Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Fådda prylar ....

Av Lizzie - 18 januari 2009 13:12


Om inte jag minns fel, så berättade jag om att husse hade glömt att varsågoda en brödbit, som jag alltså skulle ha fått den där kvällen när matte redan hade gett sig iväg och lyssnat på ett föredrag om tävlingspsykologi, och husse sen oxå skulle iväg på nåt, vad det nu var .. *s* ! 


Jag skröt ju iaf om hur duktig jag är med att inte stjäla från bord och bänkar,  och antagligen berättade jag nog oxå om att det var skillnad med fådda prylar, för med dom är det precis tvärtom; alltså är dom lagda på fel ställe, så går jag bara upp och hämtar dom, ( Om dom så ligger på matbordet ) och precis så var det i morse .. :-) !



Lite sömnigt var det nog i flocken, för jag var så snabb med att  " städa " en yoghurtförpackning , att matte och husse inte ens hade hunnit fika klart, och då tog husse emot det som var kvar av kartongen och la det på  bordet,  ( Ja, ni fattar nog .. ) varefter jag  fick mitt lilla tuggben, och så lallade hela flocken in i sovrummet igen !



 


De märkte inte ens att jag försvann ut ur sovrummet, förrän jag kom tillbaka in med " resterna " av den nu ännu bättre urstädade förpackningen ..  :-) !



 Så för att verkligen visa att förpackningsresterna var minutiöst rengjorda, så visade jag även upp den fd insidan, bara för att tala om jag som vanligt inte jobbade gratis ... :-) !!



Hoppas att ni får en skön avslutning på helgen !


Själv ska jag bara slappa resten av dan, för matte och jag har varit ute och tränat på både rutor, koner, linjer  och apporteringsdirigering med siktet inställt på både fält och appellplaner ... ;)  för även för dom planerna finns det visst nya planer ...  Äh, nu blev det visst tokigt igen .. *s* !


Nosgnugg !


// Lizzie

 
 
lotta

lotta

18 januari 2009 17:24

hihi ja det var ju helt klart din yoghurt fått e fått;)
jahaa, har du tränt rutan..ha en sköön vilokväll;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
berrabus

berrabus

18 januari 2009 17:53

Tassar försiktigt in med svansen mellan benen då jag vet att jag varit på rymmen föööör länge;)!!Ser att livet rullar på här och det är härligt!!:)Nu har jag snackat ihop min med lillmatte o hon lovar bli bättre på bloggandet. Massa nosgnugg från mig till dig!

http://www.lillmyran.blogg.se

 
lotta

lotta

18 januari 2009 18:00

jo.när du kollar på filmen på you tube står det 2 olika länkar ju.ta den där det står bädda in.....kopiera..och klistra in i rutan längst ner på ditt inlägg .där det står you tube osv..klart:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

18 januari 2009 18:51

Ha en fortsatt skön söndag!
Mums med yoghurt ; )

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Gizmo

Gizmo

18 januari 2009 19:00

BRA!! Vad du är duktigt på att göra ren förpackningarna!! Jag brukar bara göra smulor av dom. Det är inte så bra för då finns det lixom inte så mycket att byta med ;-)
Hörde att du fixade "rutorna" galant idag!! Puss på dig duktiga syrran :-)))
kram Brollan

http://gizmo.cybersite.se

 
Basse

Basse

18 januari 2009 21:37

Hahahaha, så rent och fiiiiint det blev i en f.d filkartongen :D Instämmer absolut när det gäller fådda prylar, fått är fått och kommer aldrig igen :p
Tack och lov så var den här matten på benen idag så jag fick mig ett träningspass med gänget ;). Så TACK för att ni hoppades!
Ha en härlig vecka!
Nosgnugg, och matte ropar Kraaaam!

http://www.rottisweb.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

18 januari 2009 21:40

Det har jag sldig testat att låta Vilja städa yoghurtförpackningarna! Värt att testa. Nu har jag tagit bort och lagt till filmen för tredje gången och då funkar det
:-) Lycka till!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Storolillnosar

Storolillnosar

19 januari 2009 02:14

Va söt du e!!
Voff m "kär-min"
hälsar pojkarna pricknos o pudelburr.

PS. Matte skrattade högt (när hon läste din mattes ord i vår gästbok), o sa: "EXAKT så var det; en blandning av spår, rapport o fältsök! //Spår-Gromit som inte fattar nånting. DS

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Axl  & Åse

Axl & Åse

19 januari 2009 07:08

Det är väl bra Lizzie att du hjälper till att städa undan efter frukosten, rengörning att paketet är ju kalas bra inget ska gå till spillo.

http://www.schnauzeraxl.se

 
Ingen bild

ESSingarna

19 januari 2009 08:14

Vi hoppas att du får bra betalt (läs många köttbullar) när du utför hushållsnära tjänster. Vår matte brukar skrattande konstatera att sedan det kom in två ESS i hushållet så är det som skall till komposten klart reducerat.
Kramizar Almi och Erk

 
Ingen bild

Marie o Xit

19 januari 2009 09:20

Vilket bra tips till min lilla Odåga :) att städa youghurtförpackningar. Det ska genast hem och testas :)
Vad duktiga ni varit som tränat så mycket
En stor KRAM från oss :)

 
Jessica

Jessica

19 januari 2009 10:13

Kanske vore nåt för damerna här för yoghurt är rätt poppis:)
Jodå jag har kollat på filmerna med Skoj och vi fick även se en del filmer under föreläsningen - som var mycket bra:) Kul med inspiration:)
Ha en skön vecka!
Kraaam:)

http://www.yrlabus.se

 
Sydney

Sydney

19 januari 2009 22:04

Äntligen någon som begriper vad jag håller på med :) Städa förpackningar det är min melodi fast inte får jag så mycket credit för det mer än smulorna jag torkat bort. Matte uppskattar inte helt mitt tilltag.
Kram

http://www.pomberlys.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

19 januari 2009 22:16

Vilja hälsar och tackar för tipset med att städa yoghurtkartonger......mmmm va gott! Hon låg och bara njöt med hela nosen nere i katongen :-)

http://htp://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nessie

20 januari 2009 08:47

Det är ju grötsäsong!! Gröt e gott!! Med lingonsylt..kan det bli nyttigare!?!? Antioxidanter i kvadrat. Puzz Nessie

 
Lassie

Lassie

20 januari 2009 12:06

Städa youghurtkartonger har mattarna försökt få mig att göra också, men jag har inte gillat sånt sen jag var liten. Smaklökarna verkar ha ändrat sig. Häromdan fick jag prova fjällfil med hallonsmak och hög fetthalt men det var inte heller något vidare. Almi har lovat att ha en matlektion med mig, hon tycker att jag ratar alldeles för mycket mat nämligen. Allt ska tydligen tas till vara.

http://collieflickan.blogspot.com

 
Kerstin och tjejerna

Kerstin och tjejerna

20 januari 2009 13:10

Du har duktiga människor du omkring dig. Inte sjutton lämnar vå matte ngt sånt smaskigt framme så vi kommer åt. Ngt gammalt aåelsinskal kan ligga och skramla på bordet ibland, men det är ju inte ngn höjdare precis. Vi får nog byta matte om vi skall komma åt sådana läckerheter som du lyckas med.
Tjejerna Nilsson

http://www.kvistagrans.com

 
Rudi

Rudi

18 januari 2013 08:00

I morse städade jag bregottförpackningen! Smaskigt. Sen torkade jag nosen på sängöverkastet

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards