Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Nu drar vi ...

Av Lizzie - 16 februari 2009 18:55



upp till Grönklitt några da´r !! Alltså husse och jag, för nu har vi tröttnat på att kana omkring likt Bambi på hal is ..  och förresten så kan matte sitta där  bland sina " högar " om hon nu tycker att det är så kul .. :-( !


Dessutom surrar matte om att " det visst är förkylt " igen, och då är det väl inte mer än lagom att vi ( husse och jag alltså .. ) kan lämna vår matta matte i fred några dar, så att hon kan " vila upp sig bland högarna " , och så kan  husse och jag passa på att lägga in en matta på loftet, så att tomtarna får det lite mjukare under tassarna nästa gång dom ska dansa jitterbugg där .. ;) !!


Apropå mjukt, så kan jag berätta att förra gången, som husse och jag åkte upp själva till stugan några dar, så lyckades jag lura husse ( i just det här avseendet är matte inte lika lättlurad .. ) för han märkte inte att jag smög upp och tog mattes plats i sängen ..  :-) !


En gång ingen gång var det nån som skrev, ( fast det gällde visst vad coola Cola hade gjort .. ) och jag vet att fortsättningen på det uttrycket är : Två gånger = En vana, åh jag är ju min vana trogen rätt så van att på nåt underligt vis få det som jag vill ..  *s* !!




Jo, för den som tyckte att det såg ut som om jag hade jobbat häcken av mej i skidspåret med husse på släp, räcker det nog med att titta på vad jag sen ägnade mej åt när det sas skulle vara rast och vila .. ;) !!


Rodeo påstod matte att det fanns vissa likheter med, och jag vet oxå att viss kusin Xit har blivit beskylld för att någon hällt raketbränsle i hans redan befintliga turbomotor, så inte vet jag vad man ska säga om just min " vila " .. * ler * !!


Det brukar annars oftast vara matte, som är bromsklossen " fastknuten " i linan, eftersom hon är den i vår flock som mest ägnat sig åt just draghundskörning i alla dess former, och när vi bytt " förare " efter vilan fick jag " korn " på ett Vorstehekipage, och jag kan säga att då blev det verkligen drag under både mina och mattes galoscher !!


Men det är drygt ett år sen dom här bilderna togs, och jag " hittade " dom nu när jag håller på att leta material, för antagligen så blir det iaf på sikt så,  att ny hemsida måste snickras till .. :((((

Suck säger jag igen, eftersom jag gillar / gillade  min " nuvarande " sida rätt så bra !!


Nix, pix nu ska jag göra mej packad och klar, för i morron bitti vi drar .. :-) !!


Hej hopp !!!


// Lizzie






 
 
Ingen bild

Nessie

16 februari 2009 21:13

Grattis!Vorstehts Du!! Himmelreich in Gr(tyskt y)erklitt ohne Ruten und Konen und anderes unnöticshe dressyrattributen und schlafen mit den Hussen in dem Betten auf dem Dunenkuddden Pusch von deine Schwester

 
Lena,Atlaz,GInger

Lena,Atlaz,GInger

16 februari 2009 21:24

Heej!!
Åh som vi längtat.. har inte kommit in på din sida vare sig från jobbet eller hemma :(
TRÅKIGT!!! Men kul att Lizzie och husse ska iväg och roa sig :) Hoppas att du får det skönt och inte drabbas av horisontal läge under tiden.... Håller även tummarna för att du får ordning på din sida, även om min tid framför datorn nu är "minimal" mot tidigare så har jag ändå en liten "snabb-flukt" försökt få till med jämna mellanrum så jag vet vad ni sysslar med så att säga ;)
Sköt nu om er, och jag ser fram emot att du kommer ut på "nätet" ordentligt igen, SNART!!
//Kramiz i mängder från Lena, Atlaz och Ginger

http://www.gladiatorkillarna.se

 
Lena

Lena

16 februari 2009 21:49

Ha det så bra!!!!!

Sov gott!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Siv/Zeffe & Zooto

Siv/Zeffe & Zooto

16 februari 2009 22:03

Blev grön av avund när jag såg bilden, trodde ni hade så mycket snö i Uppsala! I så fall hade ni nog fått ett Aussiebesök. Hoppas det inte är influensan på G, låter mysigare att åka uppöver till den vita härliga snön.
Ha det bäst
Kram

http://web.telia.com/~u46806322/index.html

 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

16 februari 2009 22:16

kul att springa med en skidmänniska, då blir det äntligen lite fart på dem;) Juni älskar också att springa med i skidspåret, fast roligast, det är när husse sätter på sig rullskridskorna...då jädrar blir det fart;) ska bli kul att se er nya sida:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

16 februari 2009 22:27

Nedrans skit att sidan är försvunnen du som hade så mycket material inlagt....tar ju hur lång tid som helst att lägga in igen :(
Härligt för Lizzie att åka skidor med husse....härligt med såå mycke snö! Kram kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

17 februari 2009 00:34

Vilka härliga bilder! Hoppas du o din husse får det lika skönt nu i år. Tråkigt dock att din matte inte följer me - eller... ? ;)

Eftersom en hunds plats är på den fluffiga sidenkudden, så säger vi alla nosar, stora som små i kör: "SJÄLVKLART DU SKA LIGGA I SÄNGEN!!!!!"

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Ingen bild

Kusin Xit :)

17 februari 2009 06:15

Japp...vi har vårt alldeles egna speciella sätt att vila oss på vi :)

Turbomotorer mår bra av att vara igång lixom...

Puss på nosen från Xit
(har lovat hälsa från matte så kram kommer här)

 
Gazton

Gazton

17 februari 2009 10:05

Jag kan komma och hjälpa dig att dra din husse =), kan dock inte garantera att det går bra. Sängen kan du och jag ligga i, kan din husse ligga på golvet =D.

http://gaztons.wordpress.com

 
Ann

Ann

17 februari 2009 13:28

Tittade in,fina bild(.
Ha de så bra/Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Lotta & Basse

Lotta & Basse

17 februari 2009 17:55

OJ, vad farlig man kan se ut på översta bilden! Eller, det är förstås ett sånt där glädjefnattflin ;)
Jaha, så sidan håller på att bli ny. Fick smått panik när jag först gick in via vår länk och upptäckte att det inte gick. Men det löste sig ju ändå, som tur var *pust*!
Ha en braig vecka ni alla, och se upp i backen!
Kram och nospuss :)

http://www.rottisweb.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

17 februari 2009 18:25

Jag håller verkligen med dig om att man bara har nytta av att träna både jakt och lydnad! För mig har det bara varit just det där med fotgåendet som trasslat lite och jag började ju köra tävlingslydnad så sent vilket jag ångrar idag....hade man kört båda sakerna parallellt mycket tidigare så tror jag inte det skulle vara lika svårt. Hundarna märker ju så stor skilnad då det är jakt och lydnad med allt runtmokring som skiljer sig så jag tror inte (som en man sa till mig) att det är någon risk att Vilja tittar upp på mig så hon missar nåt på jakten för hon har verkligen 100% koll hela tiden....även då hon tittar på mig :-) Men för stadgan har det varit bra att hon har koll på mig och "frågar" om det är hon eller någon annan som skall hämta osv. Om hon bara har fokus framåt är det så lätt att hon tar egna initiativ :-) Så efter lydnadsträningen har vi fått bättre kontakt även på jakten!

Nu ska jag äta sesampanerade nuggets med ris och currysås!! Ha en bra kväll!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

17 februari 2009 19:06

stackers matte...alldelens själv nu då??

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Gräsankan

Gräsankan

17 februari 2009 22:01

Man inte bara borde göra... utan det är en nödvändighet att pina i sig några nyttigheter då och då :-)

Det enda positiva med att vara sjuk var att jag gick ner 3 kg, men de sitter nog snart på plats igen.

Sköna bilder. Husse och Lizzie har samma ansiktsuttryck på översta bilden, lika tokglada :-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie med flock

17 februari 2009 22:09

Stackars matte som inte ficjk hänga med,Antar att skidorna tas fram igen?härliga bilder..Nej jag tävlade inte i helgen,då var jag dålig igen.Men nuihelgen tänker jag slå till.Gissa var?????

 
Sydney

Sydney

18 februari 2009 11:14

Hej hopp! Nu har jag testat på den riktiga vintern med kyla och massor av snö. Jag fick hänga med upp till Umeå på en snabbvisit den gångna helgen. Kylan hade jag kunnat vara utan men snön, den var härlig att dyka ner i. När matte fått ordning på kommunikationen igen så kommer bilder på hemsidan. Just nu är vi offline.
Glada svansvift och nozzpuzzar från Siddan med flock + matte (som iofs inte viftar på svansen men hälsar ändå :) )

http://www.pomberlys.se

 
Borghild & Tulla

Borghild & Tulla

18 februari 2009 18:27

Takk for hilsen i gjesteboken vår! Tulla ble nok ikke årets agilityhund. Dessverre vil jeg jo si, men hun kom derimot med på listen over Årets agilityspaniel. Men nei, ikke 1.plassen, men 6.plassen Tar jeg ikke helt feil kan jeg vel si hun ble Årets Agilityspringer, som første og eneste ESS på listen! Vi får satse på litt bedre resultat i år da! ;o) Gratulerer til dere også, som Årets Lydighetsspringer #2! :D

Ski er morsomt, det syns Tulla også, og hadde hun fått noen vorstehre foran seg, hadde det nok gått enda fortere, om mulig! Håper dere koser dere på hytta og i skisporet!
Hilsen Borghild & Tulla

http://spaniel.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards