Lizzieonline ..

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Det som göms i snö ...

Av Lizzie - 12 januari 2009 18:59


lär ju komma upp i tö, och man kan  utan överdrift lugnt påstå att mycket ( om man uttrycker sig lite slarvigt .. ) ren skit är det som syns på gatorna här i Uppsala .. :(  och det i dubbel bemärkelse alltså ...  fast " skiten " är om man så säger långt ifrån ren .. :( :( !!


Själv har jag iaf kommit så långt att jag städat ut julen både på sidan och i bloggen, och den här bloggen har alltså fått stiga i graderna och bli ordinarie; samtidigt som den ursprungliga fått titeln Träningsdagbok, åsså får vi välan se hur det blir med den saken .. Träningen alltså .. *s* !


Jag ska fortsätta med att " städa upp " bland länkarna, och om det finns nån ork kvar, så ska jag iaf börja att göra en liten sammanfattning av året som gick .. fast som vanligt så helgarderar jag med kryss och skyller på att jag tillhör Orsa kompani .. som alltså inte lovar något bestämt !!


Föreläsningen som mattarna lyssnade på förra veckan handlade ju bl a om FLOW och visst sjutton flyter det om " nedanstående " figurer, men om det är så positivt vet jag förstås inte .. *s* !


Hej hopp !


PSSSSST  Varenda gång jag varit ute måste jag passera duschen, för annars påstår matte att jag är brun med vita prickar istället för tvärsom ...   Suck !

 
 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

12 januari 2009 20:11

haha..ja jag förstår att du blir lortig , du som har så långt fint hår på benen;) fasiken jag tycker det räcker med töserna här..och de har ju bara stubb på benen;)
Okej, då ska vi minsann hålla koll i träningsdagboken så att ni sköter er..haha..på söndag blir det upp för bevis för juni om hon klarar elitrutan. p kommer att uppdatera lite varja dag..på söndag är det inomhusträning i ridhus..(ja, just det där som vi tog fel på dag förut)då hoppas vi att hon ska klara det. slutprov alltså bland hästskitarna:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

12 januari 2009 21:03

Blev nyfiken på det "nya" sättet att träna rutan som du skrev nåt om i juni o colas blogg...har läst, hört och fått tips om många sätt att träna in rutan och har provat lite olika metoder men Vilja har ännu inte sett rutan (tror jag) och har svårt att hitta mitten (utan target). Har du något bra sätt som du kan dela med dig.....eller träna och lägga ut i träningsdagboken, kanske :-)

Ha en skön kväll! Kram!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gizmo

13 januari 2009 09:34

Om du vill prova riktig gejjamoja så kom hit vetja. Vi har massor ;-)
Kram Brollan

 
Lena

Lena

13 januari 2009 16:40

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åse & Axl

13 januari 2009 17:25

Jo tack grått och blött är det antingen kan våren komma på direkten eller så kan vi få vinter igen, för det här kan vi gärna vara utan.

 
Wilbur

Wilbur

13 januari 2009 18:33

Vaff!

Jag tackar o bugar för uppvaktningen i min gästbok, o ger dig, Lizzie en high five!

Appropå träning: Igår åkte matte m Gromit o Spirou för promenad o träning... Mao så lät hon mig vara ensam kvar hemma m gubben Keaton - PÅ MIN FÖDELSEDAG!! Borde inte detta vara straffbart?! Nåde henne om hon inte tar med MIG ikväll!!

Glada svansviftningar o ett o annat viff!
Den fantastiska Wilbur

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
lotta

lotta

13 januari 2009 19:15

hahaha..stackars lissie;)gullan. du, jag slipper också se de grå myggen som surrar här...för jag tonade också håret idag:D klimaktierierött..var det nån som sa???men jag, jag tycker det vart riktigt snyggt;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lizzie - 20 april 2016 18:30

 är nu efter tre år löst och priset "återfunnet", så alltså lika många år som jag hade erövrat det av Monika Jansson skänkta vandringspriset till Årets Lydnadshund ; lika många år tog det innan jag nu äntligen fått skriva in mej i rullorna.   All...

Av Lizzie - 3 februari 2016 13:09

Jag har ju haft synpunkter på att det bara är lilla Knasan ( Numera även kallad Blondie ;-) vilket då alltså inte beror på hennes hårfärg ...   ) som fått hänga med matte på kuliga saker   ... som tex vet jag att hon återigen ska få vara med på en Ni...

Av Lizzie - 22 januari 2016 19:37

I dag firar Lilla Knasan sin niomånadersdag .... och ska man sammanfatta de sju månader hon tillbringat hos oss, så kan man väl säga att det antagligen finns en anledning till att hon fortfarande inte fått nåt annat "namn" och att det kanske beror på...

Av Lizzie - 21 januari 2016 14:34

antar jag att han den där Kungen av Snö tyckte när han under nyårshelgen lassade ner en himla massa snö och kyla med för den delen ...    I vanlig ordning ville ju jag ha "stenkoll" på läget redan första dan det kommit ner lite mera vitt och ffa my...

Av Lizzie - 20 januari 2016 15:30

 kan man lugnt säga att den lilla Knasan tar sig fram, och eftersom det här med att skriva ikapp mest skulle handla om just hennes intåg i flocken så tar jag väl och bjuder på några rader till om henne då ...    Matte fick ju tidigt en förfrågan om...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards