Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Stegrad förväntan ...

Av Lizzie - 15 april 2009 15:11



Tja, inte på att vi ska komma till start på nån tävling eller så, men att dom däringa pillren ( som jag ska få knapra på för resten av mitt liv ) ska göra så att jag förhoppningsvis SNART ska kunna gära skäl för mitt smeknamn igen .. *s* ! 


Dessutom så ska jag stegra mej några gånger till, så att matte äntligen får ändan ur den där vagnen och skickar iväg en bild till Canis Challenge, som den här gången just handlar om att " stå på två " och då på de båda bakre ... ;););


Visst är det konstigt förresten, att ca trettio mil kan göra så stor skillnad på årstider, för i Grönklitt är det faktiskt fortfarande VINTER och skidan den slinter ( Hm blev visst fel igen, skulle vara slant säger matte, men då rimmar det ju inte på vinter .. Suck !! )  rätt så bra, och alla mina dragpinaler var med ... bara en sån sak .. !!!  Åh inte satte matte nån ny rova heller !!! Så det tar sig sa visst han som hade eld i håret .. :-) !!


Så trots att vi inte kom iväg till Blåkulla i år, så blev det en bra påsk ändå med en himla massa många påskgodisägg !!!


 


Om ni nu tror att jag sitter och ber att Han däruppe ska välsigna maten så tror ni alldeles fel, för jag ber bara en stilla bön om att jag ska slippa döpas om till Bofinken Knuttan i morgon, eftersom det är dax för ytterligare ett besök på den där " skolan " ( Veterinärhögskolan på Ultuna .. ) och den här gången  är det min syn på saker och ting som ska kollas .. :-)  eller belysas eller hur det nu var, ( Ögonlysning, mattes anm ) och så vill matte att man samtidigt ska kolla om det är som hon tror, nämligen att jag är närsynt ..  Hmm !!



Hej hopp !!!


// Lizzie


PS Snopet det känns när det kommer PM till tävlingar som jag nu inte får ställa upp i ( Dispensansökan skickades redan samma dag som vi fick provsvar, men det kan nog ta lite tid innan den är påskriven och klar ..) men jag har iaf fått reda på att jag ska få gå på en kurs i Kydingeholm i slutet av maj, och det är nog alldeles efter att " medicindosen " är färdigmätt, för det ska göras när jag  " knarkat " i ca sex veckor ..*s* ! DS

 
 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

15 april 2009 16:05

hoppas du blir bra riktigt snabbt nu då när du knaprar piller!!lycka till med synen, gumman!:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nessie

15 april 2009 16:11

Toppen att du är hemma igen!! Säg till när vi ska testa motorerna. Åsså skolan igen suck den är läskig.Puzz Nessie PS Det finns glasögon!!

 
Ingen bild

Tjejerna

15 april 2009 17:01

Skönt och få ett livstecken ifrån er och lycka till! med ögon och allt.
Kramizz!! tjejerna och matte får väl också vara med på ett hörn ;-)

 
Siddan med flock

Siddan med flock

15 april 2009 17:24

Skönt stalj du har, liknar min. Matte tycker jag är alldeles för mycket på bakbenen. Eller på rygg?! Hoppas allt bra efter påsken. Själva har vi överlevt konserten som inte blev så högljudd som matte befarade. Igår var det slut på soffliggandet och start på agility-kursen. Jättekul, därav mitt tvåbenta rörelsemönster. Blir man lycklig över nåt, så blir man ju också rörd och då måste glädjen uttryckas av rörelse, eller hur?
Kramiz

http://www.pomberlys.se

 
Storolillnosarna m matte

Storolillnosarna m matte

15 april 2009 20:10

Skönt att du är tillbaks till civilisationen igen.. ;)

Jasså, din matte tror att du är närsynt.. Isf får du väl skaffa dig ett par bra glasögon, så att du kan se rutekonorna ordentligt. Eller finns det kanske även piller mot dålig syn..? Du får fråga de där "eleverna på skolan". ;)Skämt åsido, så hoppas vi att de inte hittar nåt till fel på dig, stackare.

Apropå tävlingsdispens: var beredd på lite "byråkrati-tjafs" (om du inte redan är det...) Fråga Spirre-Spirou, han vet.

Glada svansviftningar å ett par nosgnuggar

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Äh! Det är bara vi igen..

Äh! Det är bara vi igen..

15 april 2009 20:12

Glömde skriva att vi är impade över dina tvåbent-konster. :)))

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

15 april 2009 20:21

Vi får se om vi tävlar, har inte bestämt mig ännu. Jag misstänker en löpning och då menar jag inte av appellplanen. Wilma kan vara så stissig innan löp, stissigare än vanligt d v s. Men om vi tävlar så tar emot all hjälp vi kan få i form av tumhållande.

Varför tror du att det är något fel på synen?

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

15 april 2009 21:06

Va skönt att ni ör backintown och att ni är vid gott mod som vanligt.....härliga bilder.....va duktig du är Lizzie! Kramen

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

16 april 2009 02:25

Då kanske vi får se dig i glasögon, tror jag du skulle passa i. Fast jag tror nog bara att du jäklas med din matte, eller hur? Jag brukar också missa saker, sen springer jag runt knuten och slår mig för knäna och asgarvar.

http://gaztons.wordpress.com

 
Lotta & Basse

Lotta & Basse

16 april 2009 09:06

Vilken primadonna, som står så fint på baken ;)! Trist med den nedsatta sköldkörtelfunktionen :( , men vad skönt att det finns bot :)!
Ang. knäet så har jag en del inbokat i vår/försommar (tex. jämna födelsedagar och annat), och eftersom jag kan gå relativt bra så var det ingen fara att skjuta upp det. Blir det värre får jag återkomma. Men TACK för omtanken :)!!
Ha´re gött! Kramelikram & nosgnugg!

http://www.rottisweb.se

 
Ingen bild

Brollan

16 april 2009 10:37

Oj har du redn börjat med cirkuskonster!! Vad är det i pillren?? Kan du skicka några om dom "tar så bra" ;-)
Om du får brillor, lovar du att lägga ut en kort snabbt då ;-)
kram brollan (som blir "storbrollan" på lördag sägs det!! Vad ska vi tycka om det tro?? Jag skickar han till dig om han är vild ;-)))

 
Jessica

Jessica

16 april 2009 11:08

En cirkuskarriär är nog inte alltför långt borta;)
Kraaaaaaaaam:)

http://www.yrlabus.se

 
Lena

Lena

16 april 2009 12:06

Vilken cirkushund ; ))))
Tur att påskharen kom till er också!

Förmodligen blir det vägen över Torsby trots allt ; )
Vi får se!

Ha en skön dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Lassie o Kakan

Lassie o Kakan

16 april 2009 12:31

Wow vilka blå sippor du har, jag försökte visa upp de första jag stötte på i mitt liv på min blogg, men de var lite ynkliga och svåra att se.
Skönt ändå att det finns piller.

http://collieflickan.blogspot.com

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

16 april 2009 15:36

Härligt att påsken var bra, och en massa snö hade ni också, nu känns det som om det ska bli mer snö här också, såå kallt är det. Tråkigt med tävlingarna ni inte får vara med på, men snart så. Kul med kurs på Kydingeholm, vad är det för kurs? Hoppas nu att allt ordnar sig på bästa sätt för lilla Odågan. Vattentoa i fårhagen är inte dumt.
Ha det bäst
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

16 april 2009 16:08

Kul, hoppas den blir givande.
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
Storolillnosar m matte Kerstin

Storolillnosar m matte Kerstin

16 april 2009 17:22

Skönt att du har fått en OK-stämpel i stussen! :))))

"I knew it!!", mattes spontana ord om intygspappren. Det var exakt lika med Spirres. Varför säger de inte på en gång vilka papper som ska skickas in?!!

Svansvift * 4 med ett hej från matte

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Marie med flock

Marie med flock

16 april 2009 20:03

Skönt att du är på G igen...kram

http://www.123minsida.se/marie-blomfeldt

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

16 april 2009 20:04

Det var ju bra att det var ok. Lite udda synvinklar piggar ju bara upp.

Känns som om det var fler saker uppfödaren "glömde" att säga... Verkar ju inte så seriöst, eller??!

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

16 april 2009 20:35

mmm helt säker på att lizzie i juni skulle ääälska flyball...fast det verkar inte finnas något sådant här...kram på er:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

16 april 2009 21:14

Låter spännande med uppflog, levande duvpr och flygande stekta sparvar i gapet :-) Det vill Vilja gärna komma till Uppsala och prova hälsar hon :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

16 april 2009 22:34

Jag har Frontline på Wilma nu. Vi får se sen. Förra sommaren provade jag med XZ men det kanske fungerar för stadshundar som inte kommer i kontakt med gräs. Jag har haft halsband och det fungerar för oss. Men Wilma badar ju precis hela tiden så det kan bli lite meckigt.

Du får prova att doppa Lizzie i Fun Light, kan dock bli lite klibbigt i soffan :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Sanna o gänget på Timberlake

Sanna o gänget på Timberlake

17 april 2009 16:48

Oh vilka härliga och fina bilder på Lizzie sittandes på bakbenen:-) Får mig raskt att bli sugen på att fota min Abbe i samma position:-) Han kan också sitta som en hare.... om burken med mjukost är framme;-)

Det ser ut att vara gott om snö i Grönklitt fortfarande. Men jag gissar att solen värmer skönt och att det måste vara underbart att sitta invid någon husvägg och lapa sol där i allt det vita!!

Usch vad trist med medicineringen av Lizzie och allt pappersjobb för att få dispens att tävla:-( Håller tummarna för att allt snart är grejat så ni kan köra vidare med tävlingar framåt vår/sommar!! Ni är ju ett så otroligt duktigt ekipage så ni MÅSTE ju bara ut och knipa lite segrar igen!!:-)

Måste ju också påpeka att nya layouten är SUPERSNYGG med blåsipporna!! Jag älskar blåsippor o vitsippor, ett säkert vårtecken och så söta blommor:-) Gör sig ypperligt till vacker Lizziestumpa också!!

Kram o trevlig helg från
Sanna o gänget (nytrimmade o fina:-)

http://web.comhem.se/~u56700985

 
Ingen bild

Sanna igen......

17 april 2009 16:54

Sen hoppas vi förstås att Lizzie snart är tillbaks till sitt "gamla jag" dvs ODÅGA och pigg igen av medicinen!!!! Tur att det finns medicin att tillgå och att det inte var något värre fel. Sen är det förstås jättetrist att det ska behövas men som sagt hon blir säkerligen helt återställd när dosen är rätt inställd. Människor kan ju behöva reglera dosen lite för att få bäst resultat har man ju hört?!
KRYA PÅ DIG LIZZIE!!!!
Kram igen från snurrig o virrig matte till fyra just nu hungriga o ivriga doggar

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

17 april 2009 20:24

Ja visst är hon för söt min gammeltant!! Jag är så glad att våra vägar korsades för ca 10 år sedan så att vi fick ta hand om henne :-) Jag vågar inte ens tänka på att hon skulle avlivas när hon var drygt 1 år :-( Hon är verkligen en speciall liten hund!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

17 april 2009 20:36

Det är ju perfekt belöning med en massa lek på slutet. Det är ju mycket roligare om träningen är lite crazy och skojig. Både för hund och människa. Jag har tur som tränar med Helena, hon är både crazy och rolig :-) Kul med någon man kan hitta på udda och knäppa övningar med.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tjejerna

18 april 2009 08:13

Halloj igen! Nu är vi in och kollar här också,så nu hoppas vi att allt går vägen för er så att ni kommer ut på lydnadsplanen snart.Ni är bara så duktiga på det ni gör tillsammans både på planen och övriga aktiviteter.
Kramizz!! från mig och mina busfrön ;-)

 
Arras o Ayla flocken

Arras o Ayla flocken

18 april 2009 08:27

Hoppas ni också har vår med sol och skönt, här kursar vi på med hundarna samt njuter av kaffe på altanen. Ayla gillade agillityn så vi får se till hösten. Ha en bra helg.

http://www.hoffearras.se

 
Maria Herbertsson

Maria Herbertsson

19 april 2009 12:55

Vilka underbara bilder på Lizzie, så vacker härlig päls!!
Ni är så duktiga på det ni gör och bloggen jag kikar in på då och då är vaälskriven och kul att läsa! Ha en fortsatt skön vår!
Maria med doggar

http://windcraft.se

 
Elisabeth

Elisabeth

19 april 2009 13:14

Jättefina bilder. När det gäller rimmet så heter det enligt SAOL faktiskt Slinter i presens.

http://elisannw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards