Lizzieonline ..

Alla inlägg under mars 2009

Av Lizzie - 9 mars 2009 20:02


är det nog många som börja längta efter att göra, nu när årets båtmässa nyligen slagit upp sina portar, ( gissa förresten vem som  i vanlig ordning  förstås hängde på låset ...  medan matte och jag nöjde oss med att sitta hemma och titta på " bilder " från i fjol )  och den här framsidesbilden på  Össkaret  visar väl rätt tydligt att det  då var flera än vi som tyckte att det räckte med vinter även i fjol  ...  :-)





Segla.mera.nu var däremot tydligen  ingen hit att ha i hemsidesadressen, för seglat vidare till antagligen varmare vatten har tydligen min gamla " sida "  gjort ..  :-(( då  den  i vart  fall verkar driva helt vind för våg, och eftersom ingen har siktat sidan ens i närheten av Vinga Fyr, ( och alltså inte heller lyckats med nån bärgning av densamma .. ) så har matte och jag tillsammans med webban enats om att jag ska få en ny sida med en helt egen och lite mera hundig adress !!!!


Eget domännamn har jag fått, och nu håller " vi " bara på med att packa ner för att snart kunna flytta in på ett nytt " hotell " och jag hoppas så klart på att det hotellet kommer att bjuda på både bra rum men även lite bekvämlighet och framför allt bra sevice ( Läs support .. ) och jag skulle  bli jätteglad om ni vill kika in hos mej när flytten är övestökad och sjösättningen av nya sidan är avklarad :- )))



Hej hopp !!


// Lizzie, som hoppas på att snart kunna vända sin bästa sida till ... *s* !


PS Det var förresten flera bilder på mej inne i det numret av Össkaret, så sen fick jag allmänt bara heta " Skeppshunden " ett tag .. ;) DS


Av Lizzie - 8 mars 2009 10:22


lär visst komma till himlen :-))) medan andra tydligen ska kunna komma mycket mycket längre .. ;) ;)  typ hur långt som helst ..   men är man däremot  bara dubbelt så snäll, ( = snälla * 2 ) kunde man iaf komma vidare till Globen ..  !!! 

Ni missade väl inte andra chansen ???  Chanser är ju  till för att just tas ju :-)))



Själv satsar jag nog  på den lite mer odågiga stilen a la Pippi Långstrump, och hoppas och tror att det ska räcka tillräckligt långt, men jag tänker iaf fira den Internationella kvinnodagen på mitt alldeles eget sätt,  trots att jag tillhör just Grupp Åtta …  *s* !!

 


Ha en (H)underbart busig dag i dag !! För det tänker iaf jag ;)))


// Lizzie  

Av Lizzie - 5 mars 2009 08:48



än iaf, men jag jobbar med frågan .. fast när vi skulle åka hem från Björnidet gjorde jag som vanligt min egen modell av " syns jag inte så finns jag inte " och gömde mej den här gången i sovrummet .. :-( fast till slut var jag iaf tvungen att likt nyfiken i en strut titta ut .. ( för att se om kusten var fri alltså .. ) och givetvis stod matte Papparazzi beredd med mobilen .. så om ni kikar noga ser ni antagligen en liten skymt av mej, men skam den som ger sig = Nästa gång ska jag nog lyckas med att gömma mej kvar i stugan !!





Spåren i Grönklitt var det iaf inga fel på, för de var kanonbra, men på ett ställe kommer det nog så småningom att  växa upp en liten rova, som min matte satte med min benägna " hjälp " .. för visserligen har jag aldrig sett min matte varken stå på öronen alternativt använda textilbromsen när hon sas haft fart under  brädlapparna, men i förrgår kom jag på knepet, som gjorde att matte likt den där Kalla snabbt lyckades falla ... Ooops !!! 


   var väl ungefär vad matte  sa, när jag hade passat på att göra jätterycket framåt, medan hon själv ( fortfarande fastspänd i min tolklina .. ) ägnade sig åt att göra en helomvändning medelst sk lappkast ( tror det kallas så när man vänder sig konstigt helt om med brädlapparna kvar på tassarna .. ) 


Ja, ni kanske förstår att berömmet uteblev för min del, och jag som bara ville " hjälpa till " så att matte  fortare skulle kunna vända runt .. ;) och tanken var väl god, sa matte ... men det blev visst åter en av mina rätt så vanliga " fort men fel " tänk !!!




Sen påstår matte att hon har ont i svansen, och jag vet ju hur det är att ha ont i en vattensvans, men snösvans har jag då rakt inte hört talas om ... och förresten trodde jag att Homo Sapiens likt grodorna kunde sjunga ej svansar, ej svansar hava de ... osv .. fast jag tänker iaf likt grodan fortsätta att leva på hoppet och tro att matte snart glömt den lilla kullkastningsfadäsen, men jag måste ju säga att det var ett himla snabbt läggande hon utförde .. * fniss * !   ( Fast för guds skull ! Skvallra inte att jag sagt så !!! )



Hej hopp !!


// Lizziebackintown




PS Så här såg det iaf ut innan lappkastet, och ni ser inte dubbelt, utan det är bara matte och jag som tror att vi snart är just våren på spåren ..  ;-))) DS


Av Lizzie - 2 mars 2009 11:49


med tanke på gårdagens aktiviteter i fädrens spår .. ;) för om klockorna  i Orsa kan man då bara säga att tiden är ur led eller nåt, för de uren måste dra sig nåt alldeles förskräckligt .. FORT alltså, för visserligen har det varit drag under galoscherna här, men att helgen ( för vår del alltså ..) skulle vara förlängd har jag då inte märkt nåt av, för nu är den ju plötsligt slut .. :-( !!



Själv har jag fått leka beffälhavare med bogserlina och dito vidhängande matte på släp bakefter vareviga gång jag och laggarna skulle rastas i de välpreparerade skidspåren, åsså skyller matte på att hon annars bara kan staka med en arm ..  ;) !! Tja, vad säger man då, annat än häng på !!!!


Fick för övrigt beröm för att jag inte glömt bort dragregel nr 1 = Håll undan när det bär utför, och det kan jag ju bara säga att även om jag oxå till och från kan drabbas av det där ÅNK et , så vill man ju inte riskera att bli påkörd av sin egen matte .. ;)  så undan håller jag ...  *s* !




Undrar förresten om man måste hålla sig undan i fortsättningen, för gissa om jag trodde att jag såg spöken mitt på ljusa dan, när en jättestor skylt ( placerad precis där man svänger upp till " vår " Rovdjursväg .. ) tornade upp sig mitt framför nosen på mig .. :-) för såna björnar sover ju aldrig ... och näst Homo Sapiens själva,  är det viss världens farligaste rovdjur för just de tvåbenta iaf, men jag hoppas att dom inte äter små ESS .. Oooops !!!


Men då kan ju iaf den skrönan om att man kan möta isbjörnar på gatorna i Sverige bli riktigt sann .. åsså har man ju förstås hört det där om att isbjörnen gör glass, när han går på dass ... 




Med andra ord är det kanske snart slutsjunget ( eller iaf sjungs det på sista versen ) om björnen som sover i sitt lugna bo ...  !?!?


Snöiga nosgnugg från en liten Isglass ( Ice Lolly you know .. )

och hennes dito i dubbel bemärkelse insnöade matte !



// Lizzie med flock




PS Tror jag passar på frågan om vem som sov var ... * fniss * !! DS


Påtänkt ännu lite senare : Eller förresten, eftersom det ju tillkommit ytterligare "opassande" frågor i ämnet  sovplatser,  så kontrar jag med att jag deltar i en tävling, där man kan vinna ett jättefint täcke att dra över öronen, för i så fall skulle man ju inte behöva höra nån fråga alls .. *s* !! Om man skulle vinna alltså .. ;)))) 


 

                              Så här står det på  Tunas sida


Välkomna att delta i utlottningen av detta nysydda täcke av nya tyger delvis med hundmotiv. Det har måtten 72 x 83 cm och passar som mitt eget nya till en medelstor biabädd, men kan förstås även läggas i en barnvagn eller vagga om man så vill.

Jag kan inte försäkra att inte en del hundhår kommer med, även om matte har rullat en klädrulle över det åtskilliga gånger. Skriv en kommentar om du skulle vilja vinna täcket och länka till tävlingen i din blogg. Matte drar vinnaren den 15 mars. 



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards