Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Stiltje ....

Av Lizzie - 22 juli 2009 14:18



kan man väl lugnt påstå att det har varit här på min blogg de senaste " dagarna " , men själv har jag faktiskt varit riktigt flitig med både " inrutad " träning, vattenträning i form av  simning och apportering för att inte glömma vanlig konditionsträning i form av bl a cykling !!!!!


Apropå cykling så höll jag ju nästan på att glömma att berätta om förra veckans TJUVJAKT ;))))


Jaa, ni läste rätt men det var inte vi som var tjuvarna utan det var en yngre " herre " som passade på att sno husses cykel, medan jag passade på att uträtta mina naturbehov !!


Vi brukar nämligen ta en kort rastvända i parken innan vi cyklar vidare så att det inte sas ska " uppstå problem under själva cyklingen ... :-)  och eftersom vi inte går så långt brukar vi inte låsa cykeln, för vi har den ju inom synhåll .. men vi hinner inte mer än knappt vända ryggen till så ser husse att cykeln inte står kvar ... och att den med " ny förare " nu försvinner ut ur parken norrut :-(((( varpå husse och jag i fyrsprång försöker springa ifatt vår cykel med " vidhängande tjuv " !!!!!!!!


Nu har vi sån himla tur att vid Råbyleden blev det rött ljus, och vad husse " sa " till tjuven lämpar sig nog inte för tryck, men " herren " insåg uppenbart att husse inte bara var arg utan vansinnigt arg ( åsså hade han ju förstås en vakthund med sig, inte att förglömma ... ) så tjuven hoppar av cykeln med ursäkten : Jag visste inte att det var din cykel .... Tja vad säger man !?!?


Husse var iaf mäkta stolt och började fundera på om han skulle ge Wissman en match på 400 meter ... Ooooops !!!


Hej hopp !!!


// Lizzie


PS Jooo, jag kan ju oxå berätta att jag " sen sist " ( förutom att jag  plyschat på kartongen ) även besökt / tränat på hemmaklubben tillsammans med Alice och hennes matte Marie, Bro - Håbo BK ( där vi träffade och tränade tillsammans med halvsyrran Rusa och matte Anna - Lena ) Olandstraktens BK samt ÖBK ( där vi ju är delmedlemmar ) så jag har alltså inte bara legat på den berömda latsidan ( eller om det nu var  läsidan; )  på kartongen ... ;)))) även om det var rätt behagligt !


I söndags  fick dessutom otroligt nog syrran och jag äntligen till en Lunsenträff, vilket bl a medförde att matte kom hem med nyplockade rantakeller till kvällsmackan ... Mums hörde jag tydligt att matte  sa ... ;)))


Nu vet ni iaf att vi inte emigrerat, men vi som tillhör Orsa kompani lovar ju som vanligt inget bestämt ... så endera dagen ( eller veckan ... ) så kanske jag får till ytterligare nån liten uppis :)))


Tills dess håller vi bl a tummarna för Kent, Gus och Juni ( som alla tre ska tävla elitlydnad ) åsså Wilma, som ska ut i ettan på samma tävling nu på fredag !!!

Vi håller så klart en tumme även för Vilja som ska iväg på WT nu till helgen ! DS 








 
 
brollan

brollan

22 juli 2009 14:53

Jasså där var du ;-) Som jag har undrat!!?? Ligga och plyscha sig på båten så där, det verkar ju inte gå någon nöd på dig direkt :-) Jaha så nu blir det skydds också ;-) Kan ju vara roligt som omväxling bland rutor, tomtar och troll :-)
kram Brollan

http://drevteamets.se

 
Lotta,Basse&Gilda

Lotta,Basse&Gilda

22 juli 2009 15:07

Kul med ett livstecken ;)!
Wow, slår vad om att det inte bara var en vansinnig husse som skrämde slag på banditen :p ;)! Tänk, skyddet vore väl nåt att satsa på efter detta. Skulle bli succé :)
Simma lugnt!
KRAAM och NOSGNUGGISAR :)

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

ESSingarna

22 juli 2009 15:58

Wow en riktig tjuvjakt. Vi är ju som bekant uppkallade efter deckarfigurer så detta låter helt som våra takter. Vi är mäkta imponerade av dig och din husse.

Kramizar från Almi Graan och Erk Berggren

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

22 juli 2009 19:59

Vad synd att ni inte kan komma, det hade varit jättekul att träffa er. Det blir fler tävlingar...

Den där lådan ni har verkar lika skön som våra låda och vi vet ju vilka som har det bäst ombord. Jag känner igen stilen :-)

Vi är dessutom mäkta impade av husses 400-meterslopp. Impade av att han överhuvudtaget orkade vara arg när han väl fick tag på killen :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Lotta, Juni o Cola

Lotta, Juni o Cola

22 juli 2009 20:23

synd att ni inte kommer..vi får nog till det NÅGON gång:)det är dubbeltävling i västerås om någon vecka.både morgon och kväll...ni ska inte dit eller?tror vi far dit med juni...beroende på hur det känns(p kommer hem från turkiet dagen innan..)anmäld e hon iallafall;)
shit vilken modig husse du har..jädra tjuv:/jasså du har många "bekanta "som tävlar...haha, ja då är ju chansen stor att det går bra för NÅGON iallafall;)det måste va en bra dommare om han /hon köpt hund från dig:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

22 juli 2009 20:50

Vi har undrat var ni har varit så länge... men trodde nog ni var ute och guppade bland vågorna utan uppkoppling. Va synd att ni inte kan komma till Håbo imorgon :( Hade varit sååå kul att träffa er IRL!! Men vi bor ju inte så hemskt långt ifrån varann så det blir säkert tillfälle framöver :) Va snälla ni är som håller tummarna för oss...det behöver vi!! Men tappa inte rodret och tamparna nu bara när ni håller alla tummar! Kram kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Lena,Atlaz,Ginger

Lena,Atlaz,Ginger

22 juli 2009 22:16

Skepp o hoj!! Härligt att se lite livstecken från er :) Saknat er ju !!!
Hi hi.. kan se framför mig hur du och husse far över "nejden" i fullt jehu efter cyckeltjuven :) TUR sagan slutade lyckligt och att ni nu kan trampa vidare i solskenet.
Underbara bilder i vanlig ordning.. blir avis på dig där du sitter och solar dig på båten, för att inte tala om vilken härlig viloplats du ser ut att ha!!
Sköt om er, mängders med nospussar och kramar
Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Jessica

Jessica

22 juli 2009 23:40

Tjuvjakt!! Är ju övertygad om att Lizzie är blygsam vad gäller den egna insatsen i det hela;) Men tusan vad fräcka människor det finns...
Härligt det ser ut på båten:)

Kramisar:)

http://www.yrlabus.se

 
Storolillnosarna o matte, förstås

Storolillnosarna o matte, förstås

23 juli 2009 14:15

HEJA HUSSE! HEJA HUSSE! Ropen skalla ända härifrån Åkersberga. Som redan sägs här ovan, så får ni väl snart börja med skydds också.

Vilken härlig känsla det ändå måst ha varit för din husse. Ja, för dig med, som fick en riktigt sprinter-språngmarsch så där bara från ingenstans. ;)
(Tänk att cykel"lånaren" ändå var så pass laglydig att han stannade för rött ljus. Men det kanske kom en massa trafik i vägen på "flykt"vägen, så att säga.)
Gillade iaf cykeltjyvens bortförklaring till hans tilltag att helt sonika överta annans egendom.
Vi jobbar ju i butik, så vi är ganska vana att höra en och annan lite smått märkliga (och spontana) undanflykter o bortförklaringar från folk med ej så ärliga avsikter. *s* (Det är ofta ganska komiskt, egentligen.)

Det ser härligt ut på den där Splash-kartongen, med prylar att balansera på och att sova på. (Ingen hund kan sova som en ESS! Ser sååå skönt ut.) :)

Men... VAR ÄR FLYTVÄSTEN??!!!!!

Svansviftningar o ett å annat heja-voff!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Marie med flock

Marie med flock

23 juli 2009 19:25

Tack själv..Tycker redan vi har fått bättre grepp på apporten, Så jag är jätte nöjd. Vilken tur att du har en sådan snabb husse...Ha en härlig helg

http://www.123minsida.se/Mariesflock

 
Ingen bild

Lotta igen

24 juli 2009 08:52

Tycker jag var en bra investering till skyddshunden ;)! Vad väntar ni på? Ut och spåra IPO och sen kör ni så det ryker :)
KRAM, och trevlig helg!

 
Ingen bild

Nessie

25 juli 2009 11:06

Aktivitetsöverdos är bara förnamnet och förmodligen skadligt. En avvänjningskur rekomenderas med många parAPLYDRINKAR är väl lämpligt denna regniga sommar. Puss från Nessie

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

25 juli 2009 19:37

asch...nu krånglade det på tävlingen ...IGEN.att det ALDRIG bara ka gå som smort;)kul om du kommer till västerås..nu är även karin/Wilma o susanne o pebbles anmälda dit:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

26 juli 2009 10:55

I morgon bär det av på böljorna de blå igen. Vi får se vart vindarna bär. En tur upp till Arholma brukar det bli någon gång på sommaren i alla fall.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Arras o Aylaflocken

Arras o Aylaflocken

27 juli 2009 18:42

Vilken husse du har som kan springa så fort, klart du hade hjälpt honom om tjuven varit elak eller hur.

http://www.hoffearras.se

 
brollan

brollan

27 juli 2009 20:36

Matten vår var i den där stan idag. Hon såg som tur var INGA bovar, men så hade hon ju ingen cykel med sig heller ;-)
kram brollan

http://drevteamets.se

 
Vicke

Vicke

29 juli 2009 20:55

Du har en bild här som du kan hämta om du vill
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10815820

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards