Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 3 april 2009

April, april ...

Av Lizzie - 3 april 2009 13:16


eller kanske maj, maj måne .. jag kan nog lura dej till Skåne .. ;) eftersom bilden nedan föreställer cockern Svante och mej i nån slags Waltzing Matilda, (  Svantes matte heter ju just  Matilda  ) och inte alls är tagen varken i år eller ens i april, men väl i maj månad för nåt år sedan !



Nu är det så att Svantes matte pluggar på SLU och ska bli en sån där stickmygga ..     ( = Vette ) så det har inte blivit så mycket av våra Freestyleövningar senaste året, eftersom pluggandet lixom har fått komma i första rummet för Matilda, så ibland har inte ens Svante fått följa med till Uppsala, men jag hoppas att vi kanske ska få till några " träffar " ( Läs busiga såna .. ) under våren, som dessutom äntligen verkar ha hittat även till Östra Aros  !! ( Våren alltså ! )


Största anledningen till att jag plockade in dom här bilderna är faktiskt att jag satt och letade i gamla arkiv, och upptäckte att bilden under är tagen för exakt två år sedan, så den är iaf inget försenat aprilskämt .. *s* !





Jag tror att det var den gången vi viskade till varandra att vi skulle passa på att smita ner och ta oss ett dopp i Fyrisån, och att vi dessutom lyckades med doppet, men att vi inte fick nåt som helst beröm för att vi var så initiativrika och " vattenglada " :-( för minns jag rätt så var färgen inte riktigt densamma på nån av oss efter badet .. * harkl * ! 


Men jag kan ju  minnas fel förstås .. :-)  Har väl  hänt några gånger förr om man säger såå ...    !!!


Hej hopp !!!


// Lizzie


PS Ha en helt (h)underbar helg och njut av att soooolen visar sig IGEN .. ! DS


 
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

3 april 2009 14:18

Jaaa visst är det härligt......DET ÄR VÅR!!!

Ps Drömde om er inatt......att vi träffades med hundarna men att det var matte som badade?! Ds

http://homstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

brollan

3 april 2009 14:24

Oj de verkar vara en kul Svante!! :-))) Hoppas att ni får till några med "badträffar" framöver då. Vad det gäller vad matten tycker om bad eller inte så är det väll bara så att ni får fälla ner långörona och köra "bingo" modellen ;-)
KRAM BROLLAN

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

3 april 2009 14:47

Äsch så illa kan det ju inte ha varit, vatten som vatten, om ni inte passerade någon dypöl på vägen... Svante verkar vara en redig och initiativrik kille och dansa kan han ju också. Vad mer kan man begära?

Hoppas ni får en fantastiskt solig helg!

kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

3 april 2009 16:09

Fin bild på Lizzie och Svante
Ha en riktigt härlig helg!
Kram

http://web.telia.com/~u46806322

 
Tjejerna

Tjejerna

3 april 2009 16:38

Hej på er! Håller med föregående inlägg vatten som vatten , hoppas att allt är bra med er och att ni har hittat någon plan som inte är vattenfylld så att ni kan träna på era moment.Här är det så där det är väl matte som krånglar mest just nu, vi tjejer väntar på att vi ska till och löpa så vi har lite knäck i lurarna just nu tycker matte men det bryr vi oss inte om att hon tycker det ;-)
Ha en (h)underbar helg!! ni också och kramizz!!

http://www.springerspaniel.se

 
Lena

Lena

3 april 2009 17:03

Ha en underbar fredag i det vackra vårvädret!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Yatzy o Saga

Yatzy o Saga

3 april 2009 17:23

Hej
Nu har telia knutit ihop trådarna igen och matte drar en lättnadens suck.Är det sånt som kallas beroende.
Passa er för räven om ni åker norröver. Den var på Örnens sovrumstrappa när matte var där.
Trevlig helg o vov från Yatzy o Saga

http://www.ingers-gmt.se

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

3 april 2009 17:45

japp, våren är kommen:):) härligt. fina kort du grävt upp ur gömmorna;) nu har juni vilat på altan ända sedan 15 tiden...i solen..så nu jädrar ska hon väl klara att sittet imorgon;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åse & Axl

3 april 2009 19:10

Bli lurad till Skåne är väl inte helt fel
:-) Önskar er en riktigt skön helg !
Kram & Nosegnugg från oss i Skåneland

 
Ingen bild

Svante och matte Matilda

3 april 2009 21:17

Vilka härliga minnen!!! Jag önskar också att vi ses snart igen, så vi får leka ordentligt sådär på riktigt "spanielvis". Sedan viskade matte någonting om att vi ska börja träna på riktigt så att jag blir åtminstone hälften så duktig som du och din matte är!!! ;-) Matte provade lite ikväll och jag tyckte det var jätte roligt. Det är ju klart att man göra (nästan) vad som helst för köttbullar och ost, när man normalt bara får trååååkiga torra kulor i matskålen, som smakar precis lika dant varenda gång :( Lyckost matte som får träffa dig på tisdag. Hoppas du kryar på dig, med vad det nu är som gör att du känner dig lite "nere". Uppiggande nafs i örat från Svante!! Ps. Matte hälsar till din matte. Ds.

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

3 april 2009 22:58

Ja visst var det fiffigt med följa John .....att vi inte kommit på det tidigare är ju lite lustigt då både du och jag säkert var med på den tiden vi gick runt runt i ring på apellplanen :-) Men den tiden vill vi ju helst glömma eller hur?! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

4 april 2009 11:20

Visst är det härligt med utefika utan att behöva huttra under tiden;)
Ev blir det nåt slags tävling i maj för lilla S :)
Trevlig helg!

http://www.yrlabus.se

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

4 april 2009 15:48

Jasså du! Ni ska till fjälls i påsk - till VINTER OCH SNÖ!! Ni är galnare än vi trodde. ;) Och hur har din matte tänkt träna rutor där i snön? På isen eller? Oj då..! No pressure!! Hehe! *skrattar-rått* ;))

Vår matte har just nu lite "beslutsångest".. Freestyle-tävling den 26:e, sista anmälningsdag d 16:e - "kanske" liiite dags att börja träna in ett program - åtminstone välja vilken låt som ska användas....

Våriga svansviftningar med ett å annat nosgnugg!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
eva-britta morgan elisabeth arras o ayla

eva-britta morgan elisabeth arras o ayla

4 april 2009 17:02

Underbara blåsippor i kanten. Idag har vi sol och 16 grader ute, kurs i tre timmar på fm. Igår var dimman däremot jättetät hela dagen. Ha en forsatt bra helg.

http://www.hoffearras.se

 
Kerstin o Gromit

Kerstin o Gromit

4 april 2009 22:42

Jag har nog umgåtts för mkt med dumma spaniels, för jag fattar inte... Gromits MH är här på hemma-klubben, ÖBK (Österåkers BK, alltså *s*)
Det ska faktiskt bli spännande i morrn - om jag nu vaknar i tid... Suck!

Vilken stenkoll du har på våra jyckars stamtavlor - I´m impressed!

Ha nu en trevlig fortsatt helg

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

5 april 2009 08:25

Va kul att du hade haft kontakt med Per-Erik Sundgren......och sådan framgång med din uppfödning! Ja det där med avel är verkligen ingen lätt historia när det finns så olika krafter som drar åt olika håll. Kan tänka mig hur livliga diskussioner som sker i våra rasklubbar runt omkring i landet. Hoppas ni har lika härligt väder som vi har :-) Kram!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

5 april 2009 09:27

jo, jag vi tror oxå det var lite kringljudet som gjorde att hon missa.en hund ylskällde ju presiis innan sittet...juni gjorde en sådandär jäspmanöver som hon gör när det e lite obehagligt...just när P kommenderade. MEN träning ger färdighet, hoppas att hon blir mer o mer härdad vad det gäller ljud o olika miljöer om man tar sig ut lite mer. 1a maj, 22 maj..o 30 maj tänker vi anmäla på tävling:)då jädrar gäller det;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

5 april 2009 10:26

Dessvärre fick våra gäster nog med sig en ganska stor bit av Wilma hem. Hon hårar så att hon släpper stora tussar, företrädelsevis på svarta byxor. Om några veckor har jag nog en nakenhund. Håller på och stickar en sån där lite tröja nu...:-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

5 april 2009 10:52

Ang fjärrdirigeringen. Jag håller på att träna Wilma i ligg till stå och sitt till stå så att hon inte ska hoppa upp som hon gör. Hon hoppar iofs upp bakåt, men jag vill ju att hon ska köra den där fällknivsvarianten så att hon har baken kvar och kliver upp med framtassarna. Men hur sjutton får man till det?

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

5 april 2009 14:38

å vad synd att det inte vart mora för er. vad tokigt att de inte har eliten med!!jaja, kanske vi ses på någon annan tävling:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Kerstin o Gromit

Kerstin o Gromit

5 april 2009 21:51

Haha!! Det kommer... Och just for the record: Nä, jag har faktiskt INTE somnat - har kollat in dumburken. Fast det e kanske typ samma sak.;)

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Lena

Lena

5 april 2009 21:55

Hoppas ni haft en underbar helg!

Sov gott!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gromit

6 april 2009 00:06

Vaff! Hon e klar nu!

G´natt!

 
Ingen bild

Marie o Xit

6 april 2009 08:45

Åhhhhhh vad härligt det ser ut med gröna gräsmattor.
Hoppas solen lyst på er i helgen.
Det gjorde den här i lördags men då satt jag (matte) inne och hade kurs hela dagen :/
Men...helgen har varit toppenbra ändå
Kram kram från oss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards