Lizzieonline ..

Alla inlägg under januari 2009

Av Lizzie - 5 januari 2009 08:39tar sig nu min nya julklapp Laptopppen fram med " hjälp " av det mycket smalspåriga mobila bredbandet från TeleNor, som jag hädanefter föredrar att kalla No tele at all :-( !!!

Nog för att ett nor är just en trång passage om man vistas till havs, men att som här i snön bli frånåkt av en snigel känns så där !!!!


Så till er som undrar om jag rymt, alternativ inte nyktrat till efter den där champagnegaloppen, kan jag bara säga att även om vi inte riktigt hänger me, så har vi inte heller gått i ide, men när det förb ..... de smalbandet inte ens vill ladda upp mina nytagna och rätt så " insnöade " bilder så känns det som en sån där patensökt  ( men ej fådd ) idé att att ha en extrablogg när vi är på utflykt, så jag får väl grunna lite till på hur jag ska ha det mitt skrivande överhuvudtaget !Hoppas iaf att ni får en riktigt skön Trettonhelg !!!


// Nosgnugg från en liten odåga och hennes dito matte !Litet tillägg : Jag vet att det finns flera, som nu kommer att protestera och säga att det faktiskt är ALL kommunikation som är miserabel just där vi håller till uppe i Grönklitt, för ibland räcker det med att man flyttar sig 3 mm i sidled så bryts även ett mobilt samtal .. Suck !


Så tydligt är att när man är här ska man bara ägna sig åt det egentligen rätt så enkla .. *s* !

Nämligen att bara vara ... :-) ! Modell här och nu ! Eller om man så vill :

CARPE DIEM !!!


PS Hm ... om du nu ser fler än en snigel, så är det nog dax att boka ett besök hos optikern, alternatvit ta en en sk vit vecka ... *s* , och med det menas inte att driva omkring i den vita varan som kallas snö .. :-) !!

Handen på hjörtat ! Ser du en, två eller tre sniglar ??? 


Åh du ! Bara som en lite upplysning så finns här ingen skär elefant DSANNONS
Av Lizzie - 1 januari 2009 12:21Med nyårsaftonens champagnegalopp borde nog en liten odåga som jag  ha tagit det  mera lugnt .. :-)

för just i dag känns faktiskt mitt lilla spanielhuvud rätt så  tungt !!!Men solen skiner från en klarblå himmel och lite frisk luft gör nog susen.

för såna som likt mej i går var lite på snusen .. *s* !


// Hälsar Lizzie på täppan !


PS Jag lovar ! Jag ska försöka göra nåt slags bokslut över det gamla året, fast jag måste nog vakna till lite mera först ! DS


PSSS Eller nåt : Fast matte friskriver sig helt från nyårslöften, för hon har en gång för länge, länge sen ( antagligen på  Hedenhös tid .. ) avgett ett löfte som hon sen dess har hållit, och det löd så här :

Jag ska aldrig mer avlägga några nyårslöften !!!


Åh trots att matte  tillhör Orsa kompani, ( som inte lovar nånting bestämt .. ) så har hon alltså hållit det löftet !
ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Lizzieonline .. med Blogkeen
Följ Lizzieonline .. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se