj säga.
Ha en härlig helg! och kram från oss alla tjejer + matte

http://www.springerspaniel.se

 
Basse

Basse

1 oktober 2009 21:35

Helt godkänd pinne du har där *impad*!! Hm, jag brukar hitta stockar/trädstammar och dra runt på :p, räknas det? Lillfis börjar lära sig hon också, och drar runt på både småflis och ruskor. Denna matte är inte så glad åt att det växer fram en "pinnidiot" till här *HAHAHA*! Så vi får väl se om man kan få henne att fånga det på bild nån gång. Hon har dock slöat till med kameran.
Vi tycker ni gjorde himla bra ifrån er på tävlingen :D! Trist med sittningen, men vet ju själv hur svårt det är att sitta i grupp :p. På´t igen bara ;)
Nosgnugg & kram!!!

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

2 oktober 2009 08:34

Tror minsann att Xit skulle komma bra till i den där tävlingen om "längsta pinnen" och jag kan lova att de är egenhändigt upphittade av mannen i fråga också :)(tror du det kan ligga i släkten?? ) Nu gäller det bara att ha kameran med sig när upphittandet sker :)

Hoppas allt är bra med er "där nere"
Här har hösten kommit på riktigt vad det gäller vädermässigt också. Frostigt och kallt på morgnarna men underbart soliga dagar.

Stor KRAM från oss

 
Jessica

Jessica

2 oktober 2009 11:14

Vi ska pinna ut i skogen i eftermiddag;) Spexa är av naturen en pinnbärerska så vi får se om hon hittar nåt idag:)
Både Yrla och jag har blåmärken efter "pinnmisshandel" *s*

Trevlig helg!
Kraaaaaaaaaaaam:)

http://www.yrlabus.se

 
Pernilla, Lukas & Ture

Pernilla, Lukas & Ture

2 oktober 2009 15:50

Wow vilken pinne!
Vi gillar oxå pinnar, ja inte matte dårå. Men vet i sjutton vi hittat en sån stooor pinne som du har hittat. Vet att det finns ett kort på Lukas med en stor pinne, får se om det klår dig? ;)
Tack för grattiset! Nu väntar vi på att få gå ett rörligt med SSRK, dom är bara såååå seeeega *suck*
Trevlig helg!
Kram från oss ute i Östersjön

http://www.labradaren.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

2 oktober 2009 16:15

Hur är det förresten på tävlingsfronten? Något på G så att vi kan komma och heja på?

Vi har precis återupptagit träningen efter att ha vilat oss i form, nu ska vi få de däringa bitarna att falla på plats och poletten att trilla ner också.

Kanske vi är klara till Nacka cup

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Karin oc Wilma

Karin oc Wilma

2 oktober 2009 17:20

Nova har faktiskt varit på tapeten. Håller med om att det är ett fint namn. Min medryttarhäst hette Nova, fast det var en kille.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Rusa med familj

Rusa med familj

2 oktober 2009 20:05

Oj syrran.... Nu blir jag imponerad!!! :-o
Det var en fantastiskt vacker pinne du har hittat.... Du slår faktiskt mina med hästlängder... Hmmm, ska nog åtgärdas snarast.... ;-)
KRAMISAR, Rusa med familj
PS: Matte säger att hon gärna skulle anmäla till appellen men.... jag har ju inte gått MH:t än.... Matte har skickat iväg anmälan men vet inte ännu om vi kommer med. Hon säger att det är spöken och oväsen o.dyl så jag blir nästan lite skraj - ska jag verkligen gå med på det här?????? Nåja, jag är ju en tuff bruk (i lyxförpackning). Nospuss från mig!! Rusa

http://annalenamedhundar.bloggproffs.se

 
Tjejerna

Tjejerna

2 oktober 2009 20:12

Hej! Och tack för pratstunden allt lika roligt att få höra av er:)), ja nu fick jag något att tänka på ,så åter kommer med besked och sen vill jag se hur det går först för oss.
Ha en härlig helg!! och kram från oss tjejer + cocker Ture
Som bor hos oss över natten.

http://www.springerspaniel.se

 
Ingen bild

ESSingarna

3 oktober 2009 08:26

Hmmm pinnar är fantastiska och din är imponerande stor.Undrar bara hur vi skall få matte att gå med på att vi letar träd att utmana dig med.

Kramizar från ESSingarna som skall spåra med Lassie idag.

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

3 oktober 2009 18:30

Grattis till bra poöng på rutan idag....trodde man skulle få en uppdatering av dagens tävling men ack vad jag bedrog mig :)

Får väl kika in lite senare då. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Storolillnosmatten

Storolillnosmatten

3 oktober 2009 20:28

Rackarns Xit! ;)

Imorrn ska vi minsann fixa pinnbilder!! *s*

Glada mattesvansviftningar

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Ingen bild

Mirre

3 oktober 2009 21:09

Ojdå, ska se vad vi kan åstadkomma hehe, allt bra annars?? kramkram

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

6 oktober 2009 09:43

Longering är nog ingen dum idé :-) Det är lätt att glömma uppvärmning och bara köra på. Bra att köra slalom innan, det ska jag också börja med. Sen tror jag all slags bakdelsövningar är bra, backa upp på lådor, kliva emellan stegpinnar (stege på marken). Och att man jobbar mycket med hunden framför sig innan man vänder upp och kör från vänstersidan. Träffade en tjej på jaktkurs som lärt in allt från högersidan. Bara för att hon inte visste att det är vänstersidan man vanligen använder, och för att hon tyckte det kändes bekvämt. Undrar hur de skulle reagera på tävling om man har hunden på högersidan, har aldrig sett det.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Kristin

Kristin

6 oktober 2009 14:18

Åh tackar! ja jag är nöjd även om det kanske inte gick helt som jag velat :)

Men den pinnenvar väl inte så lång ;)

KRAM

http://www.warnbring.se

 
Therese & Uffe

Therese & Uffe

6 oktober 2009 16:01

Oj, vad tråkigt det är när man har problem, att det inte bara kan få flyta på! Jag har haft ett problem också vid sittande i grupp eller det är ännu inget problem men jag är grymt osäker i detta moment sedan Uffe på en träning flög på en annan hane i just sittande i grupp:( Så ledsamt och jag fattar inte vad som hände egentligen mer än att jag kände på mig att något var fel och var på väg tillbaka när det hände men vi tränar på och förhoppningsvis blir det bra. Jag har ju lagt platsliggningar på tre tävlingar efter incidenten utan prolem utan nu är det mest min osäkerhet jag måste träna bort! Men sedan tror jag att i sittande i grupp är det lättare för dem att resa sig under en platsliggning. Den andra hanen han flög på är en populärt avelshane så kanske det var en massa hormoner som Uffe kände?! Han är ju inte kaxig i vanliga fall mot andra.

Vi har en lydnadstävling bokad på söndag i Sandviken! Sist jag tävlade hoppade jag över sittande i grupp för jag känner att vi har tävlat så lite på sistone så vi måste få träning i själva programmet.

Kram

http://www.freewebs.com/grindsjonsulv

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

7 oktober 2009 12:18

Tack snälla smarta champinjonLizzie för tipset om Bassetklubben. Vi ska ta och höra med dom. Kändes så snöpligt att inte få komma iväg nu när vi tränat så mycket.
Tacksamma nosgnugg från Lassie

http://collieflickan.blogspot.com

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

8 oktober 2009 15:12

Vi får ha en yogahelg för hundar och hundförare :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

8 oktober 2009 16:55

hihi VILKEN pinne!!eller träd rättare sagt:)
njee, inget husköp på G...inga roliga alls till salu här nu:(trist..går in på hemnet varje dag o hoppas att det perfekta stället finns där..men en vacker dag så kanske det gör det:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

9 oktober 2009 10:00

Vilken jättepinne hon fann, den kan väl inte vara tabu i alla fall. Ha en bra helg i höstvädret.

http://www.hoffearras.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

9 oktober 2009 20:32

Jag försökte mig på att gå som du idag, elitmässigt. Men sågades vid fotknölarna av Helena :-) Hon tyckte jag skulle köra moonwalk istället :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

10 oktober 2009 00:34

Haha men nu tränar vi också på elitgången :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards