Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Inrutad tillvaro ....

Av Lizzie - 22 januari 2009 19:50



Efter sjuttiotolfte gången fick jag iaf dit den här sjuttons YuoTube -länken, ( Tack för råd Juni och peppning Vilja ! ) men mysko blev det, och ljudkvaliteten är om som om det skulle vara full storm,  men det här var iaf första starten i Elitlydnaden i höstas, och jag får väl lite skylla min en aning " opolerade " uppsyn på att vi startade som första ekipage, och att vi inte fick någon tid alls mellan gruppmomenten och det enskilda programmet, så en aning både okoncenterad och busig kan man väl säga att jag var, men attityden var det iaf inget fel på ... *s* !



Det som var mest konstigt var nog att vi hamnade överst på pallen, fast jag hade förstås " slarvat " bort en del värdefulla poäng, så det fattades 13 poäng till ett första pris .. Rackarns, sa matte, men jag var fullt nöjd med att det faktiskt var flera stycken som gav mej komplimanger just för min attityd .. :-)


 

Sen funderar visst matte på att ta mej till en optiker, för det där med att se saker och ting ( läs rutor .. ) på långt håll, det är då stört omöjligt :-( !!




Förresten så såg jag inget genom den här rutan heller, men det berodde visst på att  jag var lite dimmig .. fel, skulle vara dimmigt ute ...  :-) !!


Nu ägnar vi ju bl a vintern till att " kitta om " rutan, för antagligen är det just det att den är otät, som gör att det lixom blir drag  igenom den ..  *s* !




Hej hopp !


// Lizzie




PS Förresten så kan tillvaron vara instängd också, eller utstängd .. välj själv .. *s* ! Öppna sa vi iaf samstämmigt, och hur det hela gick till i dag på Gamlisprommisen med kompis Minos och hans matte Marie, det tänker jag inte berätta .. mer än att kul hade vi hela kvartetten, och att någon av oss hamnat på den sidan av staketet där gräset alltid är grönare ...   !


Tack för trevligt sällskap i dag ! DS


 
 
Marie L

Marie L

22 januari 2009 20:14

Tack för trevligt sällskap idag, kul att skutta upp och ner i backarna medans "hösäckarna" kom släntrandes efter...eller hur?
När och var är filmen tagen? Kul att se!
Kram o trevlig helg!

http://www.123minsida/Minos

 
Vilja

Vilja

22 januari 2009 21:22

Nu har matte och jag bänkat oss framför datorn...vi tittade även på fritt följ och hopp apport som låg på youtube!! Se och LÄR sa min matte till mig....men jag förstår inte riktigt vad hon menade med det?? Min matte tyckte du var jätteduktig som hittade rutan så bra, och att du inte alls behöver glasögon....hon suckade och och jsa nåt om "tänk när vi har kommit sådär långt" Jag tycker det var så duktigt av dig att du liksom springer framför din matte för att visa att du är framme :-) Nospussar från Vilja!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie o Xit

22 januari 2009 22:07

Tänk när vi kan rutan så där bra som ni???
Känns liiiiite långt bort just nu :)
Kraaam

 
Storolillnosarna

Storolillnosarna

23 januari 2009 01:55

Vaff!

Du e ju cool, ju!!
(Å lite flamsig. *s* Ja, man MÅSTE ju springa förbi långsamma matte o visa att du e där) PRECIS som en äkta (o omtänksam) springer ska va´!

Svansviftningar o ett å annat VAFF!!

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Gizmo

Gizmo

23 januari 2009 09:40

Rutor hit och rutor dit!! Tröttnar du aldrig?? Kom hit så drar vi ett rejält skogsrejs i stället. I skogen finns inga rutor!! Jag lovar ;-)
kram Brollan

http://gizmo.cybersite.se

 
Lena

Lena

23 januari 2009 12:27

Ha en bra dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

23 januari 2009 13:25

haha BRA GJORT!!! nu har vi kikat flera gånger ..så nu vet vi hur det skall gå till. ER vill vi INTE möta i eliten;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Erkan Perkan

23 januari 2009 14:17

Matte undrar om hon kan sätta mig på bussen till den stora staden, så kan din matte förklara för mig hur dessa moment skall gå till ( det går säkert bättre med en läromästare från lärdomsstaden).

Kramizar från Erk

 
lotta

lotta

23 januari 2009 16:14

haha..nää vaddå 1-1?? jag e lite trög här i magsjukeångorna:(
du har en award att hämta hos oss:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gizmo

23 januari 2009 16:23

Du eller din matte har en award att hämta hos oss om ni har lust!!
Kram Gizmo

 
Anna-Greta

Anna-Greta

23 januari 2009 23:08

Matte är lite sen av sig, kommenterarna till packad och glad kommer här. När hon såg bilderna fick hon för sig att jag oxå kanske skulle packas klar och undrar vad din matte rekommenderar för väska till en sån som jag?
Till sommaren kanske vi inte bara ska beundra fjälltopparna utan även försöka oss på att bestiga någon :)
Under förutsättning förstås att matte inte får en sticka i foten men det tror jag bara var en undanflykt för att dölja ett dåligt flås.
Trevlig helg och nozzpuzzar från Sydney med flock

http://www.pomberlys.se

 
Ingen bild

Jag igen...

23 januari 2009 23:13

Hm, jag undrar vem som är packad och glad när jag ser mattes stavning?! Fredagsgodiset, hallonsmoothie spetsad med Amaretto blev nog för spetsig ;)
Hälsar en bekymrad Siddan

 
Bettan & släkten

Bettan & släkten

24 januari 2009 11:49

Säger det igen - du & matte verkar komma från en annan planet ;-) vi är så imponerade av era lydnadsmoment! Och gud va bra du klär i klövjeväska ;-) Jag trodde att det skulle finnas såna i varenda affär i Norge men icke. Inte en enda hund sågs iklädd en klövjeväska - fast det klart de går kanske inte på tur mitt i Oslo?!
Hoppas ni har en underbar helg i ert vackra vinterland om ni är där=)
Puss & kram från oss

http://www.kennelqualitydesign.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards